- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #6443 üzenetére
És akkor most tulajdonképpen az milyen szabvány is, amikor OTT-on keresztül kapod az adást?
Máshogy meg nem fog átmenni UTP-n és wifin sem.
Nekem most is "filléres" eszközökön jön a lineáris adás a netről. Olyannyira filléres, hogy még nem adtam össze az értéküket, de amikor vettem a két "céleszközt", kb. 60k volt az áruk összesen.
Amúgy ma már a (gagyibb) routerek is támogatnak IPTV-t.
Én azt bírom különben, amikor mindenki azt hiszi, hogy annyira fukar vagyok, hogy csak a legolcsóbb szarokat veszem. De amikor kiderül, hogy erősen középáras cuccokat vettem, akkor az itteni fórumozók mindjárt jönnek a filléres szar dumákkal.
Nem először tapasztalom már, hogy valaki vesz egy Mikrotiket és gőze nincs hogy kell kezelni, meg azért vettük, mert jó drága és biztos tud mindent.
Azt az egyszerű dolgot is csak qrva körülményesen lehet megoldani pl. hogy kérdezzük már le a WAN IP-det. Jobban mondva azt az IP-t, amit a router a WAN felől kap. És akkor megy a fejvakarás, hogy azt hogy kell, miközben én a saját routerembe csak belépek és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest