- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
nyamm milyen bolognait rittyentettem, olléé
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #15494 üzenetére
hadd irtsák egymást a tudjuk kik...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15458 üzenetére
mi még nem, majd 2 év múlva... talán
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #15403 üzenetére
csak nehogy előbb a wc fele menj
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #15282 üzenetére
hahaha
-
pohár
félisten
válasz
bandus #15243 üzenetére
persze, szeretem az autókat, úgy technikailag is, meg megfordulok azért egy S600 után az utcán
szóval akkor nem egy olyan monoton meló mint pl a szalag mellett állni és a rothadó paradicsomot válogatni a jók közülna remélem csak sikerül, végzettségem megvan hozzá, szerencsére jó a műszaki infós papírom is, aztán a többit megtanulom, pláne annyiért amit ott vágnának hozzám
az órás részre meg nem írok semmit, egyszerre venném a kettőt kapásból, nem aprózzuk el
-
pohár
félisten
válasz
bandus #15240 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a kis ismertetőt
húzós meló amúgy? vagy mennyire láttál bele ezekbe a dolgokba?így elsőre nem tűnik hű de nagyon nehéz melónak, de egy hét után biztosan mást mondanék, miután dolgoznom is kéne...
a héten megcsinálom a motivációs levelet amit kérnek, meg angolul is, aztán haddszóljon...
-
-
pohár
félisten
válasz
ClayMore #15228 üzenetére
én most néztem Kecsón a Mercedes gyárba alkatrészfelelős munkakört:
Feladatok:
A sorozatgyártás során felmerülő, vásárolt alkatrészekkel kapcsolatos reklamációk kezelése
Az első mintázás folyamatának és eredményeinek koordinálása – egyeztetés az érintett szakterületekkel
Zárolt alkatrészek kezelése, a szükséges dokumentációk elvégzése
A válogatási és utómunka-akciók koordinálása (elfogadási kritériumok és mértékek meghatározása)
A reklamált alkatrészek elemzésének elvégzése az érintett szakterületekkel Kapcsolattartás a beszállítóvalElvárások:
Technikusi végzettség – járműipari tapasztalat előnyt jelent
Minőségirányítás területén (pl. reklamációkezelés és 8D módszer), fejlesztési folyamatok, összeszerelési folyamatok területén szerzett tapasztalat
Német- / angolnyelv-tudás előnyt jelent
Képesség csapatmunkára és önálló és felelősségteljes munkavégzésre
Magabiztos fellépés
Jó problémamegoldó készség
MS Office ismeretekaz elvárások közül egyedül a minőségirányításos móka nincs, de hát gyorsan tanulok ha kell
már csak a feladatokat kéne értelmeznem, mert ez hogy első mintázás folyamatának blabla dolog elég homály -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15214 üzenetére
áhá, ilyen név alatt még nem hallottam róluk
nézem a Professionön az állásokat, mindenhova C++,.NET, Java meg Delphi fejlesztőket keresnek, jó hogy egyikhez se értek
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15207 üzenetére
designer drog? az mi lenne?
nem üt ki hanem berendezi a lakásod, vagy mi?? -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #15110 üzenetére
éjszaka látható volt 2x is Mo. felett
-
pohár
félisten
az a panírozás, szakadok
amit meg leművel a citrommal, igazán beteg
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #15041 üzenetére
szarjál rá, ilyenért rosszul aludni...
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #14813 üzenetére
munkahely mellett is lehet járni interjúkra és keresgélni
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #14778 üzenetére
szerintem nem erre gondolt, hanem inkább melóhelyváltozás, vagy fizu, vagy bármi ilyesmi
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #14666 üzenetére
ppff
inkább nem írok semmit -
pohár
félisten
válasz
philoxenia #14612 üzenetére
miért érzem azt hogy a cigányok késeltek megint
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #14600 üzenetére
ez a makkor de kétértelműre sikeredett
-
pohár
félisten
micccsssoda, 22 múltam nyáron
egy évet lehúztam a GAMF-on, aztán onnan el vissza a középsulimba, ahol csináltam egy kétéves technikusitperpill mindenre próbálok harapni amire lehet, és van is esélyem, a pénz se jönne rosszul, meg már vennék ezt-azt, ha meg Pesten találnék állást akkor azt se bánom, szerettem volna úgyis Pesten melózni
-
pohár
félisten
hát a technikusi bizonyítványomban műszaki infós van
volt műszaki is első évben, másodikban meg infó, de dögivel
bár már a fősuli miatt volt belőle tapasztalatom szerencséremeg ez a kihívásokkal teli, dinamikus munka, ez kb úgy érzem azt takarja hogy ha itt kell ülnöd este 10-ig hogy megcsináld akkor itt fogsz ülni baszod
-
pohár
félisten
a szürkére értettem hogy okádék, mivel fehér lenne a kívánt szín
holnap ha felkelsz akkor majd nézd meg a falat hogy fehér-e vagy nem, ha nem akkor jöhet az alapozó, ha meg hajaz a fehérre, akkor jöhet a zöld
bár szerintem a szürke gipszet is eltakarná a zöld festék, csak akkor több rétegben kell festeni, mert az első rétegen vagy átütne nagyon, vagy foltos lenne a fal -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #14577 üzenetére
jaja tényleg, én is modellgipszet vettem tavaly nyáron mikor ki lett festve a ház meg a villanyóra körüli rész szét lett robbantva
-
pohár
félisten
válasz
bandus #14496 üzenetére
hát 50k-ért egyhamar nem fogok télikabátot venni
gondolom elegáns szövetkabátaz ingekre is azt hittem hogy nem alkalmi, hanem valami kis pici mintás ing, utcára, stbstb
bár ezekért ha az ember 10k alatt hozzá tud jutni, az kész csoda, és ezek tényleg minőségi cuccok, nem fog 3 mosás után színt eresztenitalán majd cipőt kéne venni, hátha van valahol 47-es Puma...
lehet egy dzseki se ártana, egy Retro van, de nem akarom mindig azt nyúzni, valamit majd be kéne újítani még mostanában max 20k-ért -
pohár
félisten
hogy én ezen mennyit nevettem, nagyon kész van a faszi
-
pohár
félisten
én tonnaszámra eszem a paradicsomot, szerencsére van saját terméskét éve annyi volt papámnál, hogy kb 30-30 üveg paradicsomlét és pizzakrémet tudtunk főzni belőle
a pizzakrém ilyen kis uncle bens-es meg régebbi pizzakrémes üvegbe volt, a paradicsomlé meg rendes befőttesüvegben -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #14422 üzenetére
aki nem bírja, ne is igyon
-
pohár
félisten
szerencsémre bevágódtam az első ülésre, szóval csak nézegettem hátulra és nevettemhülyegyerek meg csak ordibált a csomagtartóból, de nem értettük mit
vagy hátul ültem én is? bakker nem tudom, lehet keverem egy másik ilyesmi kocsikázással Kecsón
jaaa bakker hátul ültem én is, mert emlékszem hogy a gyerekek úgy kellett kicsúsztatni az ajtón aki rajtunk feküdt
-
pohár
félisten
válasz
vikvuk #14346 üzenetére
hát na, Kecskeméten megadtuk a módját míg a fősulin tanultunk...
hátul ültek hárman, srác keresztbe elfeküdt rajtuk, láb és fej ki az ablakon, egy srác meg mindenképpen jönni akart haza a Passionből éjszaka, mondtuk poénból hogy csak a csomagtartóban van hely... erre ő felbontott egy zacskó chipset, és befeküdt a csomagtartóba -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #14337 üzenetére
as you say
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #14318 üzenetére
a 2. kikúrt nagy
-
pohár
félisten
by the way, nincs valakinek két felesleges jegye a George Michael koncertre? NEM, nem nekem kéne
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #14205 üzenetére
a kotonosra: NANEEEEEE
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #14202 üzenetére
hát igen, jobb helyeken nem cigánykodnak ilyenekkel hogy nem váltanak vissza egy szaros 60ft-os csokit
nem is értem a boltokat... -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #14199 üzenetére
és miért kell pofa bevinni egy másik boltba egy csokipapírt? nem hiszem hogy ott ahol laksz ne lenne 3-4 kisbolt minimum...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #14196 üzenetére
mi az hogy máshova?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #14169 üzenetére
jó még ott a 80-as jóféle absinthe is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest