Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
PH-User #24908 üzenetére
Igen. Rost, fehérje, zsírok. B és D vitaminok mindenképp. Ha megdörgölöd fokhagymával, akkor nyomelemekből is tankolsz rendesen. Mondjuk ne égesd meg nagyon, meg ha teheted ne fehér lisztből legyen a kenyér, illetve ne vajat, hanem minőségibb margarint (Omega3+-ost) használj. Stb. Ha pedig 1 szelethez eszel 1kg paprikát, akkor a napi C-vitamin igényed is fedezve lesz.
-
-
Tim82
félisten
válasz
PH-User #24458 üzenetére
Ha azt akarod, hogy még szóba álljanak veled a péhán, akkor azt a gagyi 22"-es eldzsí vackot lecseréled valami 40+" fullhádé esípées elölhátuljobbrabalraled elcédé... oppardon, mit cédé... eldévédé tévére.
Különben e-péniszt bármikor lehet növelni, csak scriptet kell hozzá írni, hogy felálljon.
Amúgy reggeltet mindenkinek.
-
-
-
Bubu79
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PH-User #22357 üzenetére
No jóvan, azért a 2. vh-s Merlinek is nocomment kategória [link] Az se tök normális aki ezekhez ilyen közel áll, és még hallgatja is
Na de a csúcs, és ezzel fejezem be mára, hogy én asszem nem biztos hogy egy ilyen csoffadt targival tartanék meg egy sugárhajtóművet, de fene tudja...[link] Viszont többször érdemes megnézni. Először a lángot és a füstöt. Aztán ahogy emeli az egész cuccot, de főleg hogy ejti le a végén. Aztán ahogy szárítja szépen az aszfaltot. Majd végül a leállításakor érdemes visszamenni a legelejére mennyi kerozinnal kezdteUgye milyen jó közel van a "kipufogóhoz" az üzemanyag?
Mondom én hogy nem normálisak -
pohár
félisten
válasz
PH-User #21715 üzenetére
U-N-A-L-M-A-S
Egyszerűen senki nem ismer semmi Muzzaik zenét, komolyan mondom... Hallgasd meg a számaikat a MySpace-jükön (Muzzaik), na ezek az igaz jó kis nóták
Belocca & Soneec - Bla Bla
Funkerman feat. Shermanology - Automatic (B-Sensual Remix) (teljes, nem cut)
Bart B More - Romane (Original Mix)
Celeda - The Underground (Richard Grey Remix)És még tovább...
-
venember83
nagyúr
válasz
PH-User #21708 üzenetére
Inkább ilyet szoktam hallgatni: [link]
A Berlin calling ismerős, anno unokatestvérem szülinapi buliján is ez ment. Szerencsére rendkívül józan maradtam, így nem mondtam meg rendkívül szélsőséges és szubjektív véleményem.
Azért nagyon vicces (legalábbis nekem) az általam linkelt klipben a különböző jelek kényszerű kézzel való mutogatása csak azért, hogy a kéz is csináljon valamit, ráadásul a nézők is állnak, mint a cövek és közben lóbálják a fejük, de a testük többi része nem mozdul.
-
venember83
nagyúr
válasz
PH-User #21680 üzenetére
Sértődés?
Tanga: Erről ez az aláírás jut eszembe.
-
Mawyx
őstag
válasz
PH-User #21481 üzenetére
North Face gatyát.
A pulcsin még gondolkozok, nincs semmi szabása, nem tudom eldönteni kell-e.Egy táska is fel volt téve 2ezertől, 4k vilámmal, érdeklődtem róla és már 3800indulóra átállította. Oké hogy még így olcsóbb, mint boltban, de ezzel ellenszenves lett egyből. Ha van érdeklődő, egyből duplázza az árat. Ennyit nekem nem ér. A képen ki se lehet venni mennyire kopott.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged