-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
kebab90 #51796 üzenetére
Ebben inkább xsx topikban tudnak segíteni szerintem. Tippre nem lehet pl h a mediaplayere más beállításokat használ, máshol van arra a settings mint amit a default settingsbe állítasz? Vagy vmi el lehet állítva xsxen, vagy software bug is lehet. Amúgy a 4:2:2 be van állítva neked xsxen? Ha igen, onnan vedd ki a pipát, az sokszor downscale-elteti a 10bites hdrt 8bites sdr-re.
-
alaves
addikt
válasz
kebab90 #50589 üzenetére
Poszterizálódás, fekete közeli megjelenítési probléma, és még villoghatnak is azok a pixelek, amelyeknél nem tudja eldönteni a képfeldolgozás, hogy kikapcsolja a pixelt vagy bekapcsolja (near black flashing).
Gyártó, TV, fw és tömörítettségi paraméter függő a nagysága. Kalibrálás csökkenti a mértékét. Átmeneti megoldás a két zajszűrő minimumra állítása, illetve gamma 2.4-nél nem látszik annyira. -
blakey
titán
válasz
kebab90 #50608 üzenetére
Én bírom a kritikát, hajrá, nyugodtan írhatsz bármit, most direkt írtam azt amit és tisztában voltam vele, hogy neked fog feljebb állni, hogy mit képzelek én, ennek ellenére írom, hogy tanuld meg a magyar szavakat használni. Ha nem tetszik akkor ne írj. Nem téged kritizáltalak hanem ahogy írtál, azért egy kicsit más. Nem ismerlek ahogy te sem engem, szóval hazsnáld a magyar szavakat, mert még az angol szavakat sem tudtad normálisan magyarítani.
ui.
Megyek Netflix "kontentéket" nézni, hátha látok "artifactokat", mára elég volt ide ennyi. -
blakey
titán
válasz
kebab90 #50605 üzenetére
Persze én vagyok a "bigface", nem írtam, hogy tökéletes vagyok, de ilyen f@szul megírt mondatok értelmezhetetlenek, "kontenté király". Természetesen én vagyok a hibás, beismerem, Mi a f@szért kell ilyenekhez hozzászólni, inkább megyek normális angol sorozatokat nézni.
"Take it back to the shop".
-
blakey
titán
válasz
kebab90 #50602 üzenetére
Lehet "nagyarcoskodni", akkor sem helyes ahogy írtál, nagyon nem. És igen, jól esik, mert ahogy ltom neked is ilyen gyönyrű szép mondatokat "alkotni". Csak így tovább, és persze neked álljon feljebb.
Válaszoltam a kérdésedre, remélem te is érted.(#50601) FollowTheORI
Lehet, qrva nagyarcnak lenni angol szavakkal de qrvára szarul olvasható és mint írtam, létezik idézőjel is. Ha szerinted is rendben pl. a "kontenténél" szó akkor… -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged