- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #33920 üzenetére
Bubu!
Köszönöm a tegnapi instrukciókat! A skiccerrel tényleg sokkal könnyebb volt letörni azokat a kis karmokat, amik egyben tartják a távirányítót. Az alkoholos fültisztító pálcikával sokáig kellett dörzsölnöm a nyákon és a gumi tasztatúrán levő érintkezőket, de azthiszem sikerült jó feketére varázsolni a pálcikát
Íme az eredmény:
Szorgos népünk győzni fog!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Bubu79 #33888 üzenetére
Én személy szerint egy legalább 5 oldalas műelemzést vártam volna tőle, kitérve arra, hogy milyen forrásokra támaszkodhattál az elemzésed megírásakor, mi a valóságalapja, és mik az író téveszméi a témával kapcsolatban, milyen társadalmi degenerációkra világít rá, és hogy a kisgyermekeket milyen veszélyek fenyegetik a mai örjöngő világban.
-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79 #33706 üzenetére
Na igen, attól még az alkohol befolyásolhatja a tabletta egy - egy hatását. De én ennyire nem értek ehhez, annyit tudok amennyit anyu mond el nekem.
Van aki a nyugtatóra is simán ráiszik és semmi baja, más meg "mérgezést" kap ugyanettől.
Szervezetfüggő a dolog, ki lehet tapasztalni a határokat,de azt nem ajánlom.AMD: Kevés gyógyszeren van rajta az hogy tilos ráinni. Én nem mondom hogy igyál rá, de anyum valószínűleg legyintene és azt mondaná szarjak rá
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #33562 üzenetére
Nem kérek, köszönöm!
Rántott csirke, rizibizi, almás palacsinta emésztése megkezdődött, most várom a kávém, süt a nap. Most jó
NoLF ott születtem, akkor eltöltöttem 4-5 napot a városban, azután 2-3 évvel ezelőtt ismét voltam, egy esküvő miatt autóztam odáig egy napot. Úgy látszik csak jeles alkalmakkor járok arrafelé
Dilikutya akkor Te most dühös vagy?
yeti az csak a csók és ármány szünetében lehetséges...
-
válasz
Bubu79 #33521 üzenetére
Annyi pénzért már szépnek is kell lennie
Én is csak megszokásból hordom (korábban műanyag szíjas órám volt, de állandóan elszakadt és meguntam, ezt meg azért vettem, mert a főiskolán elég ramaty félévem volt, és úgy voltam vele, ha átmegyek, akkor veszek egy órát magamnak (úgyis kellett)) -
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #33291 üzenetére
Ha ezzel megmentettél egy életet, akkor oké, de ha nem...
Ebéd is elfogyott, bár lehet gondoskodni kellene valami desszertről. Egy helyes mondatot sem sikerült összehozni.
-
Verus
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest