- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Dale Cooper #51452 üzenetére
Én tegnap vettem meg az új Xboxot, ott is köhögni kellett az Atmosért. Remélem legalább PC-re is át lehet venni a GPU-val...
-
krx21
nagyúr
válasz
Dale Cooper #51452 üzenetére
Nekem nincs ATMOS erősítőm. Ha a rendes DTS 5.1 tényleg szólna ,már jó lenne...
Kellene nekem is ez a szoftver? -
Pro Koryak
addikt
válasz
Dale Cooper #46953 üzenetére
Mégis melyik melyik?
400e-ért egyértelműen a GZ950, ha nem konzol mellé és Hobogo-hoz kell. -
Northlorien
tag
válasz
Dale Cooper #46950 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy tényleg lassú az Android, illetve ebben az arkategoriaban a gz950 nagyon jó vétel. LG B szeria helyett tuti azt venném, c9 helyett nem biztos.
-
salapp
addikt
válasz
Dale Cooper #46953 üzenetére
Mondom, minden oké, az LG pazar, természetesen.
Írtál már "összehasonlítást", tapasztalatokat korábban az említett tévéid kapcsán? Szívesen elolvasom.
Troll akkor lennék ha orrba-szájba írogatnék mindenhová. Néha kibukik belőlem, na. Összességében nem gyűlölöm annyira az LG-t, mint a Samsungot, az ő hozzáállásuk a legalja. Sajna úgy néz ki, a Sony is ebbe az irányba "fejlődik" a legújabb infók alapján. -
salapp
addikt
válasz
Dale Cooper #46950 üzenetére
Nézz bele a görbe tükörbe, vagy a B9-be.
Na jó, ez az egesz tényleg gáz volt tőlem, sorry. Vegyen mindenki, amihez kedve van.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper #44862 üzenetére
Csinál(ná), mi lenne (ha)...
Elhiszem, de akkor várjuk meg amíg lesz.
Szerintem amúgy le van zsírozva, hogy nagyjából mit adhatnak ki...Egy R9-esen azért vastagon kell lennie profitnak, brutálisan drága már-már szemérmetlenül.
Az LG hülye lenne ha hagyná, hogy a konkurencia ilyeneket kiadjon.Ott van a wallpaper-design.
Ahhoz nem kell nagy truváj, bárki megcsinálná, akármelyik cég ha kap panelt.
Mégsincs... vajon miért? Pedig azt azért veszik rendesen, főleg a tengeren túlon.Az az elméletem, hogy R és W-hez hasonló készüléket nem engednek a konkurenseknek.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Dale Cooper #43153 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én pl pont fordítva látom a dolgot úgy h szinte mindennap látom a B, és a C tv-t is, immár másfél év után nekem nem ért volna meg plussz 75k-t a C.
Szebb a talpa de ennyi, mindennapi használatban, nincs számunkra közte különség.
Nem baj az h valaki így valaki ugy látja a dolgokat, de szerintem ez az interpoláció dolog fel van fújva, sokan, köztük én is nem is hazsnáljuk kb ezt kapcsoltam ki először ezem a tv-n is, mint az összes elődjén. Dehát izlések is pofonok... -
chros
őstag
válasz
Dale Cooper #43153 üzenetére
De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Kepzeljetek el, hogy minden nagy arkulonbsegu Cx megvetele utan par Bx tulaj beirna a forditottjat: "nekem nem erne meg 100-al tobbet a Cx"
Igy mar ertheto?Azaz masok vagyunk, es mindenkinek mas a fontos. En pl nem jatszok, igy hidegen hagy a hdmi 2.1, az eddig hasznalhatatlan BFi, es meg sok minden mas, de masnak mas (lehet) a fontos.
Ha az adott user ugy kezdte volna, hogy a mozgasinterpolacio a fontos szamara, akkor erthetoek lennenek ezek a kommentek, de ez valszeg mar vasarlas elott kiderult volna. (De ezzel be is fejeztem ezt)
-
válasz
Dale Cooper #43087 üzenetére
Hallgatva a tapasztalatodra, kpróbáltam a Netflixet. Nos össze nem hasonlítható a két szolgáltatás, illetve azok tartalma, minősége! A 4 K-s csomagot választom. 4 eszközön használható, így a távolabb élő fiam is tudja használni: ha ezt nézzük, nem is túlzó a 4 ezres díj. Olvasom itt a további hozzászólásokban, hogy most kisebb is a bitráta: ennek ellenére is nagyon meggyőző. A DV és DAtmos a másik szolgáltatásban el sem érhető, ahogy a nyagy felbontás sem. Szóval nyerő!
-
Tulku
veterán
válasz
+1 a Netflixre....jó kép és nagyon sok minden feliratos már....hatalmasat jött egy év alatt....tolják bele a pénzt, ez látszik nagyon...
-
nitro16
senior tag
válasz
+1 Ahhoz képest, hogy kis piac vagyunk nagyon megemelkedett a feliratok száma. Legtöbbször ha már megjelent a következő évad mindjárt van felirat is benne, de szinkront is egyre jobban tolják. Pont tegnap néztem meg a Extraction filmet ami úgye netflixes, 4k hdr tűéles kép. Ez a szolgáltató igyekezik a legjobban szerintem az összes közül.
daneel_hu: Nyílván nem tud versenyezni vele, meg aki sok sorozatot néz az se fog 4-5 szolgáltatónál fizetni, elmenne rá havi 30k.
Max 1-2 helyre befizet az ember, többit meg kölcsönzi.
-
belan
addikt
válasz
Dale Cooper #41776 üzenetére
Én már pár nap alatt hozzászoktam 65ös hoz komolyan mondom itt már semmi nem elég!
csak egy igazi mozi
-
Gtaati
őstag
válasz
Dale Cooper #41764 üzenetére
Köszönjük szépen a felvételeket! Jóval jobb videót sikerült csinálnod, mint nekem! Lehet majd próbálkozom még másik telefonnal....
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper #41741 üzenetére
Köszi, túl nagy különbséget nem látok.
Élőben a tévék előtt volt különbség? (érzésre) -
krx21
nagyúr
válasz
Azt áruljátok már el nekem, hogy ha Interpolációt teszteltek, hasonlítunk össze, akkor miért nem kapcsoljátok be maximumra???
akkor látszódna igazából az interpolációs különbség… -
belan
addikt
válasz
Azért látszik hogy a c9 képe szebb meg mozgás is jobb benne még így is hogy nem egymás mellet van a 2 téve .
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper #41657 üzenetére
Planet Earth II. - 5. rész. (4K / HDR verzió)
41-42. perc körül indul a jelenet...Két kitétel van,
A DeJudder legalább 2-es legyen, tehát interpoláció bekapcsolva.
És lehetőleg látszódjék a tévé talpa, több usernek van B és C-készüléke is.
Ha 60 fps-el veszitek fel, az nagyon zsír.
De kevesebbel is látszani fog aminek kell. -
Joshi
titán
válasz
Dale Cooper #23483 üzenetére
Gariztasd, és kapja be az ELDZSI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest