- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
dragonfx #12645 üzenetére
az égne szépen.
bölén vagy bivaly nem 8? szőrös, jámbor de mérges és nagy. ennyi.
egyébként Lengyel kollégáktól tanultam h ezt a hazájában (POL, BLR) úgy kell inni h szedsz ilyen füvet azt felvágod a szára mentén vagy megdörzsölöd kicsit és bele a pohárba, rá az alkohol meg esetleg jég. vársz kicsit amíg kioldja az aromákat és utána iszod.
egymagában nem az igazi. teszteltem is, cserébe ők meg a hubit
NoLF: a Newcastle re gondolsz?
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx #10460 üzenetére
megvolt , kiderült a főnők tévedett így tisztázva lett a dolog.
de így is sok a melo fél10kor teszem a le seggem xaros pénzért.tiszta gáz ez az élet főleg ebben az országban.inkább lennék csibész rabló....kevés munka sok pénz.
bmw.vel meg menekülni hot pursuit.
csuszkálás se volt mert elolvadt eza rák pedig direkt lementme leszendi róla ahavat. -
hejesírásó
senior tag
válasz
dragonfx #10411 üzenetére
25-26 ünnepnap, fizetett szabiként van kb fizetve, szval ha van vmi pótlékod akkor azt sztem nem kapsz csak alapbért kapsz.
24. dolgozod le most szombaton, és 31 munkanap, de erre nem vennék ciklon B-t.
meddig lehet dolgozni papíron? ezt nem értem.
jól értem h akkor veheted ki a többi szabadnapodat ha lemondasz a túlóráid kifizetéséről?
ezt most vagy félreértettem vagy most azonnal csapkodj fejeket a falhoz mert ilyen nincs.
még a leggenyóbb ázsiai anyaválalatos férgekből sem nézem ki ezt a mentalitást.azon nyomban beintenék és munkaügyi perrel fenyegetőznék.
paulaner fehér -óóóó de finom is vagy. egyszer ha karácsonyra kapnék a tündérkémtől egy paulaneres poharat vagy egy hoogardenes poharat ott helyben megkérném a kezét.
ilyet nem illik lopni.borsodisat vagy AÁ-kat simán, de paulanert nem kéne...
NoLF mennyi volt egy korsó? csapolt volt?
amúgy meg szép jó reggelt 5:30 kor keltem és már dolgozom.
-
kételkedem
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx #3476 üzenetére
az eredmény....totál semmi. nő semmi.semmi potenciális enm volt.zene is fos house inkább mint modern tánczene csak egyveleg. jol se éreztem magam be se rugtam csak rosszul érzem magam másnaposan a sokféle pia kicsi keverékétől.
de azért megyünk edzeni, mielőtt berakom az agyamból kipattant lelki ömlengést és ars poeticát a bolgomba.wőrd íz májnnnnnnnnnn
-
frame>24
addikt
válasz
dragonfx #3172 üzenetére
Tudom, hogy vicces (-nek tűnik) + stb. de ez szerintem nem ittas, hanem vmi b*szott súlyos idegrendszeri betegsége van. De most tényleg, eleve ez a görcsös hátrahajlás + amikor elesik, nem ottmarad, mint a default moslék részeg, hanem tehetetlenül kapálózva próbál azonnal felállni. Esetleg DROG, de nem pia.
Baj ez. -
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #2472 üzenetére
Hadd motiváljalak cseppet - a párás, poros környezet melegágya a baktériumoknak, légionella kórnak - csak izzítsd be a szellőzést a verdában, szippants nagyot a jó levegőből, ami átmegy a poros, nedves pollenszűrőn és vedd fel az utolsó kenetet, mert már nem tarthat soká a szenvedésed...
Ha már egyszer katasztrófafilmek
Véncsont: Csak remélni merem, hogy nem ebben a topikban és arra kerestél, akire gondolok
Bon3ss: Ha gyors vagy, még elcsípheted a szuper tájfunos részt - alighanem ugyanebből a szériából
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dragonfx #2318 üzenetére
Jelentem megnyílt a Topic!! Divatos, Designos, Akciós ruhák jó áron, avagy hol,mikor van akció?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Formula-1
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest