- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #431 üzenetére
Úgy már ok , ha van masina hozzá.Remélem golyód is van hozzá ??
Egyébként , csak a hitelesség kedvéért felteszem az 500GB os pen képét.
Na ha valaki maximalista , akkor ez már több mint elégnek kell hogy legyen vagy mégsem ?
Egy olyan adatbázis ami akár 200 Gb is lehet , és elfér egy zsebben , vagy egy tableten az már nagyon cool.
És akkor hol van az 5Gb szabad tárhely ehhez képest ugye.Akinek fontos az , hogy bármilyen adat , vagy nagy mennyiségű dolgokkal kel akár napra készen lenni , és lehetőleg mobil legyen a dolog , tehát mindig kéznél legyen ott már az 5Gb az nevetséges szám.Én ezért indultam el abba az irányba , hogy bővítem inkább a tab belső memóriáját is , mert nem mindegy ahogy a gép elsődlegesen a belső memóriát használva milyen gyorsan , és szabadon tud memóriát munkára fogni ilyen nagy méretű adatokkal való dolgozás során használni márha van neki miből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest