Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nova001
senior tag
sziasztok
digis vagyok. van nekünk euro newsunk ? köszi
-
-
adika4444
addikt
Amíg nem dugták el 302-es átirányítás mögé az egész oldalt, addig látszott az ÁSZF. Az 1000/300-as net valami 10500 hűség nélkül és 8500 körül van hűséggel.
Nagy emelés nem hiszem, hogy lesz, lehetett volna, ugyanúgy a kezükben volt jó ideje a DIGI és időben korrigálták az árakat (3000 helyett 6000 net).
-
lócitrom
őstag
válasz
rackalew #185 üzenetére
dettó. felvásárlás előtt egyetlen egyszer kellett anyámmal telefonálnom nekik valamikor 8-9 évvel ezelőtt, hogy tegyék át bridge-be a szolgáltatói eszközt, hogy tudjam kezelni az otthoni hálózatot/eszközöket, ha gond van. anyám totál tech savvy, mert egyszerűen a technológiai rész nem érdekli. de hiába rossz a látása még ő is észlelte, hogy romlott a tévéadás minősége, a net pedig nem egyszer szakadt vagy kimaradt. nemrég volt valami, ami miatt folyton újracsatlakozott a szolgáltatói eszköz. ha nem vagyok otthon meglehetősen nehezen jut el anyám oda, hogy egy szolgáltatóval lebokszolja, hogy mi a gond. így aztán engem keres, hogy mit kéne csinálni mire próbálom elmagyarázni neki nagyon tömören, hogy milyen okkal jelentse be a hibát. arról meg már nem is beszélve, hogy nemrég végeztem pár mérést és hát gigabit helyett mértem 500-600 megabiteket. nem tudom mit babráltak még a hálózaton, de eddig szopóágon van az egész, pláne majd ha tényleg jön az átkényszerítés.
-
Adams84
aktív tag
Bízzunk benne, hogy nem emelkednek jelentősen a vezetékes szolgáltatások árai (az új előfizetők illetve a szerződést módosító ügyfelek részére sem).
Amúgy elképzelhetőnek tartom, hogy területileg differenciált árazást fog alkalmazni a One, tehát ahol Telekom optika/koax és One is elérhető, ott marad az árverseny, ahol pedig nincs konkurencia, ott jó drágán lehet majd előfizetni/módosítani az új csomagokra ... -
trec12
addikt
válasz
kabelmania27 #188 üzenetére
Úgy legyen de ott van ám az 1 és 2 év hűséges (lista?)ár is ill. az is, hogy ezt az iká nem érinti idén.
Mondjuk a Telekomnál nem nagyon lenne célszerű drágábban adni.... -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nálunk a lépcsőházba van Voda koax, és Digi optika is. Ha valaki most rendelni szeretne ONE szolgáltatást, akkor melyiket kapja?
-
-
woodworm
veterán
válasz
SztiviVander #179 üzenetére
A mobilos topik eddig is külön volt és most is így van.
-
rackalew
tag
válasz
lócitrom #178 üzenetére
Pedig imádtam azt, hogy nem volt a kábeles Diginél sallang, minden horizontálisan integrált volt; csak rádugtad a koaxot a TV-re és már ment is minden fontos adás. Szintúgy az internetnél; bedugtad a routert a WAN-nak szánt Ethernet kábelbe, beálítottad a routert és minden ment.
Most már kell egy modem, arra megy rá a router (hogy legyen Wi-Fi 6, ami kihasználja a gigabites netet), TV-nél pedig valószínűleg le lesz kódolva az HBO/FilmBox/“szaporodási természetfilmes” adó trión kívüli kínálat is, tehát erőltetik a beltéri dobozkát is, ami redundáns lenne egy 4K OLED okostévén…
Ezek B+… Totál elrontották a DIGI horizontális integrációját.
-
havri1
félisten
Helló!
Ünnepek előtt a Vodafone One box-ra meg emailban is jött egy hír, hogy lefrissült az fw az alábbi tartalommal:
Tájékoztatunk, hogy 2024. december 19-ével elérhetővé tesszük a OneTV médiaeszköz legújabb frissítéseit. A frissítés olyan funkciók érkezését jelenti, amely számodra is kényelmesebbé és könnyebbé teszi a OneTV használatát. Az újdonságok bevezetése mellett javítottunk több hibát, és optimalizáltuk a felület működését mind a mobil és webes alkalmazásokban.
A legfontosabb funkcionális frissítések, melyeket minden felületen megtalálsz:
Ha csak egyetlen profilod van beállítva, a profilválasztást a rendszer automatikusan átugorja, és nem kell minden alkalommal kiválasztanod a profilod, mielőtt használni kezded a felületet. Változott a PIN-kód kezelésünk: nem kell PIN-kódot megadnod, ha a választott korhatárbesorolással megegyező, vagy annál alacsonyabb besorolásba tartozó tartalmat szeretnél megnézni (például 12-es korhatárbesorolásnál a 12-es, 6-os vagy zöld karikával ellátott tartalmak esetében).
A ONE TV médiaeszközön elérhető új funkciók:
A felvétel funkcióban megkülönböztetett jelzésekkel láttuk el a rögzíthető, és már rögzített tartalmakat. A megfelelő ikonok jelzik, hogy a rögzítés folyamatban, illetve időzítve van-e, valamint, hogy önálló tartalomról, epizódról van-e szó, vagy épp teljes sorozat rögzítéséről. Külön jelzéssel láttuk el a védett tartalmakat, illetve azt is, ha a rögzítés valamilyen okból kifolyólag sikertelen.
Folyamatban lévő, vagy időzített rögzítés önálló tartalom, epizód esetén
Folyamatban lévő, vagy időzített rögzítés sorozat esetén
Már rögzített önálló tartalom, epizód
Már rögzített sorozat
Védett tartalom
Sikertelen rögzítés önálló tartalom,
epizód esetén
Sikertelen rögzítés egy sorozaton belül,
egy epizód esetén
A csatornaszám kézi megadása esetén gyorsabban vált csatornát a rendszer. Optimalizáltuk a felhasználói felület feliratait. Gyorsabban töltődik be a műsorújság és a mini műsorújság. Optimalizáltuk a visszalépés funkciót.Nos, nekem nem frissült le. (Félreértés elkerülése: Nem a régi Vodafone - One felület váltást nem kaptam meg, hanem a bughalmaz javításait az új FW-vel).
Hívtam őket, karácsonyig lefrissül mind az újra. Hát nem sikerült..
Azért érdekes, mert konkrétan az 1.17.0-0 fw-vel használhatatlan a szolgáltatás. Box fagyások, lassú váltás, karika karika hátán, stb.Kérdésem az, aki One boxot használ, megkapta az új 1.19.3 fw-t már?
-
trec12
addikt
-
Adams84
aktív tag
válasz
Toth_Jani #173 üzenetére
Elvileg az RTL+ Premium valóban prémium lesz és én azt gondolom, hogy az adott TV csomagokhoz tartozó streaming szolgáltatások be lesznek építve a TV Family díjcsomagok havidíjába ...
TV Family csomag
115 digitális csatorna, melyből 68 HD
Streaming szolgáltatások: RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appTV Family + FilmBox Pro csomag
122 digitális csatorna, melyből 69 HD
Streaming szolgáltatások: FilmBox+, RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appTV Family + HBO Pak
118 digitális csatorna, melyből 71 HD
Streaming szolgáltatások: Max, RTL+ Premium, TV2 Play Prémium, NET4, Da Vinci TV appAz új TV csomagok promóciós árazása még kérdés, gondolom, legkésőbb holnap már elérhetővé válik a One weboldalon
Az ÁSZF szerinti TV Family díjcsomag árak (ebből nyilván jelentős kedvezmény járhat pl. tv+net csomagajánlat esetén): [kép] -
trec12
addikt
válasz
kabelmania27 #114 üzenetére
Reméljük a számok is ezt mutatják. Valaki nézhetne egy bitrátát. Szerintem semmi nem változott és maradni fog az alacsony bitráta...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Nyilvan elfer minden is egyben. Csak epp igy a mobilos kerdesekben segitok nagyja el fog tunni mert keveseknek van arra idejuk hogy napi 2-300 kabeltv-s meg vezetes netes hsz-t atolvasson csak azert hogy nincs e kozte par mobilos problema. Mert ahogy nezem az arany kb ez. Nekem sincs sajna ennyi idom. Napi 20-30 hsz a csak mobilos topikban meg oke volt, de most par ora alatt ennel tobb termelodott. Persze tudom nem kotelezo hasznalni, ugyhogy viszlat ex-voda mobil topik, buek es tovabbi kellemes olvasgatast a kabeltv, digi es vezetekes netes felhasznaloknak.
-
lócitrom
őstag
valószínűleg ilyen formában nem történhetett volna meg egy országban, ahol verseny van és annak van egy normális hatósága. de ugye a türk basa a kívánságlistájának használja a magyar közlönyt és így nem pálya a versenyszerűség.
a digi árban meg technológiában tényleg egy jó dolog volt. generált némi mozgást még a szutyok magentánál is. most majd lehet örülni annak, hogy digitális kábel helyett is beltéri kell. látom lelki szemeim előtt, ahogy az 50 feletti korosztály agyvérzést kap, hogy kelleni fog egy plusz távirányító.
-
mcll
senior tag
Az új (illetve régiről átirányított) oldalakat még ne vegyétek kézpénznek, holnaptól lesz (várhatóan) a jó verzió. Amúgy meg ma inkább pihenjetek, ne ezzel foglalkozzatok
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kabelmania27 #168 üzenetére
Az új előfizetőket nem biztos hogy motiválja a 10 ezer forintos vezetékes csomag, internet + Family TV.
De az biztos hogy a mostani Alap TV csomagot jócskán visszaveszik.
Viszont az érdekelne az RTL+ az valóban Prémium lesz, a mostani Active helyett, vagy csak elírták?? A 44 csatornás Basic csomaghoz viszont nem jár.(Letölthető csatornakiosztáson van.) -
adika4444
addikt
válasz
MadMancs #169 üzenetére
Itteni HSZ alapján nem valószínű egyhamar automatikus migráció, perpill inkább az önkéntes átszerződésre motiválják például a DIGI KFT. ügyfeleit, a DIGI-s TV csomag butításával és az One-os okosításával.
Majd kiderül, ez mennyire fogja megmozgatni a DIGI-s felhasználói tábort, mert a DIGI-től megszokott filozófiával ez teljesen ellentétes. A Vodafone esetében megérte újraszerződni néhány évente és követni a változásokat, de a DIGI filozófiája pont ellentétes volt ezzel. TV terén még mondjuk csakcsak értem, hogy majd érdekelni fogja az embereket az interaktív box és társai, de a netnél nagyon kíváncsi leszek, mivel tudnák váltásra motiválni például azokat, akiknek csak internet előfizetésük van, az ár csökkentésén túl.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #164 üzenetére
Ha jó térerővel jön a gerinc vagy átjátszó adó cserép alatt is jó vétel volt, pl irányított FM antennával tető alatt is elég jó vételt lehet elérni akár a szomszédos ország adásai is foghatók. Sokan néznek dvb-t adásokat kombinált antennával, természetesen a szélessávú dvb-t antenna a legjobb.
-
válasz
kabelmania27 #118 üzenetére
Nem szeretnék, max ha javul tőle a minőség és több HD csatorna lesz és szemmel láthatóan olcsóbb, mint a T. Mikortól nem tarthatom meg ezt és nem teljesülnek a feltételek megyek a T-hez.
-
adika4444
addikt
Nagyon nem akarja valaki, hogy nézegessük az új oldalt, ugyanis átdob a karbantartásra az one.hu.
-
válasz
kabelmania27 #158 üzenetére
OK, de emiatt nem fizetnék elő még koaxra is, annyi erővel akkor olcsóbb, ha bérlek majd egy második kártyát, de épp ezt szeretném elkerülni. Vagy még az is opció, ha működne a mindigtv padlástéri antennával, mert antenna van, de emiatt nem fogok árbócot kitenni a tetőre. Mondjuk lehet ez sem lesz opció, mert cserepeslemez van a tetőn, az meg gondolom nagyon jól árnyékol.
-
-
arcitec
addikt
válasz
kabelmania27 #160 üzenetére
Valószínű.....
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #152 üzenetére
Ex Vodafone/Invitel területen a közszolgálati és helyi csatornák kódolatlanul jönnek.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
rackalew #154 üzenetére
Esélyes, hogy FTTH. Amennyiben optikai kábel jön a lakásba FTTH, társasházban ha az internet utp kábelen jön és a tévé koaxon akkor FTTB, egy ideje új kiépítésnél már FTTH-t csináltak.
Ha jól emlékszem arrafelé koaxon még docsis2-es netcsomagot adtak, később kiépült ex UPC/Vodafone koax így van olyan terület ahol mindkét hálózat elérhető. -
rackalew
tag
válasz
Intruder2k5 #152 üzenetére
Technikailag nekünk már nincs is olyan, hogy “igazi” analóg TV. Minden üvegszálon jön, de amihez analóg kell, az a jel úgy is végigmegy valahol egy DAC-en, legyen az a modem, a splitter vagy a TV oldalán.
-
Tiédetis
senior tag
visszatalálós
-
rackalew
tag
válasz
kabelmania27 #150 üzenetére
Igen, de nem tudom, hogy H vagy B.
Nekünk annó ingyen cserélték a rezet üvegszálra, szóval ezért.
-
válasz
rackalew #148 üzenetére
Én már jó ideje nem is néztem, hogy egyáltalán van-e még analóg, de nem lenne baj, ha a kódolás után is megmaradna. Pl. a konyhai TV-re, ami bár igaz egy DVB-C-s LCD TV, de tökéletesen jó lenne háttérzajnak, ha nem muszáj, azért nem fizetnénk plusz vételi helyért. Mondjuk valaki írt korábban olyat is, hogy egy közszolgálati csomag marad szabadon fogható, de inkább analógban valami normális adás, mint a királyi csatornák HD-ben.
-
Megjelent egy frissítés a Play Áruházban a Digi ügyfélkapu apphoz. Miután frissítettem, újra működik és be lehet jelentkezni. Gondoltam szólok.
-
rackalew
tag
válasz
kabelmania27 #147 üzenetére
Gyöngyös-Hatvan ex-Digi szolgáltatási területen már egy ideje stagnál ez a szám: 52 analóg adójuk van.
Hozzáteszem, analóg kábeltévét manapság már csak a idősebb embereknél tapasztaltam, akik nem tudnak megvenni vagy nem akarnak modernebb TV-t.
-
Mate
nagyúr
válasz
adika4444 #139 üzenetére
Belefog olvadni jogilag is a digi a one-ba. Ha átszerződsz, akkor kérhetsz onetv boxot. Jó kérdés, hogy pontosan mi kerül a szerződésbe (pl. max végpont szám). FTTH-n nem gondolnám, hogy bármi is változik. Eszközök biztosan ugyan azok, mint eddig. IPTV-re se raknak át, ahol van rf jel.
Egyelőre növelik majd a hibrid boxok arányát, ami jelenleg még régi vodafone box onetv szoftverrel, meg matricával. Korábban volt olyan infó, hogy az új boxokhoz hfc-n se kell majd koax, de azóta ez lehet változott.
TV esetén rövidebb távon ami változik szerintem, hogy analóg tv illetve régi tv-k támogatása megszűnik. Sokakat érint még, de szolgáltató esetén én is meglépném. -
Szerintetek a vezetékes telefonnál mennyi ideig tart a négyignek, míg átállítják az időzónát nyáriról télire? Vagy most már kibekkelik márciusig?
-
adika4444
addikt
Az erővel átszerződtetés mit jelent? Mi nem használunk extra szolgáltatást, dinfrás optikán van gigás net és TV, előbbi saját routerrel, utóbbi meg simán készülékkel koaxon. Nyújtana bármit az új konstrukció, ha átszerződnénk? Árban ahogy elnézem nem lenne jobb.
Újraszerződésnél automatikusan a hibrid boxos/kártyás rendszerre vált a TV? Kell netelérés a TV-hez? Utóbbi nem igazán érhető el LAN-on a TV közelében.
Szerk: Technikailag One-nal szerződés esetén változik bármi az FTTH szolgáltatásban? Pl. új PPPoE user, ONT bridge/router üzemmód, technikai háttér (főleg IPv6 miatt)?
-
sirály69
őstag
Buék! Nektek sem működnek az RTL csoport csatornái?
-
NoOne1976
őstag
Ez a plusz eszköz erőltetése a szolgáltató profitjába segít be, nem a zöldülésbe. Még a nagy áremelések előtt akár a fizetendő összeg 25-35%-át is kitette a plusz eszköz bérleti díja.
3790 a tv csomagom, mellette fizetek 1500 Ft távközlési berendezések kölcsönzési díját. (Vagyis a plusz eszköz miatt szedik be tőlem a tvs összeg 28%-át.) -
rackalew
tag
Még…
Január 31-től ki fog dobni az app, mert már törlik a fiókokat is. Aki pedig valami hasonlót szeretne, a OneTV alkalmazást, az meg mehet az ex-Vodás üzletbe újraköttetni a szerződést.
És @Mate alapján ez, meg az RTL+ lespórolása még csak a kezdet lesz, hogy ellehetlenítsék azokat, akik még a Digi Kft. szerződési feltételei alapján kapnak szolgáltatásokat. -
g0dl
addikt
Ha már a volt digi tv előfizetések drágábbak, viszont korlátozottabbak* lesznek, akkor miért éri meg pl. egy sweet.tv szerű megoldással szemben?
*Kódolatlan dvb-c megszüntetése.
Ja egyébként ez az stb erőltetés ( nem csak ván -nál ) hogyan illeszkedik a szuperzöld ( fogyasztás + elektronikai hulladék) elképzelésbe?
-
gulyasa
őstag
válasz
kabelmania27 #124 üzenetére
Nekem mobilon még működik a Digi Online app, lehet nézni élőben az elérhető tévécsatornákat. Viszont asztali gépen ugyan még bejön az oldal, de már nem fogadja el a bejelentkezési adatokat.
-
kezo0
addikt
-
bence1024
tag
Pörög a topik rendesen!
Egyébként ez a fúzió még jól is elsülhet. Csak rajtuk múlik. -
Rainman05
tag
És akkor mától nem is lehet bejelentkezni a digionlinre? Nekem nem engedi azt hittem hogy azért még a meglévő regek működnek január végéig
Akinek lesz infója mi lesz helyette az majd írja le azért
-
Mate
nagyúr
Jogilag különálló cég maradt a 4 szolgáltató. Vodafone lett a ONE. Emiatt, illetve a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem automatikus migráció van. El kell érni, hogy az ügyfelek maguktól átszerződjenek ONE-ra.
Digin nagyon sok minden nem lesz. A cél, hogy az ügyfél valamelyik húzóterméknek szánt dolgot akarjon, betelefonáljon és már szerződtetik is át ONE-ra. Onnantól kezdve ő is kapja a terméket, de már nem digis lesz.
Ilyen szempontból érdekes lehet a korábban linkelt optikán csak IPTV van ÁSZF. Igaz, hogy digire ez nem vonatkozik, de új megrendelés esetén már nem digis az ügyfél.
Eddig nagyjából technológia alapján lehetett hivatkozni a különböző cégekre (1-2 helyen van Invitel HFC, Digi HFC, van voda optika stb.).
Réz: Invitel
Optika: Digi
HFC: Vodafone
DTH: Külön állatfajMost ez megváltozik majd. Az lesz a lényeg, hogy melyik céggel van leszerződve. Lehet valaki One Magyarország Zrt. előfizető az egyik lakásban ugyan azon a kábelen, amin a szomszéd Digi Kft. előfizető.
Ahogy lehet két One Magyarország Zrt. előfizető egymás mellet. Egyik ex Digi optikán, másik ex Vodafone HFC hálózaton.
Félévkor meg aki nem ment át a ONETV miatt, azt átszerződtetik erővel.
-
gabro0
őstag
Nálam be se jön se a régi Digis, se az új one-os weboldal
Már két féle 5xx hibakód jött.
-
WaterWave
veterán
Remélem a DVB-C-t nem kaszálják el.
Pár éve még amazonról vettem egy HDHomeRun HDHR3-4DC 4 Tuner DVB-C eszközt, amit mai napig a nasommal tudok használni.
Ehhez annyit kellett tenni, hogy a koax kábelre egy T elosztót vettem, az egyik megy az eszközbe a másik a tv-be... Az eszközből UTP megy a routerbe és a nasba, így saját domainnal bárhol a világban tudom használni a tv-t úgy, hogy nem vagyok kitéve az digionline felületnek. Felvenni tudok mindent amit lehet. Főleg akkor jó ha sokat utazom és az ottani országban szeretném használni a magyar csatornákat.
Ha ezt kivezetik akkor bajok lesznek.Természetesen saját műsorújságot is kreálok hozzá amit az itteni fórumosok előszeretettel használnak: [link]
Meglátjuk mit hoz a jövő
-
rackalew
tag
válasz
szaboi6512 #79 üzenetére
Oké, de mennyivel drágább? Reálisan drágább, amivel érződik benne a plusz, hogy az ex-Vodafone-os konstrukciók egyikére váltsunk? Jó lenne, ha az előfizuba lenne belépítve az RTL+ ára, nem kéne külön előfizetni rá, illetve legyen OneTV regi, miután a hónap végén törlik a DIGI Online regisztrációmat.
-
gézu
őstag
válasz
kabelmania27 #107 üzenetére
Köszi! TechniStar K4 ISIO 4 boxom van, ebben van CI+ modulfogadó és Conax kártyaolvasó is.
-
NoOne1976
őstag
Böngészve az ÁSZF 2. sz. Díjszabás mellékletét nem semmi, hogy a kereskedelmi forgalomban elérhető díjcsomagoknál 32 db van felsorolva
Valaki arra rájött már, hogy mi lesz a korábbi csomagokkal? Automatikusan átalakulnak vagy majd olyan áruk lesz hűség nélkül, hogy magadtól is kérd a módosítását az újba? -
Kiváncsi vagyok hogy meddig lehet használni a 2019-es Digi csomagot?
-
mlinus
őstag
válasz
adika4444 #102 üzenetére
Ez egy picit vicces nekem. Nálam jelenleg be van kötve telekom és digi optika egyszerre. A telekom végpontra eddig kérhettem vodafone optikát átengedéssel ami ugye 1000/1000 max, míg a digi 1000/300.
szóval ezekszerint hiába egyesült a vodafone és a digi, továbbra is csak a telekom optikáján fogom tudni elérni a 1000/1000 csomagot..
-
mQWeXgsf
aktív tag
Lesz még ebből minőségi TV szolgáltatás vagy marad a 4-5 MBit/s és irány a Telekom?
-
templar5
csendes tag
Üdv!
Köszi az új topikot kabelmania27! -
kabelmania27
Topikgazda
-
NoOne1976
őstag
Gondoltam feltelepítem az új One alkalmazást, mert eddig a Vodafonost nem használtam, böngészőből indítottam a fizetést. A one.hu oldalról a One alkalmazás QR kódját beolvastam, erre a Vodafone alkalmazásra megy. Ezek szerint azt fogják átnevezni és nem egy teljesen új lesz?
-
gézu
őstag
Hali!
Szerintetek a One fog biztosítani dekódoló kártyát, hogy a saját boxomat továbbra is tudjam használni? -
sandró60
addikt
Belépve!
-
adika4444
addikt
válasz
adika4444 #100 üzenetére
Az előzőre ment volna szerkesztésként kiegészítésként, csak kifutottam az időből.
A lefedettségi függelék szerint én tévedtem, bocs, akit félrevezettem!
Szóval az FTTH és FTTH-n csomagok lesznek a volt DIGI-s, most már D-Infrastruktúra területeken és külön csomagok lesznek Telekom területen. Nem néztem végig mindet egyesével, de DIGI területen marad az 1000/300, Telekom-on viszont az 1000/1000, így tényleg nem lesz sebességváltozás. Csak az árban, illetve érdekes, hogy miért van giga net 1000 és sima giganet csomag is a Díjszabás-ban.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Ex Digi/invitel primer körzetben FTTH területen van ahol nem dvb-c hanem iptv szolgáltatás van. Elvileg az alsó táblázat felső sora vonatkozik az ex Vodafone/Digi/Invitel koax, 29-es körzet RFoG, ex Digi FTTx területre, alsó táblázat alsó sora pedig ex Invitel primer körzetes FTTH területekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest