- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
reflexológus fickó - már-már csodákat müvelt Anyámmal szombat hajnalban, s közben adta az ívet, h "ugyenemoltattátokbemagatokt", meg "zabszem nagyságú csipp (ahamm, h is megy kis a 0,2-es tün?!))", na meg a szokásos zsidózás... "zsidók müholdon keresztül megfigyelnek, satöbbi, megölnek, satöbbi".
pedig nem buta ember.
és arany keze van.mégis.
tehát.
-
BlacKSouL
addikt
Mindenesetre közelebb áll a valósághoz, mint a MD-s termékek fotói és a valódi termékeik. Mikor először vettem kézbe a sima whoppert egy BigMac után, csak bámultam rá, hogy ekkora is van? Egyébként amiket én ettem elég jól hasonlítottak erre, biztos csak kivételeztek velem mint törzsvendég
Amúgy én sem járok azóta ilyen helyekre, és akkoriban sem minden nap, sőt, de néha kellett ez az ízvilág is a nyelvemnek -
zolynet
veterán
csináld magad koktél ... beXeled h mi van otthon és kidobja h mit tudsz kotyvasztani belőle
-
BlacKSouL
addikt
Azért egyszerűbb ha a curacaot teszed alulra, úgy nem kell keresztülmásznia a narancson, és tisztább marad mindkettő
Nekem egyszerűbb hogy alulra c, rá a narancs, minthogy narancs, és rajta keresztülfolyatni a c-t.
Nem beszélve arról ha 3 vagy több réteget akarsz. Akkor már nem jó ha összevissza keverednek. Így is nehéz eltalálni a vegyes színek keverését, hogy az egyes rétegek megmaradjanak. Ha túl híg a köztes szín, akkor a fölötte lévővel keveredik, ha túl sűrű akkor meg az alatta lévővel. A legegyszerűbb volt talán a 4th Level tetejére a vodkát rányomni -
-
-
7
addikt
Naja... olyanok is vannak, akik azt hiszik, hogy tudják, mi a triszexualitás
-
frame>24
addikt
Igen, egyébként még a kicsit idősebb korosztályra jellemző, akik már azért dolgoztak gépen (apáink), hogy állandóan összekeverik a HDD-t a RAM-mal. (ti. náluk memória=HDD)
Ez gyötrően fárasztó plusz köröket eredményez és felidegesedést pl. részemről.Most ugye nem az informatikában dolgozó emberekről beszélek.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest