- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #49743 üzenetére
A közszereplők viselkedésével kapcsolatban egyetértek veled, viszont a média elhallgattatásában nem értünk egyet. Soha ilyen hangos ellenzéki médiatevéknység nem volt még, mint most. Olyan portálok számítanak ma megbízható, hiteles hírforrásnak, amiken pár évvel ezelőtt mindenki nevetett, hogy mennyire gagyi, igénytelen, tényszerű hibák sorával tele lévő cikkeik vannak (pl. Index).
Szóval ha egy dolog van, amit én nem féltek, az a sajtószabadság.
Független sajtó az nincs és nem is volt soha. Mindkét oldal pénzeli a magáit, a többiek meg úgysem maradnak életben, függetlenül az aktuális kormánytól. -
bobsys
veterán
válasz
Integra #49737 üzenetére
Az adomany 1% megy mentesre/vesznek belole valami muszert, 99% meg elmegy mukodesi koltsegre.
Eslo munkahelyemen ugyanabban az epuletben kezdett valami alapitvany (az is ilyen rakos gyerekes volt, de nem biztos, hogy ugyanezek voltak 2002/2003ban) es a parkoloban Astra meretu kocsikkal parkoltak, 2-3 ev utan mar bohomnagy Merci SUVal parkoltak az alapitvany vezetoi. -
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #49737 üzenetére
Egyébként bennem felmerült a kérdés, hogy pont Te miért foglalkozol ezzel a sok szeméttel? Holott Te vagy az egyik legnagyobb szószólója, hogy kitartással és akarattal, kemény munkával, tanulással és önképzéssel bármi elérhető. Akkor mi a halálnak a politikusokkal, meg a többi féreg dologgal foglalkozni?
Engem két dolog zavar, az egyik, ha rossz a közbiztonság és éjjel megkéselnek, a másik meg az emberi nemtörődömség.
-
-
válasz
Integra #49545 üzenetére
egy gonddal kevesebb
leslieke: ezt jól eső érzés lehet leírni
nekem sajnos még vannak elmaradásaim. szülőknek 3 hét agyalás után vettem végre egy fényképezőt. barátnővel gondban vagyok, mert nem akar sikerülni beleférni a megbeszélt keretbe. de úgy néz ki, hogy amit uk-ből rendeltem, az ide fog érni, ez nagy megkönnyebbülés. hugomnak kellene még valami jó ötlet, aminek örül, ez jelenti az egyetlen hátralévő kihívást
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #49351 üzenetére
Azért azt az egyet valljuk meg, hogy az áfa itthon a legigazságosabb adó. Pont valamelyik nap olvastam a statisztikát, hogy havi bruttó 400-nál kezdődik a munkavállalók felső 5%-a? Ugyan már, ne röhögtessük egymást. Ennél azért többet keresek, és azt nagyon jól látom, hogy ennyi pénzből bőven nem lehet úgy élni, ahogy nagyon sokan teszik itthon. A magyar autóparkot kell csak megnézni, hogy az ember elröhögje magát ezen. Asszem, ma volt a 3. nap egymás után, hogy láttam egy vadi új GT86-ot. És nem ugyanazt, hacsak nem festenek ennyire rohadt gyorsan valahol.
Szóval a társadalomnak az az igen jelentős rétege, amelyik nem adózik, viszont elég jól él, legalább áfát fizet. És ez a réteg szerintem nem kevés. Pl. az orvosok igen jelentős része, mert a paraszolvencia meg a magánrendelés is köztudottan pofátlanul megy zsebbe.
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #49349 üzenetére
Vagy le kene vinni a vilagbajnok AFAt kisebb szintre, hogy ne erje meg lopni vagy es most dulva leszek
, eltorolni a fenebe es csak egy ado amit a vegfelhasznalo fizet mikor leveszi a lisztet a polcrol igy nincs mit a cegeknek visszaigenyelni/ellopni (de azt hiszem az EU miatt talan ez nem jarhato ut, meg ugye ize, akkor sok ember jarna szarul)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #49240 üzenetére
Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy nem sírok/-tam, legfeljebb irigyked(t)em, de itt egyiknek sem adtam igazán hangot eddig.
Rendkívül sajnálom, hogy a te világnézetedben a cégek és a magánszemélyek ügyei ennyire összemosódnak. Attól még, hogy a cég kifizeti az utat, a szállást, ráadásul napidíjat is ad, ez nem lesz semennyire az én érdemem.Most jön a sírás: Engem valahogy kevésbé érdekel, hogy Las Vegasban, Berlinben, vagy Budapesten kell egy ablak nélküli irodában ledolgoznom napi 12-14 órát, hogy utána hulla fáradtan, szó szerint beájuljak a hotelszobában az ágyba, rosszabb esetben a földön (erre is volt példa).
Ráadásul volt 4 év otthon, amikor párizsira sem jutott, csak kenyérre és vízre. (Fűtés? Mi az?) Onnan is ki lehetett mászni, csak akarni kellett. Szóval ne gyere ezzel a faszsággal itt nekem, hogy ki mit engedhet meg magának és mennyire kellene hálásnak lennie érte, mert nem tud meghatni. -
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #49238 üzenetére
Bocs, de én meg ettől a hozzáállástól mászok falra, annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy jól élek.
Ne kátyúzzunk, mert nem tudjuk még gyógyítani a rákot? Ugye Te is érzed, hogy ez faszság?
Attól, hogy valaki nem csóró, még lehetnek problémái. Mint ahogy Te sem vagy az, és a múltkor is például teljesen jogosan fakkoltál a pizzádra. Más bezzeg kenőmájasos kenyeret eszik. És? Ettől még igazad volt.A problémákat érdemes felvetni szerintem, mert akkor van esélye, hogy tudunk velük kezdeni valamit, és az esetleg többeknek is jó lesz. Make the world a better place!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #49238 üzenetére
Már megbocs, de az egyéni anyagi helyzet most hogy a bús fenében került ide?
Arról meg nem is beszélve, hogy azért nem business class, mert beszállítók vagyunk, nem belsős emberek.
Semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyit tettem le az asztalra. A vevőnél a projekten dolgozó gyakornok is business classon repül. Nálunk meg le van tiltva, mert a board tagjai sem utaznak első osztályon, így a cégünknél senki nem fog. Elvi okok, nem anyagi korlát.
Ha a vevő közvetlenül fizetné az utat, akkor mi is első osztályt kaptunk volna, de direkt nem ilyen szerződést kötöttünk egyéb üzleti okokból. -
válasz
Integra #49144 üzenetére
Igen, ez van. Nagyon egyszeru az egesz, mindket helyen fut a program, es kesz. Az a helyzet, hogy a NAS onmagaban nem elegendo, mert
- kirabolhatnak
- villamcsapas
- stb.Ezt regebben ugy oldottam meg, hogy idonkent backupoltam kulso HDD-re, viszont evi 40 euro az annyira olcso, hogy meg a HDD-t sem tudnam belole megvenni. Meg egy kulso szervert sok mindenre lehet hasznalni, tekintve hogy fel/le 100 Mbit savszel van.
@bobsys: OVH-nal. Most epp nincs ennyiert szerveruk, majd megint lesz akcio, gondolom.
@peterkeT: van rajta egy Linux, es kesz. Azt csinalsz vele, amit akarsz, kapsz egy SSH hozzaferest, es slussz. Nekem _pontosan_ ennyire van szuksegem.
cat /proc/cpuinfo | grep model; free; df -B 1G
model : 54
model name : Intel(R) Atom(TM) CPU N2800 @ 1.86GHz
total used free shared buffers cached
Mem: 2025700 1738096 287604 0 279356 866744
-/+ buffers/cache: 591996 1433704
Swap: 525308 102280 423028
Filesystem 1G-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 20 2 17 10% /
/dev/root 20 2 17 10% /
devtmpfs 1 1 1 1% /dev
none 1 0 1 0% /sys/fs/cgroup
none 1 1 1 1% /run
none 1 0 1 0% /run/lock
none 1 0 1 0% /run/shm
none 1 0 1 0% /run/user
/dev/sda2 439 91 326 22% /homeHome szerverre pont annyi kapcsolat erkezik, mintha futtatnal rajta egy torrent klienst (amit kb. mindenki csinal).
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #49144 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy az itthoni 500 giga elveszik ha betornek, leeg a lakas, elpukkan a viharban, osszedol minden a hurrikanban, mert meg nem talaltam ki hova rakjam. Skydriveon megvannak a fontos iratok scannelve, de a tobbi az nincs.
emvy: kinel berled a servert?
-
válasz
Integra #49124 üzenetére
Sajat domainem van, az emailcimem nem valtozik, a szolgaltato meg
fastmailIrtozatosan kenyelmes, gyors webmailjuk van, konkretan kenyelmesebb, mint a GMail vagy az Outlook.com, szoval meg vagyok veluk elegedve. CardDAV meg CalDAV meg nincs, az marad a Google/MS-nel jovo ev elejeig, onnantol lesz a Fastmailnel is. A FM meg nem kapott NSA kerest idaig allitolag, de most koltoztetik a szervereket Svajcba.
Ez ilyen hippiskedes a reszemrol, raadasul fizetni is fogok erte (40 dollar evente), ennyit nekem meger a totalis reklammentesseg, meg az elvek, ugye.
Ja, ha normalis email migraciot csinalsz, akkor a FM beepitett IMAP migration-je megcsinalja automatikusan, de nekem a sajat domen meg egy csomo aprosag miatt nem mukodott 100%-osan, de ennek megvan az oka.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #49098 üzenetére
Nem az a kurva, aki pénzért baszik, hanem aki Audiért.
Bővebben: az előbbinél legalább tisztázva vannak a szabályok, napszaknak megfelelő köszönés után mindenki megkapja, amiért az adott helyen megjelent, majd távozik.
Az utóbbinál meg nem épp erről van szó, álcák, hazugságok, önámítás. -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #49027 üzenetére
ez egy ilyen végtelenített macska-egér játék...
a jelszó: hogyan hajtson be az állam még évi 300-400 milliárd forintot a nemmegszorítások keretében, hogy ne a 'zemberek fizessék meg. Gyakorlatilag adószedővé silányították a bankokat...közben, ennek eredményeképpen lassan létrejön egy zombibankrendszer, és egy kőkorszaki pénzügyi kultúra, befőttesüveggel.
------------------
#49026) tbs: Ennek is van divatja? a 2014-es mell-divat?
ezek alapján lehet, hogy vissza kéne menni a 60-as évekbe... -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #49010 üzenetére
voltam ilyen helyzetben, egyszer, 2006-ban volt pár napra egy ilyen bnőm.
érdekes szitu volt. ott matattam a hölgy pólója alatt a kocsiban, és egyszer csak valami keményhez értem. Először azt hittem, ez még a melltartó (valami merevítés vagy hasonló), de nem, kiderült, hogy az már a mell. Inkább lohasztó érzés volt, mint izgató.
Kemény volt. Kb tudom, hogy fals összehasonlítás, de olyan volt a különbség, mint egy tejes zacskó és egy tejes doboz állaga között... az egyik egy rugalmas puha valami, a másik egy kemény, élettelennek ható anyag. Persze lehet, hogy vannak más implantátumok is, amik nem ilyenek érzetre, meg az is lehet, hogy mértéktartással lehet akár jó is a végeredmény... csak én szkeptikus vagyok.A fentieknél több tapasztalatom csak különféle night-club-okból és szakirányú magazinokból van, az van, hogy engem ez nem igazán izgat. Sokkal jobban izgat egy pici, de természetes mell, mint egy ilyen mű-izé, ami általában nem veszi figyelembe a fizikát, a természetes arányokat, a mell lejtését, stb.
És mondom, az a baj, hogy uniformizált a forma, holott a való életben pont az a jó, hogy mind más és más.Ami pedig a gyakorlati példádat illeti, két értelmes ember ezt nyilván meg tudja vitatni egymás között, de a magam részéről az összes nőt igyekszem lebeszélni a dologról. Elképesztő amúgy, hogy mennyire önbizalomhiánnyal küszködnek még a kimondottan jó csajok is (jó, azért ne cicababákra gondoljunk, olyan egy sincs a környezetemben), szóval hihetetlen, milyen mértékben torzul a társadalom...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #48940 üzenetére
Nagy hidegben a műanyag ridegebbé válik, és hamarabb törik.
Ha meg fémkuka akkor külön gratulálok nekik.
Legközelebb a törött fedelűt hagyd kint a következő körre, de tegyél bele vagy 200 kiló hulladékvasat vagy betont. Bár mondjuk a kukásautó maga nem ártott, azt kár tönkretetetni. -
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #48882 üzenetére
Rogán addig packázik, amíg a komoly cégek kimennek az ötkerből a Váci útra.
konkrétan lassan teljesen megközelíthetetlen lesz az üzleti negyed.
Egészen konkrétan az Alkotmány utca és a MArgit híd között az ÖSSZES utcát felásatta. se úttest, se járda. agyrém.Amúgy más téma.
A Bajcsy-n sorban állnak az emberek a pénzváltónál, legalább 10 méteres sor volt az utcán. Ilyet még sosem láttam.
persze, ez lehet, hogy azt jelzi, hogy akkor elértük az alját, elvégre mire az utca népe is rámozdul valamire, az általában kontraindikátor... -
bobsys
veterán
válasz
Integra #48817 üzenetére
Rengetegen meglepodtek itt is meg Ausztraliaban is, hogy mi az, hogy van egy agy meg ket ejjeliszekreny a haloban, de nincs tv. Erted hogy lehet elni csak egy tevevel az egesz lakasban, mit cisnalunk este a haloszobaban?
En meg mindig mondtam, hogy sex meg alvas, azert haloszoba -
válasz
Integra #48811 üzenetére
Meglepo egyebkent, de ahogy telik az ido, es ahogy tobb dolgom van, ugy tekerem le a digitalis hangerot. Kapcsolom ki a notifikaciokat, legszivesebben szoveges webbrowsereket hasznalnek, kevesebbet vagyok online uzenetkuldokon... es ez igy van jol. Aki akar, ugyis megtalal, a tobbire meg nincs idom ugyse.
-
-
válasz
Integra #48759 üzenetére
~2000 napja nézelődök, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, én is láttam már itt pár dolgot, csak nem maradnak meg nekem ezek, mert nem tekintem túlságosan kiemelkedőnek ezeket. Inkább egy minden fórumra jellemző tulajdonságként tekintek rá.
A konfliktusok kerülése pedig nem mindenképpen gerinctelenség, csak egyszerűen van, hogy nem éri meg a befektetett energiát a vita. Rengetegszer volt már, hogy fél oldalas hsz-t írtam, de végül nem küldtem el, mert rájöttem ,hogy értelmes vége úgyse lenne, nem fogom ezzel megváltoztatni a másik embert.(#48760) tope
Érdekes halál, már-már vicces, hogy pont autóbaleset..(#48761) peterkeT
Ha szépen virágnyelven megalázom, aztán az érintett fél átmegy személyeskedésbe, szép nagy betűkkel ír egy hsz-t, amiben elküldi a rokonságomat is velem együtt melegebb éghajlatra, érdekes foglalkozásokat űzni, akkor jó kérdés, hogy én csak egy szóbeli figyelmeztetést, vagy esetleg semmit se kapok? Míg a másik fél értelemszerűen pihenőt kap. Vagy ezt a moderátor elképzelésére bízzák, hogy megbünteti-e esetleg a virágnyelven alkotót, nem csak a másik felet?(#48763) EQMontoya
Miért, talán csak nem tortát dobáltál a modikra irl? -
parandroid
félisten
válasz
Integra #48759 üzenetére
A 'mézes mázos kiscsupor' mondjuk szerintem nemigen számít semmilyen skálán szofisztikáltnak... Ez valószínűleg pont az a kör, akire az imént kevésbé inteligensként hivatkoztam. De kihívni a hóra teljesen értelmetlen az ilyet, úgysem jönne. Ha meg hajlandó lenne, mit csinálsz? Utazol 200km-t, hogy lekeverj neki egy tenyerest, amit az apukája nyolc éve elmulasztott?
p
-
janos666
nagyúr
válasz
Integra #48737 üzenetére
Nem konkrétan egy egy kiszemelt moderátort vélek én emögött felfedezni, inkább egy központi irányelvet, amit a moderátorok is követnek (és mi is magunktól, vagy ha mást nem, akkor a moderálás útján). Tehát, hogy a fórumot ténylegesen üzemeltető és formáló vezetés próbálja így alakítani a dolgokat, amiben konkrét moderátorok csak egyszerű "eszközök" (akik amúgy a némely szempontból és bizonyos fokig racionális moderálási elveknek megfelelően járnak el).
Sohasem veszekszem konkrétan privátban moderátorral. Bár sokszor ignorálom, ha közbeszólnak egy offtopic beszélgetésbe, hogy fejezzük be, és inkább megpróbálom befejezni, ha mások is hozzászólnak még. Csak mostanában ennek egyre többször az a vége, hogy törölnek minden nyomot. Aztán kezdek félni, hogy emiatt gyűjtöm ott náluk a képzeletbeli fekete pontokat, aztán ki tudja, még akár nagyon kellemetlen is lesz egy idő után.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #48668 üzenetére
Az indoklás nem semmi: túl jól mentek ezek a boltok és sok becsődölés előtti bolt volt...
Csakhogy, ez további kérdéseket vet fel, ti. hogy miért kell mindig belenúylni a rendszerbe? Verseny, szabadpiac, az vajon mi?Mi lesz akkor, amikor az összes pénztárgép az országban be lesz kötve a NAV-hoz? Úgy nyúlnak majd majd a rendszerbe, hogy betíltják a legjobban menő pékségeket?
Elköltöztetik a jobb helyen levő benzinkutakat? stb...
Azért nem semmi ez a fajta jogbiztonság, amiben bárkinek vállalkoznia kell...
KI lesz holnap a következő?persze a mutyisokat nem sajnálom, de akkor is, kabaré, ami itt megy.
-
fokukac
nagyúr
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #48357 üzenetére
Az meglesz kerve a nagykovetsegtol, majd el levelezgetunk veluk ezugyben
legalabbis az anyakonyveztetes, utlevelet nem founk csinaltatni neki, mert felesleges 2 evente lejar es az amerikaival is lehet utazni Magyarorszagra 90 napnal kevesebb tartozkodasnal nem kell vizum.
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #47584 üzenetére
Ugy nez ki keszen van mindenrol a szamla. 16K lett kiszamlazva a biztosito fele, de mindenki tulszamlaz az egeszsegugyben igy a biztosito "csak" 13Kt fizetett ki (ebbol 4K a szoba 2 napra
) es nekunk nem kell egyelore fizetni semmit, mert a legdragabb biztositasunk van amit pont a szules miatt valasztottam tavaly.
Osszesen majdnem 18K volt a teljes koltseg a terhesseg alatt (de 27K volt az osszes szamla a tulszamlazas miatt) ebbol mi fizettunk $728 co-payt + a $4150 kettonkre az eves biztositasi dij -
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #48319 üzenetére
Auchanba szeretek venni ilyen kimért császcsemegét. F@szom tudja, mi a konkrét neve, ami ilyen pici, kifli alakú, tömege nincs, és van belőle sajtos, sonkás, mogyorós, stb. Olyan, mint a cheetos.
Valamelyik dobozban valami kókuszos édesség volt, amiben egy pók(!) mászkált. Gondoltam, hogy lefotózom, de így pár perccel zárás előtt már nem akartam vele szarakodni..
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #48156 üzenetére
Hát, nem tudom, nekem ellentmondásos érzéseim vannak. Ez az első gyári új android, ami nem tetszik jobban, mint az előző.
Sőt, bizonyos dolgokat elcsesztek benne, a tárcsázó pl. borzalmas, nincs híváslista elsőre, hanem abból indulnak ki, hogy majd a google asszisztenssel tárcsázgatsz.A fő fancy fícsört (az átlátszó alsó és fölső csíkot) viszont nem kapták meg a régi telefonok, mondván, hogy az a nexus 5 egyedi fícsöre. (persze már van rá progi).
És midnent leanimáltak, ami miatt olyan érzésem van, mintha laggolna, lassabb lenne, pedig nem, csak amikor megnyomom, animálva felvillan a gomb, majd lemegy szépen az ablak, szintén animálva. És ez kissé fura, nem olyan pörgős, mint amilyennek eddig tűnt.
Viszont az akksi mintha sokkal jobban bírná.
SZóval, úgy érzem, már a gugli se a régi. : ( -
concret_hp
addikt
válasz
Integra #48086 üzenetére
nem azzal van a gond, hogy tanítanának erkölcstant vagy akármit, hanem az urambátyám rendszerrel ami mindenhova begyűrűzik és amiatt aki ebbe bekerül az mindig fosik attól, hogy nehogy kikerüljön a körből.
ahogy a példát olvastuk civilizált helyeken azt mondják, hogy jóvan akkor ne menjél misére vagy akármi, nem az van, hogy szétszopat 1 kis nyomorék köcsög (pap/tanár/igazgató/akárki) akinek ez a legnagyobb öröme az életben, csak mert megteheti, meg mert így meg tudja mutatni, hogy jó káder
és elvileg 24 éve volt egy csendes forradalom, annyira kicsi voltam, hogy erről évekkel később sem volt tudomásom, és lehet hogy még a gyerekeim is az előző rendszer szerint járnának iskolába... ennyi a baj csak, nem az hogy van-e erkölcstan óra
-
válasz
Integra #47622 üzenetére
nyilván céges lenne, scak nem tudják a döntéshozók, hogy mely céggel érdemes felvenni a kapcsolatot. van egyébként elég sok excel tanfolyamuk, 40-100k között. a korábbi tanfolyamokat nem igen dícsérték a kollégák, akik részt vettek rajtuk, ezért gondoltam besegítek, hogy valami hasznosra költsük az állampolgárok pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest