Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Okosandroid

tag

válasz petne #1752 üzenetére

A fiókban sincs, többször néztem már a streaming résznél, többek között most is. Az RTL+ Prémium aktív ( csomagban foglalt ) Viszont "Az aktiváló kód most nem elérhető, nézz vissza később" üzenet fogad. A tegnap esti utolsó telefonálásomnál azt mondta a hölgy, hogy jó hogy telefonáltam, mert ő úgy látja hogy "elakadt a kód" és valószínűleg nem érkezett volna meg hiába vártam volna. Ő újraindította a folyamatot, amivel újabb 48 órán belül érkezhet a kód, de várhatóan a mai napon kapom meg emailben, mivel a háttérszolgálat hétköznap dolgozik. Mondjuk kérdés, hogy más ügyintéző akkor miért mondta, hogy bármelyik pillanatban, akár hétvégén éjszaka is megérkezhet a kód. Valahol valami nem kerek és úgy érzem vagy a hozzá nem értés ütötte fel a fejét, vagy egyszerűen csak le akartak pattintani. Megjegyzem valahányszor telefonáltam várakozást kért tőlem míg egyeztet a technikus kollégával. Az egyeztetések nagyjából 15-20 percig tartottak, addig a kellemes zenéjüket hallgattam oda és vissza..

Új hozzászólás Aktív témák