- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #25887 üzenetére
akkor nem is csodálom hogy minden alkalommal kiborulok mint a bili, mikor ki kell tennem a tappancsomat a nagyfalu utcáira... gyalog még egy fokkal jobb lenne, de lassabb is. nomeg úgy nemtok terhet cipelni.
megvettem végre a billt a lapimhoz, mostmár semmi nem akadályoz meg benne hogy összeszereljem -
Bubu79
addikt
-
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #24107 üzenetére
Az egy jó biciklibelső kell nekem!!!! Adok érte egy K6-II procit. Jót!
Még mindig nem kaptam fizetést, szar dolog tömegközlekedni, de még mindig olcsóbb három napig így közlekedni, mint venni egy belsőt, amire a túra óta nem volt keret. Három nap után meg (holnap) jelentősen növekednie kellene a számlámon levő pénznek, ami most kb 3oo forintot tesz ki...
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #24107 üzenetére
legyen 2 rossz belso egy pumpa es megegyeztunk
----)
na kezdodik a keynote 09 09
nezzetek az apple blogot
vagy kulfoldi forumokat,mert jonnek az uj ipodok vagy macbook,de lehet csak az itunes lesz megvaltoztatva -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #23894 üzenetére
En soha nem kerultem fizikai kapcsolatba a csaladommal /azon kivul mikor megszultek
/. voltak nagy lazadasok, osszeveszesek, csaladi balhek - mikor kinek a hibajabol - en is csomagoltam es elhuztam. Aztan az elso patika tetejen toltott ejszaka utan elgondolkoztam, hogy se penzem, se munkam /igy penzem sem lesz/, se senkim...akkor megyek a hid ala?
Nem azt mondom, hogy mindenkeppen ragaszkodni kell a feszekhez, de ha egyszer egy olyan ponton atfordul a dolog, akkor sem csomagolni kell, hanem kulso segitseget kerni. Vagy lehiggadni, leulni es megbeszelni.
Megegyszer mondom, nem latok bele az Esmein helyzetebe, valamelyik osom nekem is rantotta mar le a biztositekot, sot kitepte a joystick-et a kezembol amikor a SuperMario utolso szegmensen jartam es en is elovettem a bagyut. De meg 12 evesen is belegondoltam.
Hova-tova?Persze mai fejjel...jol keresek, jol elek, panoramas apartmanom van a 20-on konnyu beszelni
De ezt sem ugy ertem el, hogy lazadtam. De ez mar mas tema.fokukac: Na latod, meg egy pont az automata mellett
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #23891 üzenetére
Szerintem minden tizen-huszon eves atelte ezt. Ha nem, akkor nem. De az en meglatasom szerint ez nem mindenesetben - 90%-ban - nem kifezotodo.
ps: Mi a pocs van ma velem, allandoan szazalekolgatok...
ps2: Es persze vannak kiveteles esetek, de azt szerintem nem onceluan kell megoldani, hanem kulso segitseggel. Mint pl a te peldad.
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #23739 üzenetére
link pliiiiz
haldoklik a kedvenc sorozatom a szokes szal kell helyette mas valami,mert miota sari feltamdt benne es egy rendszer gazda pedofil kombo menti meg a vialagot valahogy nem tudok ugy leulni el mint regen
egyebkent neked mint illetekesnek mi a velemenyed a privat uzentben valo beszolasrol
-
Jhonny06
veterán
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #23644 üzenetére
van egy reteg aki meg el es nekik jelnt valamit a paic ahol megtudjak venni azokat a dolgokat amire szukse3guk van ahhoz az eltmodhoz,
vannak persze piacnak mar nem neveheto kirakodo akarmik pl nyiregyhazan ahol mindt lehet kapni es sokszor vannak erdeks dolgok,
aztan van az igazi parasztos na az az igazi,es ebbol van egyre kevesebb,mert kihal az a reteg aki oda jar
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2 #23638 üzenetére
A semmi-t gondolom, hogy élettelen entitás megnevezésére alkalmaztad a fenti esetben. Egy hasonló attribútumokkal rendelkező objektumtól hogy várod el, hogy valamiféle értelmes cselekvést folytasson?
Egyébként vasárnap mit keresel a piacon, az öreglányok, akik a kofák 75%-át teszik ki, templomban vannak, vagy a vasárnapi ebéd elkészülésében játszanak determináns szerepet.
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #23587 üzenetére
egy nagy szar volt az egesz,hallod en majdnem felkentem a mocskos kezevel a falra
egyszer nagon beteg voltam
es akkor is kellet mennem rontgenre,ott jo rontgenes neni volt ,nem is volt neni,de mar lany se,na es ott alok,es mondja menjek oda es vegyem le a ruuhat,azt se tudstam mi van annyira az foglalkoztatoot hogy most meghalok vagy mi lesz es akkor oda vette,hogy
"kerhettem volna hogy vegye l;e az also nadrgaot is,ne ertetlenkedjen MAR! AAAA VAAAAAAA"na kb egy ilyet oda dobott
szal lehet nem votlam annyira gusztusos abban az allapotbaqn hogy jobban szemugyre vegyen de kicsit akkor is betalat amit mondott.
-
válasz
ngabor2 #23440 üzenetére
ngabor2: Ott a pont, az ilyen speckollok - mivel az alapoktatáson túl mindig valami érdekességet, különlegességet igyekeztek bemutatni. Annak idején ezért szerettem én is ezeket.
Bolondember: Hát én se túl sűrűn gyakoroltam eme sportot, mert tökéletesen igaz, amit írtál! S szerencsére már nincs is szüksége eme tudásomra a háznak - nem is bánom.
[Moderálta Pisztillus], mert rájött, hogy ha többesszámmal kezd egy mondatot, akkor azt úgy is kell folytatnia...
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2 #23398 üzenetére
A felmenőim minden figyelmeztetése ellenére megkóstoltam a Millert. Semmi különleges íze nincs szerény véleményem szerint. Ráadásul rá van írva mennyiség szerinti harmadik összetevőként, hogy maltóz szirup. Kiábrándító.
nagyapa (aka vénség): Egy sörre miért van egymás mellé írva, hogy traditional Romanian és brewed in Transilvania?
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #22704 üzenetére
na ez az teljesen kigazad van,egy ujjamon
megtudom szamolni hanyszor volt kiserlet fizika oran az is csak azert,mert mar a tanar megkedvelt minket es atlatott a minden diak agressziv es hulye utal midnet,lusta tanulni,beidegzodesen,es volt annyira jo fej,vagy tegnap jo volt az este neki hogy mutatott egy rugos kiserletet, es egy nap fogyatkozast elmagyarazott egy foldgomb szeru lampaval,
amikor pedig azt irtam a nehez taskanal hogy midnet bele tesznek,azt ugy ertettem ha nem lett volna vilagos,hogy mikor a kedves ujsag irok egybe gyulnek,akkor bele teszik a letezo osszes tanszert,ettol is lehet 6-8-10 kilo egy taska,
persze valahol tenyleg nehez a taska nem vitatom de ezt a temat csak csak iskola kezdeskor veszik elo,ha akkor baj lenne,nem csak egyszer egy evbe esne rola szo.az pedig hogy a gyereket vedi kell mindentol,ebben is hihetetlenul profi a magyar oktatas,mikor jottek eloadast tarni milyen karos,a dohanyzas,az elo adas szunetebe kivonult cigizni az osztalynagyresze
-
Aktív témák
Hirdetés
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest