- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
RoyalFlush
őstag
Akkor most öröm, bódottá van
-
En is utalom, csak az 56 gyogynoveny miatt iszom mint allat, tudod fo az egeszseg.
Az durva gecc
, nalunk amire emlekszem, literes royal vodka ketten, meg veszpremben pialtunk, nem is tudtunk felmenni a szinhaztol a mekihez vezeto dombon, valami keruloutat eszkozoltunk asszem, de par oraba telt mire celba ertunk.
szerk: Aludj jol.
-
Bacardit mindegy hogy iszod, igen jo pia, csak sok legyen belole.
Egyszer tul gyengenek talaltam a long island koktelt, persze mar vagy az otodik lement
, mondom a pultos gyereknek (ismeros volt), valamivel meg kene tuningolni a cuccot vaze, ranyomott vagy egy deci rak tudja hany %-os rumot, amit meg szoktak gyujtani. Na azt a koktelt beszippantottam es ugy hajnali haromig nem jarultam a pultokhoz.
jagerre visszaterve, multkor haverral ugy becumiztuk a literes jagert, h orom volt nezni.
-
Izles dolga, de hogy h nincs gusztusod, nem esik jol?
Nem izlik, vagy mi a baj?
Bacardi+coca cola nalunk is slager pia, szereti mindenki, en is.Futyulosok pedig regota sztarvendegek
, nagyon finomak azok a palinkak, az uvegek pedig jok a mezes palesz keszitesre, jo vastag a szajuk.
Koktelozas regebben ,ment nagyon, mostanaban nem annyira, ha jol emlekszem a long island, a cuba libre, mai tai ment orverzesig.
-
NoLF
veterán
mondom, akkor a bnőm szörpöt ivott az ebédhez.
egyébkéntmeg:
"de botrány, hogy nem tér ki btk arra hogy emberiség elleni bűntett a vbk... huszonöt fölött kólát a borba, nem rak már senki, maximum az orrba"
hejesírásó: amit látsz az a tükörtojás, az a fehér
a poharak meg hozzám ragadtak régen, nem tudtam ellenük mit tenni...
pohár: minőséget kell inni és nem állat módjára, akkor nem lesz baj a borból. 15 évesen még én is vedeltem a löttyöt, nem is ittam huszonpár éves koromig bort. most meg egy jó vacsit nem nagyon tudok nélküle elképzelni
-
NoLF
veterán
imádom őket, nem tehetek róla. s amellett hogy finomak, nagyon egészségesek is.
de most hogy így kotorászom, látom, csináltam én régen embörzsört is
-
Bubu79
addikt
Végülis alig pár órán keresztül nem volt normális a szolgáltatása
A céges felhasználóknak meg szorri
NoLF: Nyilván a Queen is erősen motiválódott az új stílus térnyerése után és modernizálta a hangzásvilágát. A tuci-tuci megjelenése után bújt emo bőrbe Mercury, majd végső elkeseredésében holmi vírus álcája mögé bújva megöngyilkolta magát
-
Tim82
félisten
Mekkora VFD kijelző... de hol a távirányító?
A buszt biztosan meghekkelték az LCD Smartie-val.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest