Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #11752 üzenetére
Ugyan, Meki törzsvendégtől mit vársz?
Racecam: Agresszió? Hol?
mod: Ja, Blackie? Ez van, ha nincs szex. Igazán kiutalhatna a TB néha pár csinos kislányt (hölgyek számára marcona mácsó szexistent) holmi egészségügyi szükségletek kielégítésére, akkor kevesebb agresszív, ideges és bunkó ember lenne.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #11752 üzenetére
Pedig állhatott volna a Trabi mellé is - jól láthatóan megbecsült jószág a gép, vigyáztak rá eddig is, törődtek vele - még az ajtaját is kicserélték
Alig másfélszer olyan széles a 7-es bömbi, mint az aszfaltszaggató szomszéd - nem egyszerű parkolni vele, a futóműve mint a mágnesvasúté: lágy és kényelmes - de azért egy ekkora döccenést tutira észrevettek benne
Ütős nagyon a króm hatású rendszámtábla keret, azt hiszem még ma megrendelem én is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #11737 üzenetére
Melyik az a blog vagymi ahova ilyen képeket lehet feltölteni? A bunkó parkolásokat?
Közben megtaláltam egy régi kedvességet is. Ezen szerintem besz.rtok a röhögéstől. Így sikerült. Ez nem bunkó, ez szerintem simán rokkant vagy retardált volt
:
[link]; [link]; [link]
2008. márciusi képek(csak hogy Bubunak is igaza legyen
)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #11731 üzenetére
[link]; [link]; [link]
No comment.
Én végül nem úgy büntetek hogy kárt okozok(kulcs, féltégla, közeli utcasózó tartály tartalmának alternatív felhasználása). Eljövetelkor tükrök behajt, ablaktörlők kihajt. Mivel a felfogás és a tanulás nincs beleprogramozva, az illető egysejtű szemesostoros úgysem fogja érteni ki miért merte ezt művelni, és szerint márpedig ott így megállni a létező legjobb megoldás. -
BlacKSouL
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #11313 üzenetére
Igazad van részben, de nem foszthatod meg az autóvezetés jogától azokat az embereket, akik nem élvezik a vezetést, csupán el akarnak jutni egyik pontból a másikba. Mondjuk a napokban én is szépen lassan haladtam, miután nem is olyan rég a szar gumik és no ABS miatt 5-10 km/h sebességgel belecsúsztam egy álló mikrobuszba. Nem féltem egy másodpercig se ez után, de inkább lightosan mentem. Más se sietett, se előttem, se mögöttem. Kolléganőt kellett fuvarozni, ő amúgy sem szívesen vezet autót, még száraz időben sem, télen, hóban és latyakban meg főleg nem. Parkolásról meg inkább ne beszéljünk.
-
venember83
nagyúr
-
vergilx
őstag
válasz
BlacKSouL #11107 üzenetére
sült kolbászról jut eszembe,nyáron éjszakai gyorsuláson haverom matt részeg volt,és mindenáron sült kolbászt akart enni,mindenkitől megkérdezte nincs e sültkolbászuk,leállította az autókat is.mikor mentünk el,kiszólt egy csávónak az autó ablakán(megállítatta,egy másik haverom vezetett),szegény srác alig tudott járni annyira készen volt,de azért legyen sültkolbásza.
-
Sipi16
őstag
válasz
BlacKSouL #10819 üzenetére
Most csak arra a primitív élölényre tudok gondolni aki valamilyen okból a kellönél több alkoholt fogyasztott amit a kocsma tulajdonosa vagy a többi vendégek nem néztek jó szemmel és ezért megmutatták neki, hogyan kell elhagyni a helyet. Ezek után mérgében egy olyan személyt bántalmazott aki csak várt a buszára mert haza akart menni. Ettöl most jobb lett a napja? Az én estémet mindenesetre jól elcseszte...
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #10810 üzenetére
HI!
TE alukipzett Sl, ott vot/van a valuk mellet 5 percre a 6os budafoki megallojaban a szir bot, ijjan de ojjan olajbigyok vannak, /meg granatalmazsirtimey nyaaaaaaaammmmmm/ hiogy McNyalod a 16eves szende szuzlyanyoklabbaujat is megnyalod:- )))
udv
neduddki
mod: gyun eszembe: gyuvio hetre csakeltakrodik ma mindeki oszt kicsit lesz ido liheni is vigre... : (((
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #10799 üzenetére
én szeretem az olajbogyót.
nagy kár hogy nálunk csak az ilyen kilúgozott tartósítósakat kapni. sima sós vízben.
bezzeg amit mediterrán kollégáknál kapni, annak van rendes íze. kesernyés, savanykás, fanyar, ízes. ez meg csak sós. de attól még szeretem így is.vodkamartinin kívül is.
na. ki mosott ma már lábat? és ki fog még ma? és ki megy holnap dolgozni a szabadnapján?
rajtam kívül.
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged