- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem még nincs itt az ideje. Most kapott új lapot, erre lehet már is bemondta az unalmast. De elhiszem, nagy szopás az egész, ha gond van vele, de ha nincs akkor minden happy.
#27704 venember83: Bármiféle tuning nélkül elviselhető hangjuk van. Hidd el, ha nem lenne hangja, az első autós csavarna fel vele a fára. Az elektromos szírszarokkal is ez a gond hogy nincs hangja és kilépnek/kikanyarodnak eléd.
-
-
Ha nem ad képet a gépes, akkor nagy valószínűséggel az alaplapra gyanakodhatok, ugye? HDD-t és ventiket meghajtja, de képet integrálttal, se VGA-val nem ad.
-
-
-
-
-
válasz
FehérHolló #27604 üzenetére
De azt nehezebb is beszerezni mint a Strongbow-t.
-
-
-
-
Úgy néz ki hogy újra jó idő lesz
. Alig várom, csak ne legyen 30+ fok
.
-
-
válasz
lujó55 #27515 üzenetére
Úgy volt hogy kemény leszek, legalábbis egy napig superman, szóval nem kérek... de nem engedték
. Azóta meg fájdalomcsillapító kell, a varrat miatt, eléggé húzódik, kissé parázok attól hogy kiszakad, bár az se kellemes mikor a kötés beleragad a sebbe, bár most úgy szorítja hogy az újamban minimális mennyiségű vér áramlik át
.
-
De jó itthon pihenni, valószínű hogy most itthon maradok hét végig, már csak a Katatonia új albumát kellene végig hallgatnom, illetve a régiekkel összehasonlítani
. Szerencsére egy fél óra alatt megvolt a "beavatkozás", most már csak 800mg fájdalomcsillapítót vettem be, persze az érzéstelenítő alig hatott, most is inkább a varrat feszül, remélem nem szakad ki
.
-
-
válasz
venember83 #27339 üzenetére
Az már behegedt
.
-
válasz
lujó55 #27329 üzenetére
Nővé operálnak
.
#27330 venember83: látod tudsz te ha akarsz
.
ui.: Konkrétan anno belenyúltam egy törött ablakba és elvágtam a ujjam, akkor nem varattam össze, elég csúnyán hegesedett, mos egy kis érzéstelenítés és kimetszés lesz. Kb. 5-10 perces meló, de gyerekkori mandula műtétemen kívül nincs más efféle emlékem, szóval nagyon új lesz ebből a (szenvedő alany) szemszögből látni a világot.
-
Szerdán lesz egy kisebb korrekciós műtétem (kézseb.), őszintén, be vagyok fosva
. Erről az oldalról kicsit más a dolog
.
-
-
-
-
-
-
válasz
venember83 #27176 üzenetére
-
válasz
venember83 #27173 üzenetére
A Sziget sohasem veszteséges, máskülönben már rég nem lenne
.
-
Pfff... akkor én mit szóljak egy kb. 70-80k-s órával a kezemen
. Sajnos elég feltűnő, bár szerencsére nem nézik ki hogy olyan drága, de ugye egy minőségi órát érdemes lejmolni az ingyenélőknek
. Bár telefont én se tenném a nyakamba, annak zsebben a helye, pénztárcának meg legfőképp táskában
.
-
-
válasz
lujó55 #27078 üzenetére
Persze hogy imádtam volna, nagyon vonzanak a szélsőséges helyzetek, amúgy ma pl. 3-an kértek tőlem is cigit, vagyis nem, mert ebből egy gyújtót akart... ilyenkor is kellemes hogy nem dohányzom
. Múltkor kerültem kisebb vitába egy tipikus Mercis, hurkanyakú, 130kg-os, 2m-es állattal, persze nekem volt igazam, de nem hagyta hogy végigmondjam a mondandómat, midig közbevágott. Ekkor megfogalmaztam hogy elég kulturálatlan dolog tőle ez a gesztus, a következő lépés az volt hogy megfogta a vállamat, és mondta: "...uram, magának ez a munkája, hogy ezt is elviselje". Ezután leb@sztam a kezét a vállamról, és mélyen a szemébe néztem, halvány fényét keresve bármi nemű "értelemnek". Persze 183-184cm vagyok, nem igazán hatott meg a súly-, és magasságkülönbség, de szépen közöltem vele hogy én megkapom a fizetésem akkor is ha barmokkal beszélek, míg az aktuális, szemben álló félnek az a drága ideje megy. Ekkor, mikor egy kis idő után eljutott az agyáig az információ, és kellőképpen feldolgozta, megemésztette, kissé kiabálni kezdett, de semmi komoly nem történt. Nem meri
!
-
Nah, kissé fáradt vagyok, tegnap délután 2-től dolgoztam majdnem éjfélig, ma pedig reggel 8-tól délután 4-ig
. Ebbe még nem számoltam bele a napi 3 óra utazást, tehát két nap alatt 6 óra
. Lassan aludni is kéne, bár alszok majd a sírban eleget
.
De most már ide is jöhetne egy kis eső, bezzeg tegnap Miskolcon esett, és biztos forrásból tudom hogy szivárvány is volt, de az ország keleti részébe még az se jut, biztos túl drága a kormánynak
.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #26786 üzenetére
Nem csak ott van szlovák, szinte az ország felső harmadában, felében eléggé gyakori. Én akkor lepődtem meg mikor egy vadi újnak kinéző V8-as Szlovák rendszámú Land Cruiser állt be mellém, és magyarul szólt ki a sofőr megkérdezni hogy merre van a Tisza híd.
#26791 lujó55: Semmi bajom nincs vele, még a Breitling órájával se, csak hát érdekes hogy elvileg magyar, szlovák rendszámmal, és látszik hogy van mi s tejbe aprítani. De ugye mindenki a saját szerencséjének kovácsa, én nyugodtam alszom, mert becsületesen élek, lehet hogy ő nem.
-
Nah, most tényleg nem tudom hogy férfi-e vagy nő-e
!?
-
Nem vettem magamra, én csak egy ilyen robogóval járok, tehát ha akarnék, akkor se mehetnék 90km/h-tól többet. Persze falun/városon belül feladja az autóknak a leckét, de ez már csak stílus kérdése hogy ki hogy vezet, én csak a forgalom ritmusát veszem fel és azt tartom. A kollegina pedig inkább a sportmotoros idiótákra gondolt, akik városon belül és nyélgázon előznek ki. De mivel nem csak a sportmotorról szól a világ, és egy fiatal elég hamar kinövi (aki nem azt sajnálom, a dereka, háta és a csuklója fogja bánni, rosszabb esetben az élete), ezért ha megnézünk egy maxi robogóst, vagy egy túramotorost, azért ott más a színvonal. Ilyen alapon lehetne barmozni az autósokat, mert közöttük is sok hülye van, és egy "B" kategóriás jogosítványt ezerszer könnyebb megszerezni (szinte minden hülyének megy, ha nem elsőre, akkor 100.-jára), mint egy "A korlátlant".
-
válasz
TonTomika #26713 üzenetére
Egy V2-as Ducatinak tényleg veszélyesen szép hangja van, még ha száraz kuplungos, akkor főleg. Bár nekem ilyen motorok közül a SportClassic Sport 1000s és a Sport Classic 1000 tetszik igazán. Bár magamnak egyiket sem venném meg, hanem egy maxi robogót. Én azt mondom, próbálj ki egyet, bár nekem kényelmetlen volt a Monster, de ha tetszik és nem fáj tőle a csuklód, akkor nézz egyet használtan, árát jobban tartja mint egy hétköznapi autó, szóval bukni se lehet úgy rajta.
#26715 ladybug: Rosszul látod, általánosítsz.
-
-
válasz
kételkedem #26568 üzenetére
Majd meglátjuk
.
-
válasz
kételkedem #26566 üzenetére
Szakmán belül maradtam, végül is ugyan ott, csak más hely, ergo más osztályon
. Úgy sikerült hogy pályáztam, elbeszélgetés volt és felvettek, de ugye itt még nem állok meg
.
-
Új meló, új hely, hát még szokni kell
.
-
válasz
kételkedem #26540 üzenetére
Szép hely/ek, anno mi is jártunk arra, igaz, több napos túra volt.
-
-
-
-
válasz
lujó55 #26460 üzenetére
Szemből a kerék/gumi, kaszni srégen, hogy ne érje akkora terhelés a gumit
.
ui.: Basszus, a kalocsai mintás fehér gumicsizma már kicsit túlzás
. Bár remélem lecseng ez a láz 1-2éven belül, már elve undorító hogy mindenre ráfestik, bezzeg nagymamám 25-30 éves díszpárnáin még rohadt jól nézett ki, de már kezd hányingerem lenni tőle hogy mindenhol beleütközök a motívumba.
-
-
-
válasz
lujó55 #26448 üzenetére
Ez így elég beteg lenne
. De a válaszom: nem
. Viszont amit írtál az eléggé képtelenségnek tűnik, mivel egy padkára vagy járdaszegyélre egy átlagos személyautóval simán fel lehet menni, úgy hogy nem lendületből megy neki az ember, pusztán jól használja az autó tulajdonságait és nem égeti le a kuplungot
.
-
-
Ehhh... hogy itthon miért nincs ilyen
!? Bár eléggé sokat gyakorolhattak rá, mert amúgy tuti az öngyilkosság
.
-
-
Jó reggelt'
-
válasz
FehérHolló #26326 üzenetére
-
-
-
-
-
-
válasz
kételkedem #26086 üzenetére
Mr. Wung-al nem jó packázni, első a munka, csak azután a szórakozás
.
#26085 lujó55: Valamiből meg kell élni, nem ingyen van az a Volvo...
-
válasz
venember83 #26082 üzenetére
Tudod... nekem csak ilyen barátaim vannak...
A másik hogy e.ü.-s vagyok, ahol a szebbik nem van többségben
. Talán ezért nincs 3 éve komoly kapcsolatom
.
-
Megnyitom a freemailt, erre egyik ismerőstől kapok olvasom a kapott levelet. Persze csak egy kis részlet a tartamából ide is:
I am russian and lonely college sexy girl wanting to find some friends abroad.
Do you want to chat with me and may be talk on webcam?...jó kis spam/vírus ez
...
#26081 lujó55: Hát igen... Anastasia Volkova biztosan nagyon vár már... de sajnos a nemi betegségek tömkelege és a kis megtakarított pénzem nem egyenlő egy kiadós szeretkezéssel. De persze akár férfi is lehet az illető. Anno még motorhirdetésemre is írtak
(spam), hogy Afrikába kellene elküldeni. -
38C árnyékban... napon nem mertem mérni
. Motorban kb. 2-3 km után a vízhőfok beállt stabil középállásba
.
-
válasz
Winner_hun #26014 üzenetére
Jó nálad. Bár mondjuk az enyémben két venti megy most 400rpm-en, és egy pedig 150rpm-en, plusz a VGA-é és a tápé.
ui.: Ez kegyetlen...
-
válasz
Winner_hun #26010 üzenetére
Itt 27,5C, konkrétan a szobában.
De az asztali gép most elég vicces hőfokokat produkál: CPU - 44C
Lap - 42C
VGA - 51-52C
HDD - 40C -
-
válasz
kételkedem #25983 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de mint ha fater két héttel ezelőtt azt mondta volna hogy 310 és 330 Ft között veszik kg-ját, ha szárastól van szedve.
#25985 kételkedem: Erről én is halottam, felvásárló mesélte. De mondta is hogy sok autó fordul meg nála, mind ukrán/orosz/szlovák rendszámmal, és elvileg kg-onként fogtak rajta 100Ft-t, tehát ha fullra megraknak egy autót és viszik 600-1000km-t akkor is megéri!
-
-
-
...Hát... nem az igazi...
-
-
-
Végre itthon, nyugi van, zenélhetek kedvemre...
-
-
-
-
Hazaértem
. Összesen az úszómester szerint 2500-an lehettek ma, én voltam a 2409. látogató
.
-
Nah, 5-től megyek úszni, addig meg élvezkedem a Coldplay 2011-es Mylo Xyloto nevű albumával, ami zeneileg egyszerűen valami fantasztikus lett...
Nah, egy kis ízelítő...
Charlie Brown, Major Minus, Princess Of China (új verzió)
.
-
-
-
-
válasz
lujó55 #25700 üzenetére
...és sötétben
.
Bár tényleg kicsit sértő amit fent írsz, emberek között is van különbség, moderátorok között is ismerek olyat akire mindig számíthattam ha gondom volt itt a PH-n, de volt olyan aki nem szentelt az idejéből számomra. Tehát ne általánosíts ilyen esetben, mert valaki magára veszi, és sértődés lesz a vége, így csak te jársz rosszul. Szerintem azt kis időt ki lehet bírni, mivel lényegi funkciója nincs, csak esztétikailag teszi egyedévi az adatlapodat, ezért szerintem nem létfontosságú dolog, amikor meg letelik a büntetés időtartama akkor olyan szépet csinálnak neked, amilyet kérsz.
-
-
-
Esik... nagyon
.
-
-
Mennyi HÜLYE ember van
.
-
válasz
Tothgera30 #25648 üzenetére
Megoldottam, driver frissítés kellett neki...
-
Zöld vagy képernyőt mutat a youtube ablakban. Tud valaki segíteni ennek a problémának a megoldásában?
-
Új lappal összeraktam a gépet, még pár drivert kell felrakni és kész is lesz
.
-
válasz
Winner_hun #25633 üzenetére
...Nekem aktív, de két 400rpm-en, és egy 200rpm-en hajtott ventikkel elvan az ember, meg főleg notebookot használok, bár az hangosabb, érezhetően.
-
-
Épp hallgatom a She Wants Revenge - Tear You Apart c. számát, persze már nem mai darab, de most olyan hangulatos
.
-
Közben megtaláltam... SilverStone PP02 Power Supply Acoustic Cover néven futkos - [link], [link]
Nem merek belenyúlni abba tápba, ha átkötöm 7V-ra, akkor meg megfő, így is egy Codegány házban van, és felfelé tolja ki a hőt, szerencsétlen gép csak netezésre lenne, ismerősnek, de úgy néz ki hogy ennek már lassan vége. Ahogy nézem az alaplapon és a tápban a kondik szép púposak, hát ezt teszi a gyári Intel hűtő, ré mag ide vagy oda..., most ha
összerakom/összetákolom neki, akkor is jobb esetben kihúzza még egy évig, szóval nem érdemes már foglalkozni vele, mert ebbe még hűtő, memória, legalább egy venti, és egy HD-s VGA kell. Inkább ajánlok neki egy üzleti netbookot, ProBook vagy Thinkpad megtenné neki vagy 15-20 évig.
-
Silverstone tápegység halkító dobozról tud valaki valamit? Elvileg már 2008 óta forgalomban van, de én csak egyszer láttam ilyet, de még nem próbáltam. Lehet megérne egy próbát, hogy egy régi Intel gépet még csendessé tehessek.
-
válasz
Winner_hun #25570 üzenetére
Aranyos... Alvinról is csinálok nemsokára, tervezek vele egy nagyobb (teljesítmény) túrát, mindkettőnkre ráfér.
-
-
-
válasz
lujó55 #25512 üzenetére
Sokkal hatásosabb, ha lakossági bejelentés érkezik, hogy kábítószeres fiatalok kislányokkal szórakoznak a ... lakásban és felkészülten érkezzenek, mert fegyver is lehet náluk. Na ekkor berontanak, leverik őket a földre, rátérdelnek a fejükre és a hülyegyerekek mehetnek ballagásra kék-lila foltokkal a zselézett hajuk alatt - Te beteg vagy
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest