- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29885 üzenetére
De számít csak őt nem ezügyben veszem igénybe..
Erre van más.Amúgy meg fehér a fehérbe
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29881 üzenetére
Jóvan ez így. Süt a nap. Antidepresszáns.
-
BlacKSouL
addikt
Na, megvolt a 24 óra gyilok hétköznap, mostmá' megszólalhatunk.
Drukkoltam hogy nehogy valaki közbeszóljon. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29822 üzenetére
Átlagemberek kormányoznak?
Akkor figyelj. Egy átlagember, és én csak az első találati forrásból szemezgetve idézek. Sajnos/hálistennek nem megy fejből:
"... rendszeres tanulmányokat nem folytatott...; sikertelen felvételi vizsgát tett a bécsi Művészeti Akadémián, de a kudarcot mindenki előtt elhallgatta...; újra megpróbálta a felvételi vizsgát az akadémiára, de ezúttal már az előszelekción sem jutott át...;
... részt vehetett egy ilyen kurzuson, ami alkalmat adott addigi ismeretei, nézetei rendszerezésére. Itt ismerte fel azt is, hogy komoly szónoki képességekkel rendelkezik...; beszédével olyan sikert aratott, hogy néhány nap múlva levélben értesítették: felvették őt a párt tagjai sorába...; hamarosan azt is tapasztalhatta, hogy könnyen hat az emberekre, nagy politikai manipulatív és taktikai érzékkel rendelkezik. Aktivizálta új pártját, egyre nagyobb létszámú gyűléseket szervezett...; hamarosan pártja vezetői közé került...; a pártból tömegpártot kívánt formálni, ami hatalmi törekvéseinek eszköze lehet és elhódíthatja a munkásokat a szociáldemokráciától. Számított azokra a kispolgárokra is, akiket a lesüllyedés veszélye fenyegetett...;
...a tudatlan tömegek számára megalkotandó ellenségképet, a – modern kifejezéssel élve – „hívószót” azsidóságbankommunizmusban találta meg. Ennek a végletekig eltorzított alakjába aztán tetszés szerint belefoglalhatta minden ellenségét, a marxizmust, a munkásmozgalmat, a polgári baloldalt, a nemzetközi pénztőkét, a nyugati nagyhatalmakat, a polgári humanizmust, az európai jogrendet egyaránt...;
...a gazdasági válság azonban nem csökkent, a politikai válság pedig csak elmélyült az országban...; a helyzet súlyosságát hangsúlyozta: „Az örökség, amit átveszünk, rettenetes. A feladat, amit meg kell oldanunk, a legnehezebb..."...; Új választásokat tervezett, hogy az államhatalom birtokában végre olyan eredményt érjen el, amivel megerősíti vezető szerepét és megszabadulhat a többi koalíciós partnertől...; az új kormány első ülésén kinevezték forradalomnak a választást és úgy tettek, mintha hatalmas győzelmet arattak volna...; kiiktatta a parlamentet, négy évre a kormányt hatalmazta fel törvényalkotásra, beleértve az alkotmánymódosítást...; folyamatosan és merészen alkalmazta a megtévesztés, a „kettős beszéd” taktikáját. Minden hallgatósága előtt azt mondta, amit az illető közegben hallani akartak. Nemzetközi téren ez úgy valósult meg, hogy időről időre nagy békebeszédeket tartott..."Nem folytatom, de remélem nem is úgy folytatódik.
Lehet kötözködni a hsz-el, de én csupán idézek, és nem nyilvánítok véleményt. -
BlacKSouL
addikt
Ez a cég vagy nemtom, olyan mint Adolf. Neki is voltak a végsőkig kitartó fanatizált rajongói.
Mint amikor a 8 évre jogerősen elítélt vádlottat vezetik kifelé a folyosón, és ő meg jó hangosan végigfingja az egészet.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29813 üzenetére
Free wifi az, ha bemegyek itthon a kocsmába (ahova amúgyis mennék) elkérem a hozzáférést, és ingyen netezek?
Vagy ha felülök a Volánbuszra, és ott extra hozzáférés nélkül is ingyen netezek?
Mert előbbire itt nálunk a városban 3 példa is van, szoktam is használni, a másodikat még csak egyszer próbáltam, mikor Barcelonába indultam, és innen St.-ból Pestre V.busszal mentem.
Az más hogy a Blanes - Barcelona El Prat buszjáraton van, de azt alapból el is várja az ember. Itthon nem. -
BlacKSouL
addikt
A Hajdú Energomat mosógép 28 éve rendületlenül mossa a ruháinkat. Egy milligram vízkő nincs benne, a dob kívül-belül olyan fényes mint új korában, egyszer volt benne cserélve szivattyú, meg kétszer motorszíj. Üzemelt már víz nélkül, dugult már el a leengedőszelep, áztatott el a kádból kiugró leeresztőcső, szétverte már maga alatt a csempézett padlót, és ezen okból évek óta nem használjuk mint centrifugát. A vezérlőtárcsái lobognak, recsegnek, de mindig beállíthatók.
De működik...
-
BlacKSouL
addikt
Ekkora egy szarfaszú céget...
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
ó hát a faszkivan már tényleg a tévékettő híradójával, meg a többszörösen büntetett előéletű visszaeső bűnözők bűncselekményeinek felsorolásával.
Visszaesőket munkatáborba küldeni Szibériába. De neeeem, engedjük vissza őket a társadalomba.Ja, és a legősibb magyar ünnepek a helovín meg a valentín..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29701 üzenetére
Asszem 88-at írtak, mikor apámék hazajöttek a ZX Spectrum-al. Aztán kb. 2000-ig semmi.
Majd PII 450MHz, 2x64MB-al, 32MB-os Asus V3800-al, 8,4GB-os Quantum Fireballal. De az tönkrement, cserébe egy 40GB-os valami lett.
2005-től meg P4 3.0@3.6, 2x512MB Kingston DDR1, Gigabyte X600Pro-val, először 120GB Maxtorral, majd hozzá egy Spinpoint F1 640GB-al. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29694 üzenetére
haggyad má', prefixumok, krucifix, meg Rooooooooooxanne...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29657 üzenetére
Hogy gyilkolj.
Mostanában tényleg mindenki erre gyúr. Emlékszem úgy a 30-31. Off környékén volt hogy kimentem retyóra, és mire visszajöttem nem győztem visszaolvasni. Na de hát az más világ volt. Akkor még nem volt tiltott szó a p.na, akkor még Vlad nem Tepes volt, a Télapó nem csak 1 napra jött, a szamár nyúl volt, mindenki tudta mi az a chat, és kevesebben írtak külföldről mint belföldről. -
BlacKSouL
addikt
Az a jó, hogy amellett hogy szakad a hó, még meg is marad. Egy idő után az autó szélvédőjén is. Ám mivel az eddig fűtve volt, egy darabig még elolvad rajta, ám amikor megfagy, már jégként lesz rajta. És a hókefét természetesen otthonhagytam, mivel a garázsba vezető 10 perces úton csak 3x gondoltam rá hogy el ne felejtsem. Ezért jó hogy nincs tető a kocsik fölött. És persze az autósok úgy közlekednek, mintha 30 centis hó lenne az úton tükörjéggel az alján. 30+65.
-
BlacKSouL
addikt
Azt tudom, hogy 3 napja pár perces szünetekkel esik az eső, és fúj a szél. 8-9 fok van.
Meg azt is tudom, hogy szombat reggel 5:50 óta dolgoztam 8,5 órát a munkahelyen, költöztettem egy komplett konyhát egy másik szobába, nyertem 3/3 páros billiárdmeccset, megittam 1 Jacket és vagy 1 liter vörösbort, lamináltam konyhapadlót 10 órán keresztül, csak egy dolgot nem nagyon csináltam. Aludni sikerült úgy 2 órát a 40-ből. De annak is megvolt az oka
Viszont megtudtam milyen józanul állva elaludni, milyen tátott szájjal a földön ülve elaludni. Most viszont már érzem hogy nem jó.
Csak ennyi. -
BlacKSouL
addikt
Azt hittem csak én dolgozom ma, de ahogy látom mindenki más is, és annyira, hogy ilyen fél napos csendet okoznak.
Lehet hogy a te apád ártatlan, de az enyém meg a legnagyobb király a sitten.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29576 üzenetére
Na itt van e. A politika megöli a beszélgetést.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
AMD Power #29547 üzenetére
A kerámialap nem túlzottan szereti, ha a hasznos főzőfelületénél kisebb aljú edényt magas fokozaton sokáig izzítanak rajta. Lehetséges, de nem szereti. Ráadásul majdnem olyan gazdaságtalan, mint a régi vaslaposon. Szerintem is a kotyogósról kéne lemondani és napi 10 adagnál már simán megéri egy eszpresszógép. Én 1500 Ft-ért vettem préselős küblit, amivel elég érdekes a kávé, de nem rossz. Viszont azóta is agyalok hogy kéne venni valami eszpresszót.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29538 üzenetére
Én például f.szt rajzolok a homlokomra
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor #29527 üzenetére
Erről jut eszembe..
[általában értve]
Jogom van f.szt rajzolni a homlokomra, és így lemenni az utcára. Neked jogod van engem ezért hülyének nézni.
Jogom van emberek közé menni a rajzzal a homlokomon. Az embereknek joga van engem megbámulni.
Neked jogod van engem közterületen lefényképezni. Nekem jogom van ezt engedni vagy megakadályozni.Jogod van a rólam a f.szos homlokkal készült képet visszanézned a fényképezőgépeden, de nincs jogod megmutatni azt a melletted álló barátnődnek, vagy a melletted álló 2 fős baráti társaságodnak az én engedélyem nélkül, hiszen az engedély nélküli közzététel. Mindamellett nekik joguk van engem ezzel egyidőben megbámulni f.sszal a homlokomon.
Csak nekem fura ez az "adatvédelmi" törvény vagy mi?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #29512 üzenetére
És a V ? Mert olcsóbb, mint a H.
Persze 240-el tuti nem megyek még lejtőn sem, tehát csak az jön szóba, ha van valami kedvezőbb tulajdonsága..
Neten én sem látok T-t, de a gumisom állította, hogy a nagyker ahol egyáltalán tudna jó áron, ott csak T van, H egyáltalán nincs. Azt mondta ha tudok H-t neten, nyugodtan rendeljem meg, de annyiért ő nem fog tudni szerezni.Hogyhogy mire? Turanza ER300 ugrott le hétfőn az aluról a kukába. Már szinte rendesen ütött...nem is csak búgott meg mormogott. Most az UG7+ van fent acélon, de tavasszal kell valami a BS helyett. Addigra lepucolom a felnit, meg leműtöm az ólmokat róla, mert én ráérek műanyaggal meg oldószerrel kapirgálni, de a gumisnál nem szöszölnek vele. Tehát gumizásra és centrírre készen adom át márciusban, és akkor ráugrik a PC5
-
BlacKSouL
addikt
Már megint gyilkosost játszunk?
-
BlacKSouL
addikt
Ha valaki azt mondja, hogy ez a kép a következő szuperscifi, a "Leigázva" c. film néhány képkockája, simán megkajálom.
[nem tudok ilyen filmről, az egyezés a véletlen műve]
-
BlacKSouL
addikt
Van T-s SI-vel Conti PC5. H-s viszont nincs ott raktáron ahonnan én szerezném be, csak T-s. Kérdés, hogy érdemes-e keresni várni máshol hátha találni H-st, vagy elvileg és gyakorlatilag elég a T-s is. Elvileg 205-től többet ha akarnék se tudnék menni, de tartósan 190-et sem akarnék. De a tudat, hogy csak T-s helyett H-s...ér annyit?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29497 üzenetére
Elém egy ignisszel vagy vagonerrel vagy mi a lófsszal kanyarodtak ki, de úgy, hogy 90-es helyen 85-el mentem, főúton, jobbról, mellékútról, vasúton keresztül balra nagy ívbe meg kijött elém ez a szürke szerencsétlenség. Lassan, alapjáraton, megfontoltan, senkitől nem siettetve, kicsit megtorpanva, hogy elhiggyem tényleg megáll még, de nem, miután megtorpant, ugyanolyan lassan, alapjáraton, 3 km/h-val kicsorgott elém keresztbe. Satufék, meg duda 10 másodpercig nyomvatartása és kikerülő manőver után 10-el elcsorogtam mögötte, és miután két ablakon keresztülordítva elküldtem a sarkon dolgozó nem trafikos nőnemű szülőjébe őt magát erősen homoszexuálisnak kikiáltva, láttam az arcán az értetlenséget, a felsőbbrendűséget, a meglepődést, sőt, talán magát a felháborodását, hogy meg mertem őt zavarni abban, hogy az utakon saját úri kedve szerint akadályozza a forgalmat. Ha nem anyámmal vagyok talán kézifék és utánamegyek megkérdezni hogy öngyilkos vagy gyilkos akart-e lenni, de féltem hogy a barátságos hátbaveregetésből kihagytam volna a barátságot. Ha nem én vagyok ott, hanem egy kevésbé rutinos, akkor simán beleszállhatott volna, és akkor is meredt volna a búbánatos aszott majom fejével, hogy dehát ő nem látta hogy ott jön valaki 90-el fényes nappal.
A végén megkérdeztem volna az interjúztatótól, hogy a nagyképű egoista szemléletmódot otthonról hozta magával, vagy a cég kényszerítette rá a kisebbségi komplexusa miatt.
-
BlacKSouL
addikt
"Mátyás király Hatvanba' ..."
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
..ő volt a hatodik aki leköpte a felakasztott Mussolinit..
Pedig nem először látom
-
BlacKSouL
addikt
Emailezgetünk Ms. Ly Do Hong-al, Ms. Luong Thi Anh Tho-val, Ms. Phan Thi Kim Thoa-val, Mr. Trang Thanh Tuan-al...
-
BlacKSouL
addikt
Először azt hittem hírcsárda. De nem. [link]
-
BlacKSouL
addikt
Az ilyesmi sokban függ attól, hogy mit veszel fel magadra. Mert azért a 26 és a 10 fok között nem egy vékony pulóver a különbség.
Egyébként meg politizálni nem lehet, sőt, szarkazmussal élni sem, mert az embert a nácik bemószerolják vitatható okok miatt; pináról nem eshet szó, mert Mawyx folyton besértődik; szóval valamiről csak beszélni kell.
-
-
BlacKSouL
addikt
Akkorakkor most mennyibe kerül a benzin? [link]
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #29235 üzenetére
mert a marketing ír valamit, az itteniek meg esetleg már tapasztaltak valamit... a kettő néha egyezik, néha nem..
Ja, és mert ha esetleg azóta leírtak volna valamit, azt már elolvasnám, míg rákeresni nem volt időm, mert kolléganőmnek segítek a jövőheti angliai újtjában vagy legalábbis meghallgatni, ha épp segíteni nem tudok is..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #29221 üzenetére
Neeee!
Másodperc napsütés nem volt.
Péntek nálunk munkanap, dógoztam. ... Na jó, ne hazudozzunk: munkában voltamSsajnos Mashimo visszajött japánból, így már nem volt olyan szabad az élet.
50k-s Bridgestone ER300 Turanza megfáradt. Bububu van kerék felől. Nem csapágy, gumi. Tavasszal csere. 50k nem futás, de mikrorepedések, öregedés jól látható. Laza százas ugrik. C EcoContact vagy Cinturato P7 a cél..
-
BlacKSouL
addikt
Úgy van az, hogy néha tisztázatlan körülmények között rettenetesen összevernek egy-egy rabot. És van aki nem érdemli meg, de...
De ugye a törvény, a jog, adjanak neki huszonkilencedszer is esélyt a társadalomba való jogkövető beilleszkedéshez, hiszen ugye sose lehet tudni, lehet hogy 159 bűncselekmény után egyszercsak megjavul...Az a gyanúm, hogy hamarosan az állam kiadja az aze.. izé.., osztráki nemzetnek, és otthon állami kitüntetést fog kapni. Vagy hazaengedjük írorsz... ja nem.. ilyen nem fordulhat elő.
-
BlacKSouL
addikt
Két MIB jelenet, pontosabban a hangja kellene. Magyarul. Az egyik a: "..Bejött ide egy ember. Egy halott..." kezdetű. A másik a "...Óóóó, ti idióták!.."
Tegye fel a kezét aki tudja miről beszélek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #29000 üzenetére
Hát, miután elolvastam vagy 4-5 cikket a megoldásra (és ráébredtem, hogy ők nem kifejezetten pont erre adnak megoldást) hirtelen felindulásból újraindítottam a gépet. És visszajött.
Namost nem az a baj, hogy egy Win 95-nél megoldást adó művelet ennél a gépnél 30 másodperc, hanem hogy 7 generációval később is ez adja a legjobb megoldást.
Azt hittem a poén már idejétmúlt, de nem.. -
BlacKSouL
addikt
NA ilyet se láttam még: Eltűnt az asztalról az óra és a naptár Gadget. De az exchange és a weather nem. Win 7 Enterprise...
Próbáltam visszaállítani, de az asztalon jobbklikk menüben hiába kattanok a Gadgets menüpontra, semmi reakció. Vezérlőpultban az opciók között szintén a Gadgets menüpont, rákattintok, de még kattintani se lehet rá, semmi reakció. Se az almenüjére, az 'Add a new gadget"-re. Minden más működik, csak az nem (egyelőre más hibát nem vettem észre)
Persze..Win, bármi megtörténhet, de ez..kissé fura legalábbis nekem.
-
BlacKSouL
addikt
aaa szaalt sziil váás
Nem nagyon van áram meg net, meg tv, meg ilyesmik...[link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28962 üzenetére
Mé'? 14 megvolt.
Még egynek jönnie kell. Mondjuk most is fél órája szakad, és úgy villámlik, hogy a szoba olykor fényképstúdiónak néz ki.
Ne maz az érdekes, hogy esik, meg hogy 100% a relatív pára, hanem hogy nem egyfolytában esik, hanem óránként egyszer. De MINDEN órában. -
BlacKSouL
addikt
És igen. Megdőlt az idei rekord: ebben a pillanatban tizenkettedszer is elkezdett a mai napon szakadni az eső. Még éjszakáig olyan 3-4 alkalmat várok, a mai napi teljesítmény alapján.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28939 üzenetére
Hajjaj, ismerős érzés
Ez a tipikus másnap effektus, csak nem a piától való mámor után, hanem ... Jellemző ilyenkor, nyaralásból, gyerektáborból, hazajövetel után, illetve pl. Újév napján este, ha a szilveszter este elég jól sikerült.
Pocsék, igazi masszív depresszió. Pedig pont fordítva kéne lennie. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kassadin #28933 üzenetére
Van egy marketinggépezete a gyógyszeriparnak, irgalmatlan pénzbeli és egyéb háttértámogatással, és van egy marketinggépezete a nem gyógyászati jellegű segédanyagoknak/kiegészítőknek, valamivel kisebb, de még mindig erősen mértéktelen pénzügyi háttértámogatással.
Kicsit sarkítva olyan ez, mint a keresztény illetve az iszlám vallás/egyház. Az alap ugyanaz: egyistenhit. Mindkét vallás kézzel fogható, de legalábbis számára megnyugtató bizonyítékokkal tudja alátámasztani, hogy az ő igazsága, illetve az ő Istene az egyetlen és valódi. Minden más számára csak kicsinyes magyarázkodás.
Az alapvető különbség csupán annyi, hogy mindkét vallás évszázadokra nyúlik vissza, ám a másik kettőből viszont csak a gyógyszerészet.Igazságot nem én tennék, mindenesetre aki azt mondja, hogy az emberi szervezet gátlástalanul tömhető, mindenféle negatív következmény nélkül, és nem lehet túladagolni akármit, az szerintem feküdjön rá valami 3-4 kötetes anatómia tankönyvre.
Namost Pisztillusról tudjuk hogy gyógyszerész (tehát a másik vallás szemében ő egy gyógyszeripari marketinggépezet gépszíja által bedarált egyén) ellenben tanult pár dolgot arról, hogy milyen anyag mit csinál az emberi szervezettel, míg másokról, akik itt sokkal olvasottabbak, nem pedig "buták", róluk még nem tudjuk hogy hány évtizedes orvos-biológus gyakorlat van a hátuk mögött. Nem kell bizonygatni, csak úgy felmerült bennem.
Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek.
Juteszembe: az iszlám is azt mondja: hitetlen. -
BlacKSouL
addikt
El tudja nekem valaki magyarázni, hogy a Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS 4x4-nek a 4 üzemmódú 4x4-e milyen 4 üzemmódot takar? (4H, 4L, 2L meg ilyenek)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28782 üzenetére
Ajánlom Cavtat nevű kisvárost a "Dubrovniki" reptér "alatt", a felső falu részén (a főúttól kb 1-2 km-re a tenger felé) van egy kis kápolna egy kis fenyvesligetben, azzal szemben van egy fasza kis családias apartman hatalmas kivilugassal.
Kicsit feljebb Dubrovniktól északra szintén a parton Gradac nevű igazán festői kis falu, apartmanházakkal, meg a hozzá tartozó kétépületes hotellel.
Trogirban az óvárosi rész északi felén, a nagy gyalogoshíddal majdnem szemben egy kis kapualjban is olcsó és kedves hely található.
Északabbra még nem voltam, csak már Isztrián.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28778 üzenetére
További tapasztalataim Budva környékéről (Perast, Kotor környéke valamivel civilizáltabbnak tűnik) : Az emberek tesséklássék módon kommunikálnak veled, kín nekik a túrista (Te) jelenléte, nem igényli a pénzedet, pláne nem esik jól neki megdolgozni érte, legszívesebben sziesztázna meg kummantana, de mintha muszáj lenne ott lennie ahol. Nulla mosoly, nulla kedves megjegyzés, semmi önálló ötlet, gondolat. Gyönyörű vidék, fantasztikus tájak vannak, rendkívül jó célpont lehetne, de a balkáni jelző hatványozottan érvényes. Gyémánt egy kis sz..ral egyenletesen a felszínén. Ulcinj meg, nem véletlenül határ menti város. Albánia rányomja a bélyeget erősen.
Egyébként igen, a leírás tökéletesen megfelel a 2007-es állapotokra is. Látom sokat nem változtak 5 év alatt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28759 üzenetére
Nem hagyjátok kibontakozni..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #28729 üzenetére
Hát, dögöljek meg jobban érzem magam
Holnap reggel 5:45-kor meg leszek halva, de most perpillanat jó. Kínhalál után a lassú felépülés jön. Szombatra formába kell jönnöm... -
BlacKSouL
addikt
Megfázás, takonykór, nátha, köhögés, szemdülledés, arcüreg-nyomás, levertség. De odab@sztam a népi gyógymódnak:
Stampó HP mikróba be, 15 másodperces melegítés, majd kanál méz, elkever, lassan kortyolva lenyeldes. Majd leül. Pedig mondták hogy előtte üljek le.
Reggelihez 1 fej (nem gerezd!) fokhagyma elfogyasztása, mellé fojtásnak egy közepes fej hagyma lassan gerezdekre szeletelése, a könny és a takony eltávolítása után szintén jóízű elfogyasztása.
Ebédhez Wasabi szopogatás.
Vacsorára a fentiek ismétlése, opcionálisan a fokhagyma 4-5 gerezdre redukálása, pacalpörkölt kétszeri újramelegítése.
(Opcionálisan: Vacsora után lightos koktél elfogyasztása, Bloody Mary 8 csepp Hot Tabasco szósszal és borssal megszórva.Szerintem Lázár ettől támadt fel annakidején.
Ui: Samsung SPi üzemmód használata..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #28650 üzenetére
SSD mint rendszermeghajtó esetén ez hogy realizálódik?
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap este 7 óta megállás és szünet nélkül esik.
Ezt csak úgy mondom.
Jövő szombaton meg a Balatonon leszek...28-29 fok lesz...Sleep és Hibernate között mi a különbség?
-
BlacKSouL
addikt
létezik olyan alkoholos ital(vodka/whiskey/cognac/...), aminek a címkéjén (logójában) szerepel a '34' -es szám? Esetleg az 1978-as évszám?
-
BlacKSouL
addikt
aszondja: */friss.htm
de nem látom az 5:50:57 utáni új hozzászólásokat.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28457 üzenetére
A körzeti orvos és asszisztens általában jól ismer mindenkit, és határozottan sokkal kedvesebbek/segítőkészek.
Maszek ultrahangon engem is úgy kezeltek mint egy hülyét. Kb. úgy éreztem magam mintha sitten lennék a börtönorvosnál.
-
BlacKSouL
addikt
Ilyet rajtam kívül evett már valaki?
-
BlacKSouL
addikt
A MEK miért nem ad egyetlen Rejtő találatot sem?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28404 üzenetére
Hát meg a kisfaszomat. '99-ben a 2. Műszaki kémia órát azért nem fejezhette be Bajnóczy, mert a Seniorok bejöttek vagy 15-en alvilági meg vadnyugati figuráknak beöltözve, játékgéppisztolyokkal, vízipisztolyokkal, baseball ütőkkel, szivarozva, az asztalokat verve, játék riasztó pisztollyal lövöldözve, majd kihirdették a gólyabált, és "elrabolták" Bajnóczyt.
Mindenki vihogott, senkinek nem jutott eszébe semmi rossz.
Mondjuk kétségtelen, hogy azóta volt egynéhány mészárlás, na de úgy tűnik egyre képzettebb AVH ügynökök is jelen voltak ezen a dialízisszintézis ea-n. -
BlacKSouL
addikt
Ki korán kel, elsőként ír.
Másodikként skót.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #28316 üzenetére
Hát eddig 3 olyan nő volt, akivel beszélgetve eljutottunk odáig, hogy van egy lakásom, egy autóm, amiket nem kell törlesztenem. Hajlandó-e ezért együtt élni velem. De mivel ezek nem nyomtak a latban, ergo volt egy saját lakásom amibe költözhettünk volna, meg kocsi a seggünk alatt, nem ezek hiánya, vagy az önállóság gondolata miatt nem jött össze/költöztünk össze. Ennyit erről.
Tehát ha egy nő eljut odáig, hogy akkor is szeret, ha anyámmal lakom, meg macskám van, és ettől függetlenül ha tehetné akár össze is költözne velem (meg én is vele) akkor még a lehetőség is meg van. És most nekem meg csak azért legyen plusz havi 80-100k kiadásom, mert az önállóság társadalmilag kötelező minimum és trendi, hát azt a pénzt inkább félreteszem. Vagy felhasználom hogy az életem most kényelmes legyen.De értem én, ez a "mit szól ehhez egy nő" érv csak egy érv akart lenni. Ott a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest