- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23399 üzenetére
85. Megálltam, de a hastájékról a puhaság felhúzódott mell váll és karmagasságba, és kikeményedett
Nadrágszíjam már 3-al húztam összébb, és 37-ből 43-as lett a bicepszem. Meg a kolléganőnk, aki 1 hete dolgozik még csak, mondta, hogy "ja, látszik rajtad hogy fogysz". Mondom 1 hete ismersz, honnan tudhatod milyen voltam?
Azt mondja hogy egy hét alatt is látványos volt. Na ilyenek jók azért. Tényleg szálkásodom, néha benézek tükörbe is, és tetszik. Ego is kúszik felfelé, szóval jó na.
Még mindenhol van némi zsírréteg, de a gyakorlatoknál már 5 kilóról 7,5-re emeltem, most teszem 8,5-re, és a fekvőnél is 8-ról már 15-ön tartok. Hasazás 50-ről 100-ra ment, és így tovább. Júniusra egész tűrhető leszek.mod: rövidebben: nyomom mint ááálllat
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #23366 üzenetére
Tulajdonképpen végülis hány szintes az iglod az északi sarkon?
Ha sok, akkor építtess liftet és növelheted az esélyeidet
Az a szomorú, hogy ez a belváros - nem nagyon hallottam mégcsak hasonlóról sem a környéken...
BlacKSouL: Ha jól rémlik nem kifejezetten hosszú a hajad, mégcsak nem is nagyon fekete, valamint úgy rémlik, hogy esetedben az erőszak majdhogynem a másik fél részéről volt inkább fenyegető
Igen - van annak valami bája, amikor az utcán sétálgatva tizenpáréves hamvas lánykák kurv@@nyáznak és füstölnek, mint a gyárkémény - de hát ez van, öregszem vazze...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #22525 üzenetére
minek?
több barátom lesz?
jobban ragadnak rám a nők?
boldogabb leszek?nem.
hát akkor meg?
tartozás ne legyen, aztán... El lehessen éldegélni, HA lesz gyerek gondok nélkül felnevelni...
@láncoskutya0929: képviselőnek? minek? túl workaholic vagyok, h kibírjam, h nem csinálok semmit.
-
ádyz
addikt
válasz
Racecam #22363 üzenetére
Vele valtozom En is... Dred - Valtoznak az idok
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #22297 üzenetére
ingyen sprite - elhízol.
örök élet - szenilitás, de nagyon. kimész vécére, elkezded megkeresni, de nem találod a zsírrengetegben - a szenilis agyadnak köszönhetően meg útközben elfelejted, h mit is keresel és miért is indultál.
csúcs kilátások.
én inkább feldobom a pacskert aztán újjászületek - remélhetőleg - egy új emberi életben.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #22078 üzenetére
Kicsit több pozitívumot
Ádyz: az igazi macsók megnyalják a Sokol rádió adapterét is, amiben egy szem dióda terelgeti a névlegesen 9V-os egyenfesz félhullámát, ami a valóságban akár a dupláját is elérheti
Aztán két napig a hangját sem hallani, mert nem forog a nyelve - megtörtént esemény nyomán
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #21911 üzenetére
Igen, végigolvastam a beszélgetést, és így kávézás közben mentálisan felkészültem a nagy munkára.
Ugyanis eddig aludtam, mert holnap éjjelig nem fogok. Most nekiállok bútorokat tologatni, pakolni amíg nem kell mennem kell dolgozni éjjelre, és reggel meló után reggel 7 körül jön a festő, aztán estig remélem sikerül megcsinálnunk mindent.
Az utómunkákat pedig majd délelőttönként csinálom, miután elviszem Bettikét isibe.
A meghúzást ne is emlegesd, mert most hogy egy ideje nincs körülöttem férfi, kezdem én is egyre ragadozóbb szemmel nézni a körülöttem lévő férfiakat .Azért még ott nem tartok, hogy csak a f...-ért elhívnák bárkit magamhoz , de ha itt lettél volna, nem álltam volna jót magamért !
Most megyek, nem tudom mikor leszek. Egyébként azt sem tudom, hogy kellene szétszedni a számítógépet hogy elrakjam, lehet majd a festőre bízom. Az összerakását pedig majd egy másik barátomra. / vagy én próbáljam ?
/
-
Timocicu
senior tag
válasz
Racecam #21896 üzenetére
Azt hiszem sikerült felébresztenem a szomszédot ...
olyan jót kacagtam
Bubuka: Még, hogy nem indult ...
hiszen hármasikrek
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #21717 üzenetére
Down, down - we are sinking!
Mindamellett madárfüttyös pitymallatot - és egyéb közhelyek
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest