- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #28299 üzenetére
Na most már legalább nem fájnak az izmaim és nem szédülök. De a porcelánszínpad előadásában már legalább 8x előadták a Mérges macska c. színdarabot. Már mostanra a széken ülni sem könnyű. Enni még nem esik jól, majd délután kis főttkrumplit talán. De vizet meg ananászt már fél-fél litert megittam.Le is vándoroltak a csatornába mind. Csak ilyen álmos ne lennék.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #28299 üzenetére
Neked összejött a hasmenés és a köhögés egyszerre? Nem irigyellek!
A múltkor írtad, hogy a családod küzd a calicivel, már akkor borítékolható volt, hogy te is elkapod a rendszeres és alapos kézmosás ellenére.
Ne tiszta csapvizet igyál hanem pl hideg almalevet, amiben nem csak folyadék van, hanem pici cukor, talán pici ásványi anyag is. Széntabletta, Smecta segít a túlélésben. -
Z0mbi
senior tag
válasz
BlacKSouL #27691 üzenetére
Erre szoktak azt mondani hogy ket fajta motoros van:
akinek mar volt balesete meg akinek majd lesz... Egyebkent hulljon a fergese! Az a szomoru csak hogy ezek nem csak magukra veszelyesek. Erre ki kellene talalni valamit. Talan mindenkinek KRAZ all kellene jarni szemelyauto helyett... -
venember83
nagyúr
-
Cicero
őstag
válasz
BlacKSouL #27568 üzenetére
Nálunk is pont ma jelentek meg az iparág képviselői. Még tavaly ősszel kitettem egy 17"-os samsung meg egy szintén 17"-es apple studio displayt. A samsungot kibelezték, csak az "értéket" vitték, de az apple szőrén szálán kompletten eltűnt. Legalább tudják mi a jó
kételkedem: Vöröskereszttel jobban jársz ilyen ügyben.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #27568 üzenetére
Nálunk a lomtalanítás 1 napig tart, ami egybe esik a szokásos szemétszállítás napjával. Annyi a különbség, hogy ilyenkor ki lehet tenni a rossz hűtőt és a dikót is a kuka mellé, nem fogják ott hagyni a szemetesek. Ellenben a szokásos szemétszállítási napokon a társasházas területeken megjelennek a hulladék munkaszövetség aktivistái, akik a teljes konténer tartalmát átvizsgálják, hátha van valami hasznos a szemétben.
Évekkel ezelőtt elkövettük azt a ballépést, hogy néhány szatyor használt ruhát, használt, de még hordható cipőt odaadtunk egy asszonynak. Oly mértékben hálás volt, hogy ezt követően a leglehetetlenebb időpontokban csengetett be, hogy válogattunk-e már neki ruhákat? Mikor ezt egy vasárnap reggeli 7 órakor is elsütötte, akkor finoman, udvariasan elküldtem a kedves édes anyukájába, azóta nem jön
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #27184 üzenetére
csak Neked, egy kis időjárásjelentés. Kb fél 1 körül értem haza Pestre. Kb. a Kökinél szakadó hóesés fogadott, és azóta is esik, már meg is marad. Nesze neked tavasz, meg március idusa...
úgy vártam már, hogy holnap öltönyt vehessek végre, és egy kis hóeltakarítással kezdjem a napot...
De biztos, ami tuti, elküldtem a hófelhőket salgótarján irányába, mert tudom, hogy ott szeretik...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #27181 üzenetére
Látom tetszik.
És van ott még ahonnan ez jött. Bár ez utóbbit már linkeltem vagy 3x, csak ez most a "hivatalos" "videó".
Majd mondom a srácoknak hogy van igény a zenéjük terjedésére szélesebb körben is és nemcsak a koleszos partikon. Kár hogy a freewebes honlapjukat feltörték és vírusos, ott azért egész sokminden volt kint. -
venember83
nagyúr
-
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #26765 üzenetére
A képeket nézegetve már nem is érdekel a térdig érő latyak! itt az irodában egyébként i s száraz, meleg helyünk van!
(#26768) pohár én egy Patek Philippe 5074P órát, ha nem tűnik szerénytelenségnek!
(#26769) tope
Mindjárt jön 1 kis adag, mostanában elmaradtam vele
Rendszertelen nemi élet esetén előfordul az ilyen!elnézést
Szia Verus!
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #26758 üzenetére
Köszi!
Most vagy felvidulok a nyári képek láttán, vagy eret pattintok!
(#26760) BlacKSouL: Reggel kettőnknek bő fél órába tellett, míg a járdáról és a kocsibejáróról eltakarítottuk a havat. A hólapátnak már a színe sem tetszik annyira, mint mikor megvettük!
zolynet: vigyetek magatokkal! Nekem is plusz élményt jelentene! Még csak vitorlázón ültem, az is 20 éve volt!
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #26732 üzenetére
ha különlegességet iszom, akkor megpróbálom a hozzá illő stílusú korsót/poharat használni, búza, belga fűszeres, angol ale, normál lager vagy pilseni, kb ilyen kategóriákban.
hms 6 körül legyen, kivéve amely megkívánja a magasabb hőfokot (ale-ek, bitterek)
mindenképp kell habot képezni, mert az aroma úgy tud kiteljesedni. a pohárban/korsóban megfelelő méretű habot próbálok képezni a sör tetején.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #26734 üzenetére
Jól megöltem...
Jóvóna néha letolni 1-1 whoppert, de nálunk csak meki van. És Lassan 1000 Ft egy nyamvadék mikroburger. Komolyan mondom kicsit odébb egy maszek hambisnál kb méretben ízben és súlyban 3x olyan hambit kapok, szalonnával, duplahússal, szalámival, kolbásszal, erőspaprikával, azzal a pepperizével, sajttal, sonkával, meg még sok egyéb mással teletömve. 700-ért. És ott nem 2 hetente cserélődik le teljesen a személyzet.
A whoppert meg kedveltem Pesten, de ezt már kifejtettem régebben. Fővám téri BK-ben. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #26616 üzenetére
Már hiányoltam
Kérlek, én eltöltöttem egy pár hónapot a szomszédos Algériában, úgy áprilistól augusztusig, és azt kell, hogy mondjam, hogy TE valószínűleg azzal az időjárással sem lennél elégedett. Áprilisban még csak 40-45 fok, májustól 50-55, árnyékban, de mivel tudjuk, hogy viszonylag kevés fa nő arrafelé, elég kevés árnyékot találni, a napon pedig még 20 fokkal melegebb van..A tereptárgyak nem adnak árnyékot csak reggel és este, mert a fejed fölött van a Nap.
Ennek mintegy megkoronázása a szél, ami mindig fúj, és viszi bele a homokot az arcodba, az orrodba, mindenedbe. Semmit nem tudsz úgy leszigetelni, hogy ne menjen tele homokkal. Egyszer jött a homokvihar, amit megpróbáltam lefotózni - na, akkor ment tönkre a kamerám.
És mivel melegebb a levegő, mint a tested, nagyon jól esik a szél, mert ugye nem hűt, hanem még jobban fűt...
És habár azt tanultuk, hogy a sivatagban hideg van éjszaka, az én tapasztalataim mást mutattak, többnyire éjjel se nagyon ment a hőmérséklet 30 fok alá. A kedvencem az volt, amikor 43 fokot mértem reggel 5-kor... kiléptem, és mintha hajszárítóval fújtak volna bele az arcomba, fújt dél felől a passzátszél, és majd meghaltam, sokkal rosszabb volt, mint nappal az 55 fok, mert éjjel nem izzadsz, csak hőgutát kapsz.
Ja igen és napi 10 liter vizet ittam, és ez majdnem mind izzadtság formájában távozott.
De szerintem nem laknál ott szívesen télen sem, mert télen is fúj ám a szél, és olyan 10 fokok vannak.
-
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #26622 üzenetére
Mind három országban vannak szép nők. pl Szerbiában Ana Ivanovics kisasszony
Nálunk a GE izzógyárában (Tungsram) hetente röppennek fel hasonló hírek. Sajnos a gépeket össze lehet pakolni és a világ bármely részén egy csarnokban ugyan így lerakni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest