- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
lorcsi #17065 üzenetére
Nem, itt mindenki megcivilizálódik, csak kiszabadulva a ketrecből jön ki belőlük az állat. Rendkívül jót tesz a közlekedési morálnak, hogy kvázi nincs autópálya, és ha sietsz, akkor bizony falvakon át kell nyomjad a pedált, sok helyen meg járda sincs a főút mellett, cserébe vannak szekerek, favágó gépek, hatvan éves traktorok usw.
A minap mentem bowlingozni a munkatársakkal az egyik városszéli bevásárló központba, aztán kikerülve az egyik lehúzódó kocsit kicsit átmentem a bal oldali sávba, ahol már jött valaki hátulról. Tény, hogy nem vettem észre, de simán elfért, mert annyira nem mentem át. Utána azonban kaptam dudaszólót plusz még le is akart szándékosan szorítani az elvtárs az út jobb szélére. Ilyen ez a popszakma.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
lorcsi #14938 üzenetére
ott hiányozna az eső, hó, felhők, csimmás-kiskabátos jó nők, a meleg neocitran illata ahogy belengi a szobát. + mivel átlagos a külsőm ellenben jól kommunikálok, kedves szerethető stb ember vagyok ősszel-télen vadászok nyuvakhra! a nyár nem az én terepem
tope: menetszelet szereted-e
-
válasz
lorcsi #14110 üzenetére
persze, hogy nem mindegy. de már nagyon érik az ágycsere itthonra és szerintem így logikus. jelenleg ennyi a keret rá, és ha ebből veszek egy közepes keretet közepes matracot, akkor majd ha továbbállok végleg itthonról, mindkettő helyett vehetek újat. így inkább most veszek egy jó keretet, ami tényleg tetszik, meg egy elégséges matracot. amin azelkövetkezendő másfél évben szerintem 100-szor ha aludni fogok. mondjuk kéthetente egy hétvégét
erre sztem megfelel.
-
-
pohár
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #11518 üzenetére
Nálunk novemberben jelentették be, hogy december másodikán végrehajtanak kilenc és fél százalékos leépítést, de "még a főnökök sem tudják, hogy kik lesznek azok, akiknek megszüntetik a munkaviszonyát, úgyhogy addig is dolgozzatok". Humánusak ezek, hallod.
Btw, egyik december másodikán elbocsátott kollégám hazament, majd elmondta a feleségének otthon, hogy kb. 15 év munkaviszony után a bank felmondott neki. Az asszonyt úgy kellett a mentőknek felmosniuk a padlóról és kórházba vinni (van pár gyerek, meg a férfi volt a kereső).
Hogy valami jót is mondjak, mindenki, akit elbocsátottak, legalább három havi bérét megkapta végkielégítésként. A legjobban az a srác járt, akinek még le sem járt a próbaideje, de beleesett a létszámleépítésbe. Ezt persze nem reklámozta senki a nem kiszavazottaknak, pedig sokunknak máris vonzóbbá vált volna a leépítés...
-
Lortech
addikt
Blaha az 2-es metró. Nyugati 3-as. Át kéne szállnod a Deákon, ha metrózni akarsz mindenképp.
Egyébként legegyszerűbben 4-6-tal el tudsz menni a Blaháig, vagy Rákóczi térig, és onnan séta, esetleg Blahán sima 5/7/173-ra átszállni és az Urániánál leszállni, majd onnan séta. 3-4-500 méter séta ígyis-úgyis. -
kételkedem
addikt
Az a fura, hogy az eddigi kocsijait jó érzékkel vásárolta, de pl a házára, vagy öltözködésre nem igazán költ. Az előző autó egy hófehér Mazda 6 volt, nem a belépőszintes alap kivitel, hanem a dupla kéményes bi-xenonos, bőrüléses fullos változat. Tudomásom szerint német használt járgány mind a kettő, de ez se a karosszérián, se a belsején nem látszik egyáltalán!
-
kételkedem
addikt
Rossz nyelvek szerint a külföldi rendszám ideje lejárt, most "P"-s rendszámmal ügyeskednek azok, akik erre rá vannak szorulva! Itt a városban egy fekete S5 Audit szoktam látni rendszeresen ilyen rendszámmal, illetve tegnap a fenti Porchét. Persze nem állítom, hogy ők is trükköznek!
venember a fara nem szép!
A szomszéd Jaguár XF autójának nagyságrendekkel harmonikusabb a hátsó része!A szomszéd fia nemrég megszerezte a jogosítványt, így mostanában ő vezeti a nagymacskát! Nekem már az is gyönyörűség, hogy mindennap látom a kocsit, ő meg 17-18 évesen azzal jár!
-
BlacKSouL
addikt
Igen. Ebben a városban 12-18 közötti az életkor a bulikban. 18-24 közöttiek nincsenek, mert mindenki valahol máshol, másik városban bulizik. Aki 24 után meg visszajön, az meg 1-2 évig elvan, majd 28-50 éves korig a másik bulihelyre jár, na az meg a másik tipikus. A 35 éves elvált anyukák gyűjtőhelye ahogy mi szoktuk nevezni. Oda meg 27-28 alattiak ritkán tévednek be, ha mégis, akkor az uccsó busszal mennek is haza.
Vagy ezekkel bulizom, illetve a barátaimmal de közöttük, vagy itthon egyedül. -
ToBeY
nagyúr
Ez benne volt a Mythbustersbe is,azt hiszem kamu
MythBusters - Waterslide Wipeout -
fokukac
nagyúr
kicsit átb.sztak.
van átszállójegy 490-ért, meg két metrószakaszjegy is 520-ért...
[link]1500-ért pedig már napijegyet kapsz.
persze ettől még rohadt drága egy jegy.
Illetve minden más nyugati városban az van, hogy egyszer lyukasztasz, azzal egy órát utazhatsz, nem vonaljegy van, ami egy vonalra érvényes... De a bkv-nál ez a menő, ezzel lehet jól megbüntetni az összes külföldi turistát (akik nem értik), országimázs-jelleggel.SZERK:
most nézem, hogy újított a BKV, és a metrón át lehet szállni egy jeggyel is!ennek tükrében meg különösen átvertek, szerintem írj panaszt ennek a szemét bandának...
Vonaljegy
Ára: 320 FtÉrvényes egy utazásra, átszállás és az utazás megszakítása nélkül a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest közigazgatási határán belüli vonalszakaszokon.
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
A jegyet a metrón és a földalattin az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön a felszállás vagy a jármű elindulása után haladéktalanul kell érvényesíteni.
Bélyegzős érvényesítés esetén a kezeléstől számított 60 percig, az éjszakai járatokon 110 percig jogosít utazásra.
A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Vissza nem váltható! -
-
kételkedem
addikt
Ha beteszel egy pohár vizet és azt a mikróval felforralod, a keletkező gőz fellazítja a szennyeződést. Aztán bármilyen mosogatószer a szivacsra és szépen ki lehet takarítani a mikrót.
A NoLF által javasolt hideg zsíroldót azért nem ajánlom, mert ha bőrre kerül, nagyon csúnyán meg tudja marni.
Az egyik korábbi munkahelyemen előszeretettel tisztítottam Clin ablaktisztítóval a mikrót. Remekül oldja a zsírt!
-
kételkedem
addikt
Állítólag van, aki 3 órája ül a kocsiban és néz ki a fejéből! Ez megacumi az biztos!
Az miért van, hogy minden felkapott gyógyhatású növény európától minimum10 000 km-re terem? Mindenféle sivatagban, meg dzsungelben terem valami gaz, ami elnyomja az éhséget, gyógyítja a náthát. Lassan nem létezik olyan olyan termék, amiben ne lenne aloe vera. A világ összes aloe verája kevés lenne, ha tényleg a wc papírtól kezdve az üdítőig mindenben lenne belőle! Miért nem mondjuk a tarack gyökeréről derül ki, hogy mindenre jó? Felásnánk minden talpalatnyi helyet egy kis gyökérért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest