Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
Úgy már ok , ha van masina hozzá.Remélem golyód is van hozzá ??

Egyébként , csak a hitelesség kedvéért felteszem az 500GB os pen képét.
Na ha valaki maximalista , akkor ez már több mint elégnek kell hogy legyen vagy mégsem ?
Egy olyan adatbázis ami akár 200 Gb is lehet , és elfér egy zsebben , vagy egy tableten az már nagyon cool.
És akkor hol van az 5Gb szabad tárhely ehhez képest ugye.Akinek fontos az , hogy bármilyen adat , vagy nagy mennyiségű dolgokkal kel akár napra készen lenni , és lehetőleg mobil legyen a dolog , tehát mindig kéznél legyen ott már az 5Gb az nevetséges szám.Én ezért indultam el abba az irányba , hogy bővítem inkább a tab belső memóriáját is , mert nem mindegy ahogy a gép elsődlegesen a belső memóriát használva milyen gyorsan , és szabadon tud memóriát munkára fogni ilyen nagy méretű adatokkal való dolgozás során használni márha van neki miből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest