- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #32083 üzenetére
Simon Pegg szerintünk az egyik legjobb angol színész manapság.
és hidd el, nem láttad az összes alsógatyám!
SŐT!
pölö a csajvadítókat - világítószemű farkasos boxerstyle...
több színben...
@tildybéjb:
1-azt így hogyan?!?!?!?!
2-hm. legyen rajta a macska is? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #32080 üzenetére
nem.
hanem az EDS-SP-FC első ülése volt, megnéztük a Haláli Hullák hajnalát és a Vaskabátokat.
Eközben Szabival játszott Szufi, aki ettől sikonyált. Majd miután Őmacskasága megunta a velünk való játszadozást, leheveredett Szabi ölébe.
És fel voltam öltözve.Amúgy, MIÉRT IS ÉRDEKEL, h mi volt rajtam? Engem akarsz szülinapodra?!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Racecam #30128 üzenetére
milyen ajándékodat?
Bár mondjuk, ha meg is vettem volna, a delta légitársaság lenyúlta volna a bőröndömmel együtt...
Bájdövéj, hazaértem. cirka 23 órát utaztam, kissé pilledt vagyok.
------------------------Tildy : tanítsátok már meg ragzani azokat a szerencsétlen macskákat!
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #29923 üzenetére
Hát egyre kevésbé ..
Nagyon kiesek a páros gyakorlatokból, ellenben bal kézre már szinte külön kell gyúrnom, hogy egyforma legyen a két karom.
Basszus,én meg azt hittem attól fáj a jobb karom, hogy furán hordom a táskám, meg rosszul ülök az asztalnál melóban..de így már világos
[link] nem tudok szabadulni a hangulattól
-
válasz
Racecam #29722 üzenetére
ja, olyan jó haver, hogy lassan hever
én kérek elnézést
BlacKSouL: nézzed má' még pénztárosunk is vanMutasd be nekem a jányt, majd én csinálok neki folyamatos jókedvet
egyébként ez úgy látom, hogy sajnos a nagy mellek mellékhatása, az én kolleginám is, olykor jókedvű, de általába depressziós, sokak szerint csak leszbi, én remélem csak bisex, egyszer csak hoz magával még 1 jányt is
Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest