- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #14729 üzenetére
Egyszer eljön, persze, viszont én biztos hogy sírva adnám el
. Az Antec házak pedig mindig is egy szűk piaci réteget fedtek le, nem az a tömeg ház feeling (az ára sem az
), viszont aki egyszer Antecet vesz, nem kell neki más, ezért én már a második P180 Minimet hajkurászom
. Amúgy megtudhatom hogy pontosan mi lesz helyette, gondolom már te sem játszol így nem kell a teljesítmény ahogy nekem sem (csak van
)
?
-
válasz
TazLeacher #14723 üzenetére
Én nem adnám el. A te munkád, és géped nagy hatással volt rám az elmúlt évben. Ha mellé veszel egy lapost, az rendben, én is tervezek egy 4720-ast vagy 4730-ast venni, de az asztali helyett nem, csak mellette. Igen, egy 20k-s VGA-t röhögve megvesznek (lást 5770-es alig van, mert 20k körül adják), de a 6870-esemet AC TT Pro-val 40k-ért két-három hétig kínáltam, és közben sokaknak kellett csak ép anyagi nem volt rá, így hiába jegeltem, legalább 3 ember mondta vissza az utolsó pillanatban.
-
válasz
Winner_hun #14711 üzenetére
Nekem VGA-nál volt olxyan, hogy meg sem kellett hirdetnem, látták a topicban hogy ilyenem van és azonnal bombáztak. Viszont úgy veszem észre hogy érezhető az "általános pénzhiány", mivel a drágább cuccokat nehezebb eladni, hiába sokkal jobb áron van mint mondjuk egy szinttel alatta lévő.
-
válasz
ClayMore #14693 üzenetére
Nem nagyon néztem, de rémlik pár rész
. Viszont a döglött akták (milyen egy elk#rt magyar neve lett), ergo Cold Case az egyik kedvencem volt míg adták, szívesen megszerezném az összes részét, de nem találom sehol
.
Lassan meg indulni kéne dolgozóba
. De ma szerencsére hamar szabadulok
.
-
-
-
válasz
kételkedem #14685 üzenetére
Errefelé is vannak betörések, lopások, mondjuk ilyen mértékű még nem volt hogy másfél milkát elloptak volna.
-
Hazaértem, ez is egy kőkemény és fárasztó nap volt, bezzeg most olyan jó idő van hogy folyik rólam a víz mindenhonnan. Nem volt időm elugrani a postára sem sem, múlt hét vége felé már meg volt tervezve, de rohantam ide-oda, levegőt venni nem tudtam. Eldöntöttem, hogy holnap ellógok, komolyan meg fogok lépni, legalább annyi dőre míg leviszem a csomagom és postán feladom, szerencsére nekem pont szemben van, csak egy forgalomirányító lámpa lassít be, de ebédidőben szakítok rá időt.
-
válasz
Winner_hun #14606 üzenetére
Mivan má' na
?
-
Huh, hazaértem, kemény műszak volt
.
-
-
Lenne egy érdekes kérdésem. Tehát egy webshopból (BTK Electronics) rendeltem egy terméket, mint kiderült, ez a termék nincs náluk raktáron de küldtek egy gép levelet, melybe az áll hogy 5-7 munkanap alatt érkezik be az üzletükbe a termék. Viszont a sorok között olvasva ezt találom: "A megrendelésben található árak tájékoztató jellegűek, melyek módosítását a gyártói/beszállítói árváltozás, HUF/EUR HUF/USD devizaárfolyam-változás függvényében fenntartjuk. Téves beszállítói adatközlésből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk! A szállítás kezdetéig az árváltozás jogát fenntartjuk, melyről tájékoztatjuk a Vevőt."
Tehát ha esetleg mégis lenne olyan áron a termék mint ahogy megrendeltem, akkor ha hirtelen emelkedik az ára, akkor nem vagyok köteles átvenni, ugye?
-
-
válasz
kételkedem #14406 üzenetére
Szerintem kevés, bár megoldja ahogy eddig mindent. Elég ravasz ő ahhoz hogy jól jöjjön ki ebből, ugye nem az első esete már.
-
válasz
Winner_hun #14379 üzenetére
Az a gond hogy egy kábelen volt a HDD-mel (WD5000AAKS) és voltak áramszünetek, a vinyó kipurcant, és szerintem az ODD érzi a hiányát és egyedül érzi magát, a WS500AADS-el meg nem tud barátkozni. Majd letesztelem hétvégén, ha úgy sem megy, veszek egy újat, mondjuk ez is csak egy éves, hátha van rajta gari.
-
válasz
Winner_hun #14352 üzenetére
Eddig igen, csak CD-t olvas DVD-t nem! Samura milyen fireware jó, tuti hogy gyári van rajta?
-
válasz
venember83 #14337 üzenetére
Ehhez semmi köze nincs.
#14338 ClayMore: Jah, az egész topic delete.
ui.: Nem működk a DVD íróm. Valami javaslat? Beveszi, olvassa, de kiírja hogy nincs benne lemez, pedig egy éveske sincs.
-
-
válasz
Winner_hun #14327 üzenetére
Látom megy az üzlet
. Ezek az illegális holland cuccok
. Csak hülyülök
. Menni kéne aludni
.
-
-
-
-
-
Kb. mennyi idő UK számláról utalni OTP-re átváltással?
-
-
-
-
-
válasz
ch003067 #14218 üzenetére
Nem csak azért linkeltem, hanem mert épp ma let a gitáros 34 éves
. Boldog születésnapot neki. Azután felfogható zöldség reklámnak, ami nagyon jó, mert a mai fiatalságot le kellene szokatni a chipsről és répát adni nekik is
.
#14220 ch003067: Majd átadom
. Miféle répát, sárga
?
-
Éppen van, 5-6 kisbolt biztos van közelemben, csak kb. 3-ban megkérdeztem és azt mondták hogy nem foglalkoznak ezzel, egyben meg az hogy ha csak ott vettem és számláét kér! Basszus egy csokiról számlát. Szóval egy ilyen kis tételnél felséges, mert gyalog fárasztóbb az út, kocsival/motorral meg lassan többe van a benzinköltség mint találni egy olyan boltot ahol beváltják, a bringát meg nem hagyom ott mert azt szeretik lopni.
-
válasz
FehérHolló #14194 üzenetére
Nekem egy magyarban vett Sport szeletem volt, aminek a csomagolásában benne van hogy nyertél még egyet. De nem váltották be, máshová meg nincs pofám odavinni beváltatni.
-
-
-
-
-
-
Nem tudja valaki hogy érték becsülve egy 3kg-os 45 ezer forintos csomagot mennyibe kerül nekem feladni a Magyar királyi postánál?
-
válasz
kételkedem #14094 üzenetére
Az nem semmi, szerencsétlen emberke, mondjuk az a gyalogösvény sem semmi, azért ha arra járok mindig látok ott mászkáló embereket és kicsit balesetet veszélyes, és mint a példa is mutatja meg is történnek a balesetek és ez nem az első már.
-
-
Reggelt'. Végre vasárnap kialudhatom magam. Tegnap valami falunap volt itthon, egész este szólt a zene és ment a tűzijáték, kicsit ki volt már a nemrtudommim is vele.
-
válasz
Winner_hun #14051 üzenetére
De nekem ez még mindig hihetetlen hogy INGYEN segítesz neki, és ő még lehord és ítélkezik
!
-
válasz
Winner_hun #14048 üzenetére
Igen, én is kerestelek már, tényleg korrekt, rendes vagy, egy 13 éves taknyos kölyök meg ne ítélkezzen már. Oh, komolyan f***** az egészbe, egy hülye gyerek gép elé kerül az írogat mert a szülei elkényeztették és mi most ez tárgyaljuk, hogy védd a saját igazad. Én a helyedbe el se vállaltam volna, ha az elején játssza a hülyét akkor visszautalom a pénzt és csókolom, ha végén akkor meg miért sír ha megkapta a terméket? Néha nagyon elborul az agyam a barázdálatlan agyúaktól, sajnos a pH-n is egyre több az ilyen f***paraszat, aki billentyűzetet ragad és vergődik orrba-szájba mert máshol nem teheti meg. IQ szinthez kellene kötni a PH reget. is
.
-
válasz
Winner_hun #14042 üzenetére
Hú, basszus, még te segítesz neki és ő még leb@sz. Ej, az írásából tükröződik hogy egy taknyos hülye gyerek.
-
Basszus, néhány embertől elborul az agyam
.
-
válasz
Winner_hun #14018 üzenetére
Fastum gél?
-
-
-
válasz
kételkedem #13970 üzenetére
Elég korán házasodtál, mondjuk én húszas éveim kezdetén nem igazán a házasságról álmodoztam, sőt igazán lenne voltam, fater is 27 évesen házasodott, én 30 éves korom előtt biztosan nem fogok, sőt azután is kevés az esélye, mert elég sok rossz tapasztalatom van mondjuk a rokonságban, ahol pár házasság már régen gajra ment. Keresztapám is fiatalan házasodott, én a sok év alatt felőrlődött és ha teheti inkább nincs otthon, persze azóta már talált új partnert ha jól tudom.
-
Nézd meg az apróim között, egyedi egérpadok készítése. Igen, egy 60-as mesterember vállalta el a feladatot, nem tudom milyen üvegből dolgozik, de nagyon tud valamit. Hétvégén megyek az egérpadomért, más is rendelt már tőle, elég jól csúszik, ha kell, ha nem sima tejüvegből megcsinálja, stb.
-
Dehogy egy vastagabb üveget nehéz lenne letörni, én most üveg egérpadot csináltatok magamnak, 300*250mm-es lesz, a mester csinál nagyobbat is és én is ágyból szeretek netezni így majd a lapi alá is csináltatok egyet.
ClayMore: Biztosan, savmartat és tejüveget szokott hozatni ilyenekhez.
-
-
válasz
Winner_hun #13915 üzenetére
Nekem egy 14 éves gyerek ilyet írt:
Egy PH!-s tagtól azért nem vártam ekkora megtévesztést... Azért meg kell hagyni jó kis kari
Persze nem tett ajánlatot, csak kritizált, elmagyaráztam neki a lényeget, azóta nem ír.
ui.: Nah, megyek reggelizek, pénteken nagy nap.
-
-
-
-
Már megint Hétfő
.
-
válasz
gergo0328 #13813 üzenetére
Múlt héten néztem a Paul-t, besz@rás mekkora jó film, nem gondoltam volna hogy ilyen humoros lesz, de tetszett. Persze jobban is meg lehetett volna oldani de rosszabbat vártam.
Azután a Rossz tanár-t (Bad Teacher), hát mit ne mondjak, 1-2 humoros rész ami tényleg jó, de azon kívül elég unalmas, mivel szinte érzeni hogy mi fog következni.
Végül tegnap a C.R.A.Z.Y-t aminek a soundtrack-ja isteni, amúgy pedig egy rohadt jó film. Eléggé elgondolkodtat és vannak benne érdekes részek, szerintem kötelező megnézni. -
-
-
Ezt hallgatom, nagyon jó
.
-
Nem keserű, olyasmi íze van mint a bolti árunak, csak szárazabb. Az nem jó ha tocsog a lében, nem egy alacsonyabb hőmérsékletre kellene beállítani? Olyan mint egy hajszárító, bár szerencsére attól halkabb és nem kever annyi levegőt, tehát este beraktam, reggel kivettem elven működött ma. Érdekes hogy semmi lé nincs alatta (bezzeg a páleszban megszívja magát).
-
Zöldség-gyümölcs aszalógép letesztelve. Aranyos kis készülék ez a Hauser FD 510. Egy ventilátor nyomja az alján a meleget be a tálcákhoz, és az ott lévő gyümölcsök megaszalódnak. Gyümölcstől függ hogy mennyi idegi kell aszalni, de most kóstolgattam az itthon készített asztalt barackot, és egészen más mint a volti, ez teljesen aszalja, nem olyan félnyers, illetve nincs benne semmi tartósítószer és színezőanyag.
-
-
Kellemes aug. 20.-át mindenkinek.
-
Reggelt mindenkinek...
-
-
-
-
Most egy aszaló gépet kellene beszerezni, valaki tud ajánlani valamilyet ami megbízható? Látok sokfélét, de nem értek hozzá sajnos, annyit tudok hogy márkásat és megbízhatót kellene, illetve jó nagy űrtartalommal, persze azért ipari gyümölcsaszaló nem kell.
-
-
válasz
Winner_hun #13709 üzenetére
Most jöttem rá
.
-
PH előtt reggelizni egész király dolog
. Egyedül vagyok, senki sem zavar, munka sincs ma, mondjuk tanulni azt kéne, de semmi kedvem hozzá
.
-
-
Elég változékony az időjárás, már zavar, illetve folyamatosan zavar.
-
Esetedben a nagy köbcentisnél eltérő a levegőszűrő, a blokk oldala, sebességmérő tovább van skálázva, persze össze lehetne keverni egy 50-es levegőssel, de azért látszik a hűtőventilátor rácsán is hogy ez egy 100-as Minarelli, rakják ezt mindenbe ami olasz és mozog. Továbbá erősebb a hangja, alvázszámból, motorszámból rá lehet jönni, esetleg ránéz a blokk méretére, ami kétszer akkora mint egy 50-esé és már le is buktál. De egy hozzáértő hang alapján belövi, ügyetlenebbek csak a deklire és a légszűrőre néznek. Tehát én vizes 50-est ajánlanék, fater is olyannal járogat, akkor 20-30km-t letol vele. Jól bírja a strapát, ő persze 40-50km/h körül eljár vele, ha én megyek akkor a 40km/h kétszerese is lazán megvan, de egy átlag 70km/h-val kimegy a világból. Persze azért ajánlom hogy vizes 50-est nézegess mert ezek nem főnek meg a nyári nagy melegben, nem karcolja meg a henger falát, netán nem ragad meg a dugó benne, az NRG Powerben pedig olyan félig felmegy a vízhőfokmérő, amikor az aszfalt már olvad, és én kereszteződésben már meggyulladok (40C+), ez meg vígan ketyeg és nem is melegszik tovább. Nem tusom milyen magas vagy és hány kg, de ez az F12 elég kicsi testű gép, én valami nagyobbat néznék, esetleg Gilera Runner, az Piaggio blokkos mint a miénk?
...Ezentúl inkább privátban, nem akarom teleszemetelni a topicot...
-
A.korl.-hoz jöhetne egy rendszámos műszakis robogó. Igen, az 50-es ként hajtott gépek manapság már nem igazán kivitelezhetőek, tudok is és hallok is olyat akit úgy megbüntettek miatta hogy a motor árának többszörösét hajtották be rajta. Egy normális F12-est nézegess, lehetőleg vizest, azok jobban bírják, viszont 100k körül nem találsz olyan szuper állapotú gépet. Faternak is ennyiért akartunk venni, végül a kezdeti ár 3*-áért vettünk motort, igaz picit jobbat, de neki évekig elég lesz.
-
Gyere a robogós topicba! Amúgy pedig egy normális F12-est nézegess, nagyon jó kis Minaraelli blokkal vannak (50-es vizest), ha egy jót kifogsz, akkor örök élet. Ha B kategóriás jogosítványod van, (értsd. nincs meg nagy motorra) akkor ne vegyél 50ccm-től nagyobbat, mert nem csak a jogsidat vehetik el és megbüntetnek pár százezere, hanem még biztosítási csalással és hamís papírokkal is vádolhatnak, akkor ugye irány a bíróság.
A Speedfight kiesik, Morini blokk, féloldalú lengőkar, a szerelők nem szeretik, drága javítani az elejét. F12-öket ajánlom, de a 100-as levegős, ha nincs meg nagygépre akkor ne vedd meg. Illetve 200 ezer foint körül érdemes szánni a projekre, mert az alatt, csak kókány olaszból hozott roncsokat kapsz, amit a kereskedő kívülről helyrepofoz és egy nyarat sem bírnak ki.
Ilyesmit nézegess inkább, az agyonmatricázottakat kerüld.
-
-
Most komolyan, ahogy kiveszem a szavaidból, ő már neked inkább probléma mint az akivel nyugodtan elvagy. Hidd el, előbb-utóbb te készülsz ki, nekem is volt hasonló esetem, sokáig magam alatt voltam miatta, persze azóta jobb, semmi komoly, majd talán ha betöltöm a krisztusi kort.
-
-
-
Felébredtem, nem tudok aludni, de ez már mindegy, szóval jó reggelt mindenkinek.
-
-
-
-
-
Üveg egérpadot szernék, persze tejüvegből, valaki ismer jó mesterember, ilyen jellegű lenne, csak a szélei jobban lekerekítve és egy 300*250-es méret minimum kellene?
#13495 Winner_hun: recseg, ropog, de még bírja...
-
válasz
Winner_hun #13470 üzenetére
...böngésző? Friss XP van a 80-as Samumon, 2 hete döglött meg a WD vinyóm, a Samut betoltam és ez olyan szűz mint egy óvodás kislány, ezen vírus nem lehet, töredezve nincs, akkor meg nem tudom mi a tököm van vele...
-
-
-
-
Tegnap kicsit fájt a fejem, ma pedig már nagyon, szinte elviselhetetlenül. Kivagyok.
-
-
-
Augusztus van és rövid gatyában, illetve pólóban már két napja ugyan úgy fázom. Tegnap este is elmentem a kútra tankolni, lőttem 40 litert a Suziba, de a tiszta libabőrös lettem a hidegtől, és nem voltam ott 10 percet sem. Ma is reggel motorra pattanok, megyek a boltba, erre megint fázok, nem is mentem 30 fölött, mert fagytam meg. Lehet van valami bajom amiről nem tudok, de kivizsgálásokra járni nem szeretnék, sok idő és kellemetlen.
-
-
Elég szép idő van, voltam a postán, feladtam egy csomagot, de valami segélyosztás lehetett mert a postást megrohamozta vagy 10-12 roma illető, hát sajnálom a postásokat. Ebben a hónapban pedig még egy Logitech F710-es controllert kellene vennem a laptophoz, de boltban elkérnek érte minimum 11k-t és nekem ugye még plusz futárköltség is belejön. Szóval esetleg nincs valakinek Logitech akcióra vonatkozó kupon, és ha már rendel magának rendelhetne még egy plusz cuccot!? Esetleg használt gamepad is jó lenne, csak nem akarom a lapi billentyűzetét "szétjátszani" ha ideges vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest