- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
válasz
HunCucu #46830 üzenetére
Fapados az tény viszont egy srác hozott az üzletbe remux dolby atmost!Csak annyit róla , hogy az Lg-n laggolt a Panán nem!Másik ha már veszek egy ilyen tv-t vagy meglövöm pc-ről media player classikkal + madvrel vagy veszek alá egy Pana ub820-as blu ray lejátszót , hogy teljes legyen az élmény.
Én panát vinném mindenképp a b9 gyenge a c9 már kb egál a panával de mozizni sima adásra jobb a Pana ha nagyrészt gaming a fontosabb a mozizásnál akkor az lg c9 jobb választás a gz950-nél! -
salapp
addikt
válasz
HunCucu #46830 üzenetére
Sajnos az új LG oledhez sem vették már meg a DTS licencet pl.
Szóval ha ennyire csak a tévé saját lejátszóját akarod használni - pár hónap után lesz elég kiakadásod akármelyik tévé belső lejátszójával ahhoz, hogy külső médialejátszót vegyél inkább - akkor LG B/C9. Panát ne. De ha jót akarsz magadnak, nem a belső - bármelyik jövőbeni frissítéssel akár fontos támogatásokat elvesztő - médialejátszó alapján választasz oledet - sem. -
-
válasz
HunCucu #46828 üzenetére
Szerintem nincs semmire amire érdemes lenne várni. A LED még nagyon messze van. (Szerintem 5 év legalább) Az OLED-ben meg nem látszik semmi forradalmi újítás a közeljövőben.
Én egy B9-et vennék, esetleg C9-et ha még van, ha nincs akkor CX de az még drága, illetve ha kipróbálnál mást akkor a Pana vonalán is nézelődnék, mondjuk egy GZ950 személyében. -
alaves
addikt
válasz
HunCucu #46824 üzenetére
Az 55" OLED kijelző (panel) egy évvel ezelőtti ára pontosan 600 EUR netto + szervizdíj (LG szervizes mondta nekem). Szerződéses területi szervizek végzik a cserét, a központi ügyfélszolgálatnak kell bejelenteni. A helyi szervizes felhív telefonon. Kérésedre lakáson is cserélnek.
-
sakal83
addikt
válasz
HunCucu #46791 üzenetére
Nem fog eltunni. Lehet hogy csak mostanaban szurtad ki es mar regota ott van. Feher feluleten milyen? Nalam nem romlott a tinting csak egyre jobban észrevettem. A cserelt kijelzo mar az elejétől fogva ilyen volt. Csak kijelzocsere segit sajnos.
Mennyire zavaro egyebkent? Nalam teljesen tűrhető volt nap hasznalatban csak gariban inteztettem a garido vegen.
-
válasz
HunCucu #46785 üzenetére
Segíteni nem lehet, esetleg el lehet kezdeni a beállításokkal játszani, de szerintem sokat nem fog érni. Ez ilyen marad. Sok új tv-nél is előfordul. Tudsz képet mutatni róla?
Hogy rosszabbodni fog e? Elvileg attól, hogy öregszik a panel, még nem feltétlenül rosszabbodhat a tinting. De ha eddig nem volt ott, most pedig ott van, akkor azt mondanám lehet, hogy rosszabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest