Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
BlacKSouL #7234 üzenetére
Könyvtárban? Hmmm... lehet, hogy majd bevezetem!
Szép délutánt!
A mai napi p2, 15" crt turkálás letudva, gépek a raktárban. Egy régi, gépház méretű switch-et szét is szedtem, gyönyörű darab belülről is.
Még a 'mi lett volna ha' jelző is rásüthető volt a délelőttre, hiába, ha találkozik az ember másik emberrel, aki...
Estére nekem is kellene egy Ászok. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #7209 üzenetére
Már a hisztéria elején is elborzasztott, amit a média művelt.
"...már 400-an haltak bele Kínában a H1N1-be..." - harsogta világba az RTL Klub üdvöskéje, Tornádó Pesta...
Igen, a 400 az nagyon sok. De figyelembe véve az ottani népsűrűséget, illetve az országot lakók számát százalékosan meglehetősen csekélynek tűnik százalékosan. S hogy miért csípi a szemem ez a százalékos eredmény? Mert a médián kívül senki nem szereti annyira a statisztikákat, mint a média maga...
Felfújták - túl van lihegve, mintha direkt lobbiznának a gyógyszergyártók megsegítése mellett, vagy ellen...
Nem véletlenül nem ragaszkodom a híradókhoz esténként...
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7102 üzenetére
hi!
es azota is az hajtanyversenyre varsz, pedig tuthatnad hogy az csak evente egyszer van:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7097 üzenetére
HI!
hat hijjab beszelk en annak anehezfelfogasu fejjednek??? mondom en hogy vegeyszkyabtok erted VEGEYSZKYANYok!!! ma delutan is benesztm hozzajuk, bemutatkozt a legfrisseb, es ket perc muva mar a feneket fogdostam, de Nked hijjab beszlek:, ehhhhhhhhh - (((
udv
neduddki
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #6700 üzenetére
csakenvagyok kkocos mostani reinkarnációja - szvsz megbeszélés után a papád (akit amúgy most épp szidtak, vagy mi), vagy más HG/MOD ezen a néven engedett vissza. Nem követett el kkocos néven égbekiáltó dolgokat (nem kapott zero tolerancia-t), de ugye sok kicsi sokra megy...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6184 üzenetére
baszatos jó? mjuzik?
ez?
Ez egy ipari zajgyűjtemény 5 percben, nem zene, jajj istenem, de gyűűűűlöltem.
Még mindig borzasztó. már 11 éve sem értettem, hgoy hova a búbánatba halad ez a világ, mi ez a tucituci?-----------------------------------
Nolf : remélem, van casco-d
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6103 üzenetére
Sajnos a legényesek már pl. Bánffyhunyadon, Kalotaszentkirályon, Kőrösfőn sem képezik a lagzik üde színfoltját, egyre kevesebben tudják járni, az öregek, akik tudták, már nem arra valók. Fiatal táncolni tudók meg jóformán nincsenek. Vagyis csak nagyon-nagyon kevesen.
kieg. Szerencsére nem blogolás lett, látom, másokat is kidobott az ágy.
Bubu: [link]
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6092 üzenetére
HI!
igya ma egy kicst es csinajjunk vmi jo hangutlat vmejjik besavanyodott okostotyikba, majd szolunk Kukuc-nak is:- )))
udv
neduddki
p.s. ha mar Kormorannal jarunk remelm holnap a sracok jaccak /ha mar megmutattam nekik:- )/
de ha mar itten jarunk akkor eszt se felegyuj:- )))
mod: sirva vigad a magyar:- )))
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #5710 üzenetére
Ha igazán ínycsiklandóra vágysz, akkor keríts egy zőccséges mercit, vagy hasonló korú egyéb dízelt - ezek között akad szép számmal, ami étolajjal üzemel, még az is megesik, hogy sültkrumpli illatot böfög fel magából
A legjellegzetesebb egyébként dízelek közül szvsz az IFA buké
Bon3ss: Szomorú az biztos - tiszta amerika
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #5685 üzenetére
24 óra alatt már hatnia kellett volna. Hatásmechanizmusa: a sűrű, viszkózus váladékot elfolyósítja, ezáltal az könnyen felköhöghetővé válik. Hatását akadályozhatja egyrészt az, hogy nincs mit elfolyósítani, másrészt pedig a száraz köhögést csillapító szerek (kodein, Libexin, Radipon, Sinecod).
Az arcüreggyulladás egyik kezelési módja az, amit venember83, NoLF, kételkedem említett: a melegítés. Ez fokozza az arcüreg váladéktermelését, elősegítve az oda nem való anyagok eltávolítását. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, szabaddá kell tenni az orrüregbe vezető csatorna száját - ehhez pedig orrcsepp kel, ami lenyomja az orrnyálkahártya duzzanatát, ami a kivezetőcső záródásáért felelős. (Attól, hogy az orr szelel, a nyálkahártya még lehet duzzadt!)
Súlyosabb esetben antibiotikum és/vagy az arcüreg felszúrás segítségével történő kitisztítása is sorra kerül - esetedben azért itt még nem tartunk (mármint a felszúrásnál).Tim: Az elején venember volt, csak amikor beírtam oda a többieket, akkor valahogy eltűnt a v, és így enember83 lett belőle. (Kérdeztem is magamban: Milyen lehet a teember? ÉKE!) [No így jut is, marad is...
]
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #4578 üzenetére
Hú ember, látom te is tudod hogy a legjobb a füyülős barack
Red Bull-lal meg jobbMeg egy kis méz mellé, és kapsz valamilyen koktélt
Ha most ott lennék, lenne kivel buliznod, mert nálam olyan nincs hogy szarul vagyok ne menjünk, ha kedvem nincs is, akkor úgy vagyok vele hogy majd megjön buli közben
-
bnss
veterán
válasz
BlacKSouL #4406 üzenetére
Ejha, az aztán a védelem. Nálam Win 7 alatt csak egy ingyenes AVG fut, illetve a beépített tűzfal, plusz egy-két router, eddig elég volt.
---
Erzsébet napi összejövetel után egy kis szieszta - muszáj, mert az előbb elaludtam notebookkal az ölemben
(Stílszerűbb lett volna laptop kifejezés használata, vagy nem?! Költői kérdés.) -, további szép estét mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest