Hirdetés
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Hát, nagyjából a 2000rmb+posta+vám/áfa, de most éppen megint nincs rendelhető, csak előjegyezhető a weblapon, ha jól látom.
Majd kipróbálom a kamerát, de tényleg eddig kb semmi olyan nem volt, amit tudtam volna fotózni, annyira lekötött, hogy működőképes állapotba hozzam

A hangot majd kipróbálom, ha sikerül rá adatokat másoljak
De amúgy szerintem nem kell csodát várni, telefonból soha nem tud olyan jó hang kijönni, mint egy dedikált lejátszóból, mert túl sok zajt összeszed, plusz nem is szoktak jellemzően olyan minőségi alkatrészeket használni bennük. Mondjuk nagyon izgulnak rá a weblapon, hogy micsoda hangzás, meg mittomén. Meglátjuk majd.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy szerintem nem kell csodát várni, telefonból soha nem tud olyan jó hang kijönni, mint egy dedikált lejátszóból, mert túl sok zajt összeszed, plusz nem is szoktak jellemzően olyan minőségi alkatrészeket használni bennük. Mondjuk nagyon izgulnak rá a weblapon, hogy micsoda hangzás, meg mittomén. Meglátjuk majd.