Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Hát, nagyjából a 2000rmb+posta+vám/áfa, de most éppen megint nincs rendelhető, csak előjegyezhető a weblapon, ha jól látom.
Majd kipróbálom a kamerát, de tényleg eddig kb semmi olyan nem volt, amit tudtam volna fotózni, annyira lekötött, hogy működőképes állapotba hozzam

A hangot majd kipróbálom, ha sikerül rá adatokat másoljak
De amúgy szerintem nem kell csodát várni, telefonból soha nem tud olyan jó hang kijönni, mint egy dedikált lejátszóból, mert túl sok zajt összeszed, plusz nem is szoktak jellemzően olyan minőségi alkatrészeket használni bennük. Mondjuk nagyon izgulnak rá a weblapon, hogy micsoda hangzás, meg mittomén. Meglátjuk majd.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy szerintem nem kell csodát várni, telefonból soha nem tud olyan jó hang kijönni, mint egy dedikált lejátszóból, mert túl sok zajt összeszed, plusz nem is szoktak jellemzően olyan minőségi alkatrészeket használni bennük. Mondjuk nagyon izgulnak rá a weblapon, hogy micsoda hangzás, meg mittomén. Meglátjuk majd.