- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Boost3er #67141 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy egy pendrive-ról vagy vinyóról játszod le a fájlt. Ha megy, akkor nem a tv a ludas, hanem a wifi. Nagyon sok fórum tele van azzal, hogy hiába az 5GHz wifi a REMUX filmek szaggatnak. Nálam ugyanez van Oled706-on, ha közvetlenül rákötöm a tvre a külső merevlemezt és úgy játszom le akkor hibátlan, wifin meg töltöget, hiába van 2 méterre a routertől. A LAN nem tud gigabitet a tv-ken, csak 100mbit-et, erre meg az szokott a megoldás lenni, hogy USB-LAN átalakítóval kell gigabites kapcsolatot adni a tv-nek és úgy már nincs töltögetés. Én még ezt nem ugrottam meg mert hamarosan szolgáltatót váltok, a tv mögött lesz a router így könnyebb lesz rákötni.
Netflix a 4K-hoz 25mbit-et szab meg, mivel az nem REMUX minőség, hanem tömörített videó jön, azért kell kisebb sávszél.
@alaves
Nekem 4TB-os USB 3.0-s külső HDD-ről hibátlan volt a lejátszás. -
-
blakey
titán
válasz
Boost3er #67153 üzenetére
viszont ebben az esetben a netflix miért megy jól? - mert maximum 15Mbps. Egyébként az esetek 90%-ban elég a 100Mbps, de pont akkor nem elég, amikor néznél valamit és semmi kedved a "bohóckodáshoz". Plex, Emby, Serviio, ezek hálózati lejátszók, vagy külső médialejátszó.
-
-
buday
csendes tag
válasz
Boost3er #64959 üzenetére
2016-os 49UH8507-esen néztem már párszor 4K-s 50GB+ méretű filmeket egy Raspberry Pi 3B+-szal amin 100Mbit-es a port és az usb is csak 2.0 és akadásmentesen ment 5Ghz-es wifin keresztül.
Ilyenkor jön a másik tvvel próbáltad-e illetve másik NAS szerű képződménnyel kérdés..?!Lehet a tv-nek, a nasnak, nas konfignak is a hibája. Nem egyszerű az ilyennek utána járni :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged