- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
Verus
senior tag
Ez leveles tészta, pogácsát csinálok, csak nem volt kedvem még gyúrogatni. A teteje megsül erre az alja nyersen marad
Előrebocsájtom légkeveréses a sütő, szóval ő végzi a dolgát
Bubci: Ez az időspórolás átka, legközelebb én csinálom a leveles tésztát mert az tudja hogy neki meg kell sülni, ez meg egyszerűen nem hajlandó normálisan. Szar
-
tiv83us
veterán
Mar reg megjott az iMac, aztan rogton meg is hirdettem a Craigslist-en a Mini-t, $250-ert azonnal vittek volna, annyiert meg fajt volna a szivem odaadni. Inkabb megtartottam... meg mar amugy sem tudtam nezni azt a roncsot apam asztalan, szoval az ove lett. /Egy rekesz sor fejeben
/
Meg kapott melle egy 19"-es ViewSonic 5ms TFT-t is hozza ajandekba -
Tim82
félisten
-
ngabor2
nagyúr
tegnap leírtam. keresd meg
magenta színű szolgáltató (T-lapó): nem mér az semmit, legfeljebb az alapanyagokat mérték a piacon. de úgy érzem, ebből akkora mennyiség lesz, hogy egész jövő héten ezt fogom enni
boness: a főzés se macerás, csak rá kell szánnod magad, és jöhet a kreativitás
-
tiv83us
veterán
Csak egy dolog fog hianyzik nagyon /nem a kurva pazsit/, hanem az egri piac. A friss hurka-kajbasz illata, langos, napkozis tea...
Hat ez van, valami valamiert. Magyarorszagon meg nem csinalnak olyan isteni T-Bone steak-et, mint egy itteni Morton's Steakhouse-ban.
Komolyan keresni kellene egy pilota feleseget, mondjuk a Delta-nal /sorry Kidus/, es repkedhetnek Magyarorszagra 20-50 dollaros osszegekert.
Lehet minden hetvegen atugranek az egri piacra egy vereshurka-kolbasz kombora mustarral, aztan hetfon meg melo.Hmm...lehet Kidust elkuldom pilota iskolaba.
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
Akkor mint tanult szakembertől kérdezem:
A több "gyerekes" szuka kutyám leg megértőbb partnere a több "gyerekes" nőstény macskám. Párzási időben ellenkező neműeket is magukhoz engednek olykor, de igazi vonzalmat csak egymás iránt mutatnak.
Jó ez így, vagy szedessek velük valamit -
-
Bármennyire is püfölni akarom már én is a mac-et, meg fogom várni okt. 14-et, mert azt a napot rebesgetik a bejelentés napjának. S valószínű, hogy az új cuccok beérkezését is. Füleket befogni, szemeket behunyni, de addig marad a hackintosh...
Köszi a jó tanácsot! Ha kibírtam, hogy 18. napja nem gyújtok rá, akkor ezt is simán ki kell, hogy bírjam!
-
Szia, 1010!
Nem tudom, hogy van-e mac géped, vagy csak Te is akarsz egyet, mint én. Most vagyok nagy dilemmában, mert megvan a della egy macbook-ra, de mindenhol azt olvasom, hogy modellváltás jön. Állítólag aluborítást kap az is... Vagy vegyek egy Mini-t? Lehet azt is frissítik (mondjuk rá is fér). Te mit tudsz ezekről?
Mod: Tim megelőzött, de most már akkor is marad...
Bubu: Jó éjt!
-
Tim82
félisten
Te tényleg Steve Jobs kockája vagy
más: újrahallgatom a 2 évvel ezelőtti power song-omat, semmit sem veszített az erejéből. [ nekattintsrájutúb!!! ] Micsoda kincsekre bukkan az ember, ha mp3 helyett előveszi az audio CD kollekciót.
-
Bubu79
addikt
Ez az én dumám - majd megbeszéljük a jogdíjat
Hejcegnő: Megszokhattad volna már, hogy ez a bagázs érzéketlen a romantikára - csak az alvós macid fogékony rá, de ő nagyon
Tim: Ha most azt írom, hogy megejtő a hasonlóság, az nagyon tapló beszólás lenne az felhasználókkal szemben?
-
venember83
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest