Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmp0124
tag
Ismerősnél elég sok időm ráment, mire kiderítettem, hogy a FiberHome HG6544C nem enged forgalmazni az ethernet portok között, így már nem tudtam tovább nyomozni, hogy mi a gond a port forward-dal... viszont itt nem látok panaszt rá, van aki meg tudja erősíteni, hogy nála jól működik? Elképzelhető, hogy a DHCP tartományon kívülre konfigurált statikus IP címekkel van gondja? És ha tartományba eső címre állítanám, akkor működne?
-
pontyos
senior tag
válasz
próbakocka #7419 üzenetére
Nem, minden visszajött
-
RiddleR
aktív tag
Sziasztok.
Nincs valakinek ötlete, hogy új One-os előfizu esetén mi változhatott a régi Digi-hez képest abban a felállásban, hogy PPPoE csatlakozást nem tudok csinálni.
Van egy Merlin szoftveres Asus AX68U routerem ami hibátlanul ment gigás Digi-s neten. Aztán városon belül elköltöztünk és most egy új One-os gigás optikai netre került és nem tud csatlakozni. Ha simán laptoppal próbálok pppoe-t akkor az megy, szóval valami a router beállításainál lehet, de már millió dolgot kikapcsoltam, alapba raktam és mindig ugyanaz az üzenet: invalid username or password.
A szolgáltató meg nem is látja, hogy eljutna hozzá az auth request. A laptopról csatlakozás meg ment azonnal és látták is.Köszi
Üdv Gábor -
pergabb
senior tag
válasz
próbakocka #7424 üzenetére
nekem most jött vissza 10 perce kb. Kihúztam 5 percre, aztán vissza.
-
pergabb
senior tag
válasz
jobb ha újra indítod..
-
Ferenc874
csendes tag
Hello, átvezetékelés lesz, a TV-khez a falban szeretnék vitetni koaxot és UTP-t, ezek kellenek neki igaz? Volt Digi optika.
A bejáratnál futna össze a 3 TV koax valamint 5 UTP, a koaxoknak splitter kellene?
Ezek megfelelnek?
https://kabelvilag.hu/Amiko-RG6-koax-kabel-100m-rez-RG6W100BC65
https://kabelvilag.hu/Gembird-UTP-fali-dobozos-kabel-100m-CAT6
Legrand ajzatokba gondoltam kivezettetni őket. -
hobizoli
nagyúr
válasz
en meg delutan 2x ujraindittam a Digi routerét meg a sajatot is, de attol nem javult meg
az IP cimek latszodtak, szoval vhova volt is kapcsolata, csak vhol azon tul nem volt meg tovabb... -
hobizoli
nagyúr
nalunk most mar van TV es internet
Digi/One, 18ker -
pergabb
senior tag
válasz
próbakocka #7413 üzenetére
nekem marha fontos lett volna, le kellett volna küldenem pár anyagot. Mobilt ráraktam a gépre, de lakáson belül irgalamtlan rossz a térerő, azóta sem töltötte fel amit rendes nettel letudtam volna 10 perc alatt. Igazából most már kezdek anyázni, mert nonszensz, hogy még mindig nem csinálták meg.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálunk Tatabányán délelőtt volt egy órás tv és net kimaradás.
-
gulyasa
őstag
válasz
tobias88888 #7407 üzenetére
-
pergabb
senior tag
Vkinek 18 ker fele már megy? 4 órája döglött felém minden.
-
tobias88888
őstag
Szülők még digisek, de elgondolkodtam hogy onera át kellene allniuk, főleg hogy most drágul a mobil. A jelelnegi one-os árakat hol lehet megtalálni? (vezetékes tv+internet, hozzá mobil, stb) Vagy csak telefonon mondanak árakat?
-
garga01
őstag
válasz
tejbedara #7405 üzenetére
Más is írta itt pár napja, h nem megy az app v böngészős modem/router váltás.
Ha pár órán belül nem áll át (esetleg húzd ki- dugd vissza a konnektorból), akkor hívd újra őket. Amíg router módban nem adja a hibát, nem hajlandók elismerni h náluk van a gond.
Ha van reset gomb az ONT-n, megpróbálhatod azt is, általában gemkapoccsal v hasonlóval lehet benyomni, nyomva kell tartani amíg minden led fel nem villan egyszerre. Utána kell neki is kis idő amíg újraindul, ilyenkor leszedi a központól a beállításokat. -
tejbedara
újonc
Napok óta (régi digi 1000 ftth) felére lassul olyan 400-600 környékére az internet és addig úgy is marad amíg nem restartolom a modemet, kb fél napig működik is aztán kezdődik elölről, ehhez társul packet loss, szakadozás is, ügyfélszolgálat nem akar segíteni mert ugye saját routerem van, de router restart nem oldja meg csak a modem. És nem is tudom az ONT-t átrakni router módba (mert akkor ők is látnák h rossz) mert hibaüzenettel kidob, az app is telón. Valakinek valami ötlete? Most kértem meg őket rakják át router módba de még mindig semmi...
-
pontyos
senior tag
Köszönöm szépen!
-
pergabb
senior tag
18 kerben sehol sincs, lassan 2 és fél órája. Azt mondták a szerződésben ott van, hogy 72 órán belül rendezik hiba esetén a dolgokat..
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! XVIII. kerületben teljes kimaradást tapasztal más is jelenleg?Lakatos telepen tv és net sincs jelenleg. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest