- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Nahát! #15165 üzenetére
Szia!
A lényege, hogy működés közben is látom tükröződni a szobát a glossy miatt. És a szemem mintegy ráfókuszál arra, majd visszaugrik az adásra. Úgy tudnám leírni, mintha két üveglap lenne egymás mögé téve, és hol az elsőt nézem, hol a mögötte lévő másodikat, ide-oda vált szemem. Max 10-15 perc múlva elfárad a szemem, utána jön a fejfájás.
A 47-es LG, ahol először találkoztam ezzel, nem volt egy túl fényerős modell. A mostani Panám valami emelt fényerejű+csak semi-glossy, így nem is zavar egyáltalán.
Sajnos az OLED fényereje sem vetekszik az LCD-vel+tegnap megnéztem személyesen őket és tényleg k*va tükröződnek, szóval egyelőre nekem felejtősek az idei modellek.
Ha van még kérdés, írj privit nyugodtan.
Köszi
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nahát! #15165 üzenetére
100% hogy boltban nézve ezt nem lehet rendesen megtapasztalni.
A kép nem vibrál, nem PWM-es és nem "Jello"...Otthon nyugodt körülmények között, normálisan beállított OLED fénnyel, nem neonfényben hanem igényes szórt szobafénnyel kéne kipróbálni.
Ja és kell egy kis idő, amíg a szemed rááll. A nagy kontraszt eleinte fárasztja a szemed, pont mikor tél után kimész a napsütésbe. Nyáron már adaptálódik a pupillád.
Ha fáj a fejed, akkor csak szemüveg kéne valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest