Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Csak nyúvasztanák meg a kizsákmányoló kapitalistákat!
(#12991) kételkedem: nekem nem az a bajom, hogy nem tudom törleszteni a hitelt, mert mondjuk úgy, hogy nem kell emiatt éhezni, tudunk mellette félretenni is, csak most akarjuk eladni a lakást és eszem ágában sincs az árfolyamveszteséget realizálni. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12988 üzenetére
Atomot Genfnek!
Lesz az még 150 is
Meg kéne nézni kik azok akik tetemes CHF vagyonnal rendelkeznek, mert ők csinálják a tőzsdecirkuszt, hogy tovább gazdagodjanak. Na őket lekapcsoljuk és megoldódik a probléma magától.Jó reggelt! Éjjel egy vérszívó zümmögő bekerült a szobába, egész éjjel koncentráltam, hogy elkapjam. Hulla fáradt vagyok, de megöltem valahogy, mert el van kenődve a párnán, hatalmas vérfolttal. Lehet, hogy öngyilkos szúnyog és felvágta az ereit?
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #12978 üzenetére
Hogy ilyen topik is van már...
Van amit még nem találtak ki? -
lujó55
addikt
Jó volt ez a hirtelen zuhé Egerben.
Csak néztem én, hogy miért tolong ennyi ember a boltban (Euronics) aztán láttam, hogy nem mernek kimenni, mert szakad, ez nem kifejezés.
Asszony: "mi nem érünk rá itt várni. Hozd ide a kocsit a bejárathoz!"
Papucsférj (én): kocsiig futólépés kétméteres ugrásokkal, távirányítóban elem megadta magát, kulcsos nyitás, be, motor, visító gumik, satufék a kirakat előtt tök ideg fejjel. Emberek: bejárati ajtóból kétfelé ugorva ökölrázás.
Asszony: kisétál, beszáll kocsiba "nem is esik annyira"
A kocsi ülés még mindig nedves, az alsógatyám már a szárítón lóg -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #12846 üzenetére
Tegnap mi is áthajtottunk Poroszlón. Majd elájultam, mikor láttam azt a hatalmas ökocentrum beruházást az ártéren. Oda hogy adtak ép. engedélyt?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #12822 üzenetére
Jelentem, villany van a lakásban (nappali, háló, fürdő, wc, előtér, konyha)
Már fáj a lábam a létrázástól, de majd asszonykám megmasszírozza nekem. A lábamat is... -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12807 üzenetére
Hát igen, az a bizonyos sötét középkor milyen rossz volt már! A kizsákmányoló hűbérúrral, az egyházzal
Kellett a 9. tized a földesúrnak, a 10. tized meg a papoknak. Azaz 20%. A többi kukoricát megtarthattad, hogy legyen mit elvetni jövő tavasszal.
Amúgy rohadt érdekes az írás. Mert való igaz, hogy így működik a dolog. Csak nem ez a szembetűnő. Hanem az, hogy bejegyezteti valaki az egyfős kft-jét mindenféle tevékenységi körre a farmervarrástól a motorolaj árusításon keresztül a pizzérián át mindenre, mert ha szükséges tud keríteni szakirányú alkalmazottat, holott ő maga nem ért semmihez (ezért is nincs munkahelye). Még egy kapavágást nem dolgozott, máris vett egy húszmilkós autót és egész nap az edzőteremben feszít, mert ő vállalkozó. Na ez a feltűnőbb, nem a panelház garázsát kibérlő kulcsmásoló aki alig tud megélni, a fogorvost meg hírből sem ismeri. Normális vállalkozó megtervezi a tevékenységét és komoly szerződéssel alkalmaz munkavállalót. Én, ha elmennék a cégtől 2 évig nem végezhetném azt a munkát amit most csinálok. Ráadásul hiába tanultam meg a szakmát a cégnél, nekem soha nem lenne pénzem saját forrásból olyan eszközparkra amivel most dolgozok, mert akkor inkább egy házat vennék ha már meglenne a rávalóm. A konkurrencia, aki alkalmazna külön szerződne a jelenlgi cégemmel, hogy kárpótolják, mert egy napi tanfolyamom többszázezerbe került a vállalatnak. Nálunk több nő van most szülési szabin, vagy gyesen, mégsincs káosz, mert volt idő betanítani az utódot és visszavárják a dolgozót, ha már nagyobb a gyerek. Az sem lep meg, hogy amikor a cégem szóba kerül mindenki elismerően nyilatkozik róla és a produktumunkról is. A jó hírnév meg fél siker...
Na, megyek fúrni csillárt. Ebben a rossz időben -
lujó55
addikt
Mondd utánam:
jók a programok, csak sok a köcsög!
Én a múlt héten annyi rohadék vállalkozóval ismerkedtem meg, hogy azt hittem kandikamerás forgatáson vagyok. Volt köztük burkoló aki nem azt csinálta amiben maradtunk és papíron rögzítettük, víz-gáz szerelő aki miatt fel kellett verni a járólapot, mert belefúrt a padlófűtésbe, villanyszerelő aki összetörte a konyhai csempét, mert szűk volt a tokozás a kapcsolónak, a festő meg nem festette ki a lépcsőházi mennyezetet, mert nem volt teleszkópos hosszabbítója, a létrát meg nem tudta lépcsőfokra felállítani.
Az a baj, hogy létezik olyan, hogy korlátolt felelősség. Rómában már régen rabszolgák lennének az ilyenek és mehetnének gályára. -
lujó55
addikt
Mogyoródon keresztül jöttem haza, akkora nyüzsi van! Olyan jó!
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #12683 üzenetére
Az nem túl jó.
Volt előtte valami hibajelenség? Pl. pingponglabda pattogás, vagy fémes csiszolódás? Mert ha egyik se, lehet csak az elektronika ment ki és akkor szerencséd lehet egy csere után. -
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Ébredezés, torokfájás, orrfújás. Nem volt egy épeszű ötlet tegnap az esőben bontott téglát tisztogatni -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Barkácsboltos vasárnapi shoppingolás lesz a mai program. Tudja valaki hol lehet kéménytéglát venni? Csak tűzépen? -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12041 üzenetére
A lomizást ablakból szoktam nézni (IV. ker.) igazi élmény. Még a BKV-zásnál is jobb. Igazi dráma, egy tragikomédia! A jómultkorában hideg esős időben ott feküdtek a szeméthalom közepén a bennszülöttek és igazi törzsi viszálykodás alakult ki, ha valaki átment a másik területére. Viszont van valami szabályrendszere is, mert lehet csereberélni is rendesen. Pl. vascső egy törött ablakkerettel egyenértékű. Ami nem megy: üveg, papír, sitt, törmelék, elektrohulladék.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Kocsi lemosva, keréknyomás, olajszint ellenőrizve. Egy kicsit korábban keltem, amíg nincs túl nagy meleg. Mindenesetre már most 27 fok van. -
lujó55
addikt
Annyira, hogy már két burkólót zavartam el a pi...ba, de szépen lassan elkészül a kotorék
Nem mertem belefogni egy komolyabb építkezésbe, de ez a felújítás is elég rázós, főleg úgy, hogy dolgoznom kell és csak este szembesülök azzal, hogy mit műveltek a pénzemért. A legrosszabb az, hogy próbálják megmagyarázni, hogy az miért jobb úgy ahogy ők csinálták és nem lenne jó, ha az eredeti elképzelés szerint mennének a dolgok
A vízszerelő is balf@sz, egy egész napi munkája egy vacak kád beállítása és a csövek bekötése
Szóval lassan halad, de szept.1-től nincs hol laknom Pesten, úgyhogy tető legyen, meg egy szivacs, néhány újságpapír oszt jólvan### reggelt mindenkinek ###
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #11681 üzenetére
... és ha nagy hideg van, be lehet dugni egy csatlakozó aljzatba és átfűti deréktájon.
Komoly cucc, nem kétfillér. -
lujó55
addikt
Tegnap este nekem egy pohár(!) és halott voltam. Mondjuk akkor már 26 órája nem aludtam. Szakértők szerint az, hogy ki mennyire bírja az alkoholt függ a súlytól, az ételtől amit ettél előtte és az alkattól is. Van olyan ember aki akármit és akármennyit megihat, nem is veszed észre rajta. Mondjuk az nem is atomfizikus
hanem főtápász egy könyvtárban
-
lujó55
addikt
Nagyon komolyan gondoljuk, mert már nehezen bírjuk a távkapcsolatot. Eddig működött úgy a munka, hogy néha fel kellett járni Pestre, de most már rendszeresen ott kell lennem, mondjuk úgy, hogy a hét több napján. A baj csak annyi, hogy egy olyan ház amilyen most nekünk van itt Egerben, szinte megfizethetetlen a fővárosban.
Reggelt mindenkinek, tessék szétnézni a garázsban, a gendzsik éjjel nem pakoltak-e át valamit! Érdekes ez a poltergeist...
-
lujó55
addikt
A lényeg, hogy le tudtam beszélni róla. Mondtam, hogy nem lenne nyugis az életünk a szomszédoktól.
Éjjeli visítozás ahogy a befüvezett luxusprostik pancsiznak a medencében, ferrari bömbölés ha a gyújtást nem tudják a benszülöttek beállítani, géppuskaropogás, ha esetleg valami tartozási kényes ügy van, stb.
Most Gödöt és Dunakeszit nézegeti, ott is vannak ám drága kúriák. Tudni kéne mikor öntött ki a Duna utoljára
Én mindenesetre megyek vacsizni aztán tente.(#10618) zolynet: 2400Ft/fő?
Mit ettetek?
-
lujó55
addikt
Hogy a csudába tudnám lebeszélni az asszonyt, hogy ne is álmodjon Fótligeti luxusvilláról!
Mondom neki, hogy valami csendes pihenő övezetben nézzen valami kisebb kulipintyót. Erre kinézi a 80M feletti nepperingatlanokat. Nóóóórmááális? Még a kocsi javítására sincs meg a zsé... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #10564 üzenetére
Látom a bogrács elmaradhatatlan kelléke a mai napnak
-
lujó55
addikt
Napsütés, ébredés, bundáskenyér illat, mama veszekedése vizslával, hangos kismadár az ablakpárkányon. Hú, de sok info ez így reggel. Intenzív egy pünkösd, az biztos.
Autóalábújós nap lesz, mert rohadtul köszörülős hang jön elölről jobbra kanyarodás közben. Féltengely 4 évesen? -
lujó55
addikt
Hát ez a F1 futam egy tragédia! Megyek is csucsukálni...
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #10512 üzenetére
Amúgyis.
Annyi ember mondja, hogy szeretne munkát, de nincs. Bármit elvállalnak még minimálbérért is, csak legyen valami. És diplomások is, nemcsak 8 elemivel.
Sajna, ez a kapitalizmus nem igazán jött be mindenkinek, viszont kialakult egy rohadtgazdag bűnözői klientúra. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #10507 üzenetére
Sajnos nem nyaralás volt.
Munkahelyi kiküldetés 1 hónapra. Napi 14 óra munka, este meg a megérdemelt két sör után arccal előre beestem az ágyba. Nem kímélik a munkaerőt, de legalább tisztességesen fizetnek -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek! Jó régen jártam itt...
-
lujó55
addikt
Üdv mindenkinek, szép hétindítást és jó időt!
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
Annyira jó ez az Alle koszos műsor!
Ekkora médiacsodát! Itt van ez a tökéletes, multi PhD-s fiatalember, akit körülvesznek ezek a szolíd, visszafogott, odaadó lányok. Annyira jó ez nekünk, remélem csökken majd az államadóság! Vagy az RTL büntik nem oda folynak be? -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #9335 üzenetére
Én tippeltem volna, hogy valami Celine Dion szám és Madonna: Frozen van összekalapálva. Mindenesetre a seggnyalás a kereskedelmi rádiók részéről már idejekorán beindult
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #9334 üzenetére
Ha engem kérdeznek, ki se engedtem volna ezt a nyafogást a fesztiválra. 22. hely reális.
Inkább másra kellett volna költeni ezt a pénzt. Amúgy meg Magyarországról nem is lehetett szavazni úgy tudom. Namármost az óvodások tábora egy nagy csoport egyből kiesett. Amúgy tegnap az asszony mondta, hogy inkább kapcsoljuk ki a TV-t, mert nagyon siralmas az egész műsor és belemegy az agyába ez a szánalom. -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Most akkor lesz napsütés, vagy nem?
Háznézőbe megyünk az asszonnyal. Otthagyjuk a mamát. Még a kutya sorsa vitatott, bár ismerek egy jó hamburgerest a Nyugatinál...(#9301) Ramius: 10 cm?
Vagy méter? Jó nagy hűtő. Atomreaktorra való...
-
lujó55
addikt
Kérdés: ha a kollégám ad nekem holiday csekket amit nem tudott felhasználni és az asszonykám és kedves mamája nagyon szeretne belőle pancsizni Hajdúszoboszlón, akkor el fogják fogadni tőlem, ha más neve szerepel rajta?
-
lujó55
addikt
Nem tudok aludni, sz@r napom volt, szét tudnék verni valamit! De jó Alekosznak! Nem kell gondolkodnia és még buta nőket is kap, minden ujjára kettőt!
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #9010 üzenetére
Otthon nálatok?
Az asszony nagyon el akar költözni valahová Dunakeszi-Göd-Vác vonalon, állandóan a hirdetéseket nézi. Voltunk is megnézni néhány ingatlant és mondták a tulajok, hogy abban a földben a földieper az ami megmarad, semmi más. Gondolom ezért ment a trágyázás. Mondjuk a málna az szintén jól bírja a homokos területeket, de a gumósoknak halál. Azt is mesélik, hogy eső is csak nagyritkán van arra. Amikor itt Egerben hetekig szakad az eső, ott simán süt a nap. Mint pl. most is...Jó reggelt mindenkinek!
-
lujó55
addikt
válasz
zolynet #9002 üzenetére
Bármilyen furcsán is hangzik, a páleszt valahogy mindig is jobban bírtam, mint a komlólevet. Volt olyan, hogy egész este tőtikéztünk HPból, de ha munka után lenyomok egy dobozos sört akkor másodperc telik és benyomok. A pezsgővel szintúgy. Megy a szilveszteri móka ahogy kell, de éjfélkor egy pohár pezsgő és nemhogy táncika, még a tápászkodás is erőfeszítést jelent. Biztosan a szénsavtól van.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8968 üzenetére
T.Gera szerintem meg is tudná erősíteni a hírt...
Szép jó estét mindenkinek! Epret ettem, amolyan kapitalista ízvilágút, de elmegy. Nincs íze, viszont nagyon drága. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #8864 üzenetére
De én szeretem ezt a munkát, csak jó lenne duplázni a zsét, de hát ez nem rulettasztal.
Azt mondta a főnök, hogy ha emeli a béremet akkor bérfeszültséget fog okozni. Kérdeztem, hogy ez hogy derül ki, ha mindketten titokban tartjuk? Azt mondta, mutassak rá valakire és azt ki kell rugni, hogy nekem több legyen. Pfffff. Pofám leszakad! Nem tudtam vele vitázni, ugyan mivel érvelhetnék? Azzal, hogy napi 12 órát dolgozok túlórapénz nélkül? Majd megveregeti a hátam, hogy ügyes vagyok. -
lujó55
addikt
(#8757) Racecam, (#8758) fokukac:
Hát sajna nemhogy fizu emelés nem lett belőle, de dupla annyi munkát kaptam
Nem lesz ennek jó vége
De nem adom fel. -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Szorítsatok nekem: ma fogok fizetésemelést kérni. -
lujó55
addikt
Sziasztok!
Ismertek valaki segítőkész fórumtársat aki Németországban él? -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #8678 üzenetére
Attól függ mit tartalmaz az a törmelék.
Mi a régi házból megmaradt törött téglát kivittük a szőlőbe és a sorvégi oszlopokat azzal támasztottuk meg a földben, mert annak nagy erőt kell kibírni. Természetes anyag, nem szennyez. A cserép ami ép maradt el lett adva a jó téglákból meg összejött egy garázsra való. Ami veszélyesnek számít: azbeszt, pl. hullámpala és a műanyagok, pl. vezetékek.
Az üveget és csempét csak azért nem lehet kidobálni összevissza, mert éles és veszélyes ha kivágja a kocsi kerekét vagy belelép valaki. A rossz fa nyílászárókról és a fémalkatrészekről pl. fürdőkád, kerítés a beduinok mindíg gondoskodnak, csak ki kell tenni a ház elé. -
lujó55
addikt
A mamánál beloptam magam a szívébe. Tiszteletbeli persona non grata lettem.
Mertem felköszönteni anyáknapja alkalmából és hozzátettem, hogy mellesleg az ünnep egybe esik a munka ünnepével is és jó lesz, ha iparkodik a sütés főzéssel, mert korán megyek Pestre. Egy kicsit lefagyott a mosoly az arcáról. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #8674 üzenetére
Tényleg! Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Megyek, meg is nézem nem fagyott-e meg az éjjel
-
lujó55
addikt
Amikor én AutoCAD-et tanultam még a Release 12 volt a csúcs. Nem ma volt...
Jó reggelt mindenkinek! Hűvöskés az idő, de már nem akarok visszabújni meleg kotorékba. Megpuszikáltam asszonykámat, nyöszörgött és morcosan közölte velem, hogy kávészagú vagyok, menjek inkább számítógépezni. A nap kérdése következik. Melyik a jobb reggeli ébresztő csók? A kávéleheletű, amúgy frissen megborotválkozott aftershave-es, vagy a pálinkaszagot negróval elnyomó, amúgy előtte tyúkólat takarítós?
Mert akkor legközelebb Sanyikát küldöm be a szomszédból, hogy ébressze fel kisfeleségemet.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8652 üzenetére
Szerintem a légkondi is besegít. Vagyis nem légkondi, csak belső keringtetésű mesterséges légcsere van. Amint meggyógyul valaki és visszajön dolgozni 4 nap múlva újra kibukik mert valaki átadja. Pingpongeffektus.
-
lujó55
addikt
Halihó mindenkinek!
Szép napsütis idő van, de én még mindig beteg vagyok. Már két hete!
Hihetetlen ez a torokfájás. Láz konstans 37.5
Az összes kollégám ki van dőlve, váltva táppénz és munka. Van valami járvány? Nem találtam semmit róla. -
lujó55
addikt
Jó reggelt
Aludtam egy "picit", jobb a pihenés ilyenkor, de a fejem továbbra is hasogat.
Doktornéni levetkőzetett és megvizsgált úgy ahogy illik. Kesztyű nélkül! Ha nem lettem volna beteg, esküszöm zavarban is lettem volna. Csini nagyon és még mindig szépen meredeznek neki a 2 éve bevarrt szilikonpárnácskák. Miniszoknya, kivágott dekoltázs.
Amúgy beszéltünk a betegségemről is, eredménye: arcüreggyulladás és hörghurut,
Leflokin, Ben-u-ron, suspensio terpini, C-vitamin: 6830 Ft a gyógyszertárban, benzin 1000Ft, tea és sok folyadék, narancs, banán, stb: 5200Ft. A mély dekoltázs és miniszoknya látványa érzéki tapogatással felbecsülhetetlen...
Szerintem meggyógyulok hamar -
lujó55
addikt
Jó reggelt, szép napsütést mindenkinek!
Megyek sztriptízelni doktornéninek (legalábbis derékig majd le kell vetkőzni, gondolom felül). Azt hittem, csak megfázás és torokfájás, de fáj a tüdőm is és láz lett a vége -
lujó55
addikt
Nagyon komoly torokfájásom van. Nincs valami vírus?
-
lujó55
addikt
válasz
SpongyaBob #8230 üzenetére
Lehet, hogy ugyanarról a ragyáspofájú bunkóról beszélünk csak most már nem neked, hanem nekem a munkatársam?
-
lujó55
addikt
Uhh! Láttátok már ezt a Pick reklámot? Kóbászgyárban énekelve dolgoznak a kollégák. Ez valami tragédia! Édes Istenem! Agyonverném a marketingest, az biztos!
-
lujó55
addikt
Na, szép estét mindenkinek! Látom fincsi kis parázs hangulat van.
Most jöttem haza és fel tudnék robbanni egy hülye kollégám teljesen kiborított a tudálékosságával, ráadásul nem ért semmihez. Egyre többször tapasztalom, hogy hozzá nem értő emberek maximális határozottsággal úgy tudják állítani a hülyeséget, hogy teljesen el tudnak bizonytalanítani, de a végén mindig kiderül, hogy nekem volt igazam. Hogy csinálják? Hangosabban kéne érvelnem? Vagy üssek egyből és csak utána nyissam ki a számat? -
lujó55
addikt
Na, logout. Megyek fürdizni.
Jóccakát! -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #8135 üzenetére
Hahó, ember! Én is szeretnék úgy élni, hogy a gyerek nyugodtan tudjon elmenni biciklizni az osztálytársaival és ne kelljen félnem, hogy kivasalja-e valami paraszt, vagy megveri valami rézbőrű a bicajáért. Azt mondtam, hogy ha mind pacifisták lennénk akkor nem lettek volna háborúk, fejlesztések és mai modern világunk.
Nézd inkább a Nat. Geo-t bek@kálsz, olyan jót látsz!Bugatti Veyron, ahogy készítették. Nézz bele! Annyira jó lenne egy ilyen járgány nekem dolgozni járni.
-
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #8115 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest