- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCMaster133
csendes tag
válasz
Orionhilles #3314 üzenetére
nem volt jó semmire de már valahogy megoldottam.. próbáltam csökkentett módban akkor csináltam a tabon egy teljes factory resetet aztán másik kábellal másik porton és egyszer csak valahogy jó lett.. Gondolom a gyári kábele miatt lett jó vagy nem tudom de hála istennek jó lett. Köszönöm!
-
PCMaster133
csendes tag
Sziasztok, nagyon gyors válaszotokat szeretném kérni. A családban 3 tablet van enyém,édesanyámé, és apámé. Az ennyimre raktam fel legelőször az 5.58gb-os firmware-t aztán anyáméra erre a 2-re nagyon egyszerű feladat volt de a faternak valami baj van. Be megyek a droidboot-ba de semmi. Nem ismeri fel, mintha nem lenne bedugva semmit pedig be van. Drivert már újra raktam valami megoldást tudtok rá hogy miért lehet? Ha felbootol a tablet akkor érzékeli magyarul az USB port jó.
-
PCMaster133
csendes tag
Xposed fennt van. A designja nem tetszik. Meg a sok op3n szar. Tudom titanium backuppal el lehet tavolitani. El is van. Nekem csak a move app to sd func. hiányzik a 4.4.2ből ez a kokec megoldás a link2sd meg hát... De mindegy csak egy felvetés volt hátha valaki csinált már custom romot a kicsikére. Köszönöm a válaszaitok!
-
PCMaster133
csendes tag
Nem is a KitKat hanem a 4.4.2 -vel vannak problémáim. A telefonomon is 4.4.4 CM11-van és még azt is én állítom be hogy mikor merüljön le a telefonom ha érted mire gondolok. Szóval minden. Deee igazából el vagyok vele nincs vele olyan nagy problémám csak szimplán jó lett volna ha valahogy rá lehet varázsolni de ha nem hát nem. Csak egy felvetés volt. Habár nem értem az androidot hiszen nekem volt iOS-es készülékem és ott ami épp volt iOS verzió arra tudtad frissíteni semmi rom flash stb... egyszerűen gyárilag támogatott volt hogy én a friss op. rendszert akarom használni. Nem tudom hogy androidnál miért nincs ez. Jó persze tudom mivel sok után gyárott fos van meg hogy azok nem támogatják softwaresen meg hogy iOS csak a saját telefonjuk op. rendszere. Mivel iOS csak iPhone-on van ezért könnyű úgy egy új rendszert legyártani hogy kompatibilis legyen a régi/új eszközökkel is. Androidnál ez nem így van mivel nem csak a Google-nak vannak androidos készülékei hanem nagyon sok telefon gyártó cégnek... ezzel tisztában vagyok de akkor is milyen zsír lenne ha nem kéne kalózkodni a frissítésekkel hanem kibaszottul minden eszközzel menne... Remélem a jövőben ezt meg tudja oldani a Google vagyis az Android...
-
PCMaster133
csendes tag
válasz
Orionhilles #3304 üzenetére
Ééértem. akkor semmi esély rá csak ha egy ember ráírja a romot vagyis készít rá. Most már le esett gapps ... Google Apps xd, köszönöm a segítséget akkor jó hogy nem szarakodtam vele mert úgy sem ment volna.
-
PCMaster133
csendes tag
Éértem. Ezt a ROM ellenőrzi vagy a tablet mármint a software ami a flashel. Mert ha a rom akkor tabu, de ha a software akkor nem elég csak átírni a build.prop-ot (Már próbáltam de nekem túlságosan bonyolult és nem láttam át) Szóval ha a build.prop-ban a Motherboardot átírják clovertrail-re és a modelid-t meg W032i-C3, stb... akkor sem lenne lehetséges? Bocs a hülye kérdéseim miatt még "kezdő" vagyok a témában
Meg olvastam ilyen Open Source 5.1.x romokat valami AOSP meg gapps nem értek hozzá én azt próbálhattam de nem mertem le flashelni mert a régi Sony telefonomat sikerült le hard brickelnem és kuka. Abban le volt zárva a bootloader de nem tudtam és nyomtam egy flash romot azt kuka
Volt egy ember aki azt mondta segít de nem keresett fel a mai napig sem úgyhogy mindegy
-
PCMaster133
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gyári Op3n Dott-os ROM nem jön be. Legszívesebben CyanogenMOD-ot tennék fel de mivel unsupported nem merem és annyira nem értek hozzá. Ha valaki ért pl akik csinálták az 5,58GB-os flasht azoknak nagyon de nagyon megköszönnén ha egy 4.4.4-es vagy 5.x.x-es ROM-ot csinálnának
CyanogenMod port is jó van a hivatalos oldalukon fennt hogy hogyan kell, de mint mondtam én nem értek hozzá. Amúgy semmi baj nincs a tablettel mostmár hogy "nagyobb" a tárhelye csak simán idegesít hogy nem rakhatok rá olyan romot amilyet én szeretnék. Meg a KitKat is már kezd (Régi) lenni mivel most jön az új android szóval egy Lollipop az a minimum volna. Ha valaki tudna ebben segíteni és lenne rá ideje nagyon meg köszönném.
--------------------------------------------------------------------+1 kérdés:
Mi van akkor ha nem device supported rom-ot rakok fel az androidos eszközre. Mint pl erre a tabletre ha fel akarnám rakni a CM11.1-es romját mondjuk a samsung galaxy tab3 pro-ét vagy bármelyik tablet romot ami wifi supported akkor mi történne? Brick,Hard Brick,Soft brick? Vagy esetleg működne? vagy kuka? Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest