- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
lugomon #1223 üzenetére
Nem volt vele gond elsőre, valószinüleg csak elállítiottam valamit, mert nekik a szervízben már megint nem jelentkezett a probléma. Ezért felajánlották hogy visszahozzák, vagy visszautalják az árát. Csere sajnos nem volt, hiszen nekik volt kettő (eladva) magyarországon meg egysem akkor még ...
Az a helyzet, hogy nem éreztem úgy hogy sokkal lejjebb adtam volna
Akkora előrelépés az OLED maga, hogy így is bőven jó
Ahonnan nézem nem jön ki a 4K, talán egyedül a 3D volt jöbb akkora képen és 4K-ban...
Inkább vettem bringá(ka)t kicsivel többért, az is jó hobbi, pláne egészségesebb
-
nokia123
aktív tag
válasz
lugomon #1201 üzenetére
Nekem mondod tűkön ülök eddig egy 37 colos tv néztünk. Elég nagy ugrás szerintem utána egy 55 colos tv pláne hogy OLED. Alig várom hogy ezt betudjam üzemelni de az asszonypajtás az nem ideges ráérünk nyugi van azt mondja, de én annál inkább
hidegen hagyja. Meg őrit, én nagyon szeretem a technikai újdonságokat tv,számítógép,órák,telefon stb de ö nem ilyen.
-
nokia123
aktív tag
válasz
lugomon #1191 üzenetére
Na a lényeg amint kiderült a regisztrációnak nincs köze a garanciához. De ha 220volt.hu vásárolt tv amit én is vetem náluk LG OLED55B6J 2 év garanciával az igaz hogy nem gyári de ha van számla márpedig van, úgy az LG ha probléma van a tv-vel és ha tudod nagyjából hogy mi, már úgy jön a szaki hogy hozza magával a cuccot ami tönkre ment és a helyszínen javítja. Régeben igy volt ha nem gyári garid volt akor a boltba kelet visza küldeni,és nem az LG számát hivni ilyen esetben.De ez változot modta a muksika ami nagyon jó hir persze ha van számlád a vásárlásról.. Ezt az LG ügyfélszolgálaton mondták. Ellenben a 220volt ök futárt küldenek és elszállítják a tv. Lényegében ezért érdemesebb az LG választani
.
-
Strezi
őstag
válasz
lugomon #1140 üzenetére
Szerintem egy héten belül visszakaptam, avval együtt hogy bevizsgálták... És semmi gond nem volt hpgy céges utalás volt!
Azért adtam vissza, mert volt egy kicsi sötétedésa sőtétszürke képen (OLED "hiba"), amiről már tudom, hogy beállításokkal lehet korrigálni, hogy ne zavarjon. Másrészt sikerült valahogy elállítanom hogy HDMI1-en nem volt kép. Ez adta meg a lökést és indokot igazából. Ezt ők már nem tudták reprodukálni, szerintem nekem is csak egy gyári állapot visszaállítást kellett volna tolni ratja. Szóval ennek ellenére is opció maradt a pénz vissza vagy hogy visszahozzák.Ezt mind ők intézték, de tudtommal már az a hozzáálás az LG-nél, hogy tök mindegy honnan van a TV, a gyári gari él rajta regisztráció után. Ők is hozzák, viszik házhoz az ilyen nagyobb TV-ket.
-
Strezi
őstag
válasz
lugomon #1134 üzenetére
Ezt mire alapozod??? Nekem szó nélkül visszavették másfél millás OLED-et. Ugyanakkor xNemAnalóg-nál meg úgy lepattintottak mint a szart mert céges számlát kértem egy minitorról, és visszacseréltem volna kb. hasonló problémával.
Emag-nál ez elő sem jött, futár vitte hozta költségmentesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged