- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Indiant #1159 üzenetére
A helyzet az, hogy igazából én 65"-ost akartam volna, de hát az igen drága még, kb 2x annyi. Aztán győzködtem magam, hogy ide elég az 55"...
A méret kérdéshez, pedig a következő trükköt alkalmaztam... Míg nem volt "rendes" tv-am, addig egy 32"-ost néztem a szobába, ez után a 55" nem is kicsi... -
törölt tag
válasz
Indiant #1028 üzenetére
Netán ebben a hirdetésben olvastad?
Mert nagyon markánsan ezt magyarázta az egyik illető, erre az "OLED a múlt" dologra konkrétan emlékszem. Elég mulattató a téma, ezen a ponton viszont megnyúlt a képem, ilyen szintű marhaságra mégsem számítottam.
-
kola99
tag
válasz
Indiant #1028 üzenetére
Ami el bátortalanít : LG OLED55C6V OLED-tévé teszt Élettartam, beégés
Az LG-féle White RGB OLED-panel élettartama és beégés miatt elvileg nem kell aggódni, de hosszú távú tapasztalatok még nyilván nincsenek. Beégést az OLED-eknél az okozhat, hogy a maximális fényerő az élettartammal fordítottan arányos, vagyis azok pixelek, amelyek mondjuk egy folyton a képen lévő fehér logót mutatnak, gyorsabban öregszenek. Sajnos ez olyan téma, amire pár év múlva kell visszatérni; hiába végeznek szimulációt a gyártók, a valódi használat során mindig adódhatnak meglepetések. Egyébként a tévé, ha nem használjuk, pár perc után bekapcsolja a képernyőkímélőt, a panelzaj „kimosására” pedig manuálisan indítható algoritmussal is rendelkezik. [link]
Lehet várni kéne még vele 1-2 generációt ? / Plazma tv utánérzésem van / -
AVhelper
senior tag
válasz
Indiant #1028 üzenetére
A QLED-re még legalább 2019-ig várni kell - ha igaz, ami ebben a cikkben szerepel. Addig pedig az OLED is sokat fejlődik majd, akár kvantumpont anyagokkal kombinálva.
-
Vedike69
csendes tag
válasz
Indiant #1011 üzenetére
Délelőtt bementem az üzletbe, hátha tudok jó árasítva én is venni 55B6J-t
640.000 a legjobb ár az árukeresőn, de csak 1 üzletben kapható és kiállítási darab.
Nekem a határ max. 600.000 Hétfőre kapok választ sikerül-e 15% kedvezménnyel annyiért elhozni.
A boltvezető intézi (ő kapna rá kedvezményt ha kicsomagolja, kiállítja, lefényképezi..stb. ) Utána kiállított darabként tudná adni kedvezményes áron.
Ha valakit így érdekelne akkor megkérdezhetem tudna-e többet is rendelni.A kolléga E6V-je 1.050.000 volt (a boltvezető vitte ki neki) Az "ajándék" hangprojektor árát pedig felszámította az MM....ha valaki kérte hozzá. Szóval már nem is bánt annyira
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest