- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
válasz
Norbi8 #59662 üzenetére
Valszeg az is benne van, hogy el kell adni a még megmaradtakat. Az ilyen cégeknek min. 6-8 évre előre megvan a fejlesztési és marketing tervük. Nekem BX van, előtte nem is volt még TV-m. Aki meg fanyalog, annak ajánlom, hogy zárják össze 1 hónapra egy 4:3-as katódsugarassal.
-
Krisztian101
tag
válasz
Norbi8 #59662 üzenetére
Szia!
Nem tettem fel. Fel se engedtem hálózatra. Így jó ahogy van és nem akarom piszkálni. Nekem nem is kellenek a smart funkciói, mert PC-ről és Apple Tv-ről filmezek, meg játés PS-eken.
Megnézzem neked, hogy melyik verzió van fent ezen alapból?
Teljesen egyetértek az egész hsz-al.
Szerintem simán CX szint harvderesen, ezért butítottak szoftveresen a fényerőn
A hibákat meg szerintem tilos keresni, mert akkor lesz! Persze ha nagyon szembetűnő, akkor foglalkozni kell vele.
Nagy dolog ez az OLED tech. tiisztelni kell, hogy ezt összehozzták és élvezni. Házimozinál én is sokáig fejlesztegettem, mert ez meg az nem úgy szól, aztán meguntam, mert nem is élveztem már a rendszert, csak mindig a hol lehetne jobb ment.
Egyébként vicces, mert ki kellett kapcsolnom a T V-t, különben egész nap azt nézném 😂😂😂
-
Ano
senior tag
válasz
Norbi8 #54447 üzenetére
Még nem. Ügyfélszolgálatos átadta a szervizesnek aki felhívott és azt mondta panelt cserélnek csak meg kell rendelni (az minimum 1 hét). De azt is mondta hogy megkérdezi a lengyeleket, hogy tudnak-e valami FW frissítési bugról ...
Perpill várom a szerelőt, hogy hívjon, hogy mikor jön panelt cserélni.
-
-
blakey
titán
válasz
Norbi8 #52766 üzenetére
Szolgáltatót választva a küldött sorrend lesz elérhető, nem módosítható, Kedvenceket viszont létre lehet hozni valamint az ékezetek is rendben lesznek. Amennyiben nem szolgáltatót választasz akkor a sorrend módosítható, az ékezetek nem biztos, hogy rendben lesznek, ilyenkor másik országot kell választani.
-
alaves
addikt
válasz
Norbi8 #52766 üzenetére
"- SD tévécsatorna nagyon gyatra, de a HD-kat szépen skálázza. Ha pedig letöltött HD filmet nézek, akkor érzésre az 1080p olyan, mintha egy Full HD tévén 720p-t néznék. Kicsit mosott, de elég jó ahhoz képest"
Pontosítsunk: ez nem az OLED TV hiányossága, hanem a túltömörített SD csatornáé. 1080p forrásnál én nem tapasztaltam, hogy "kicsit mosott" lenne. A 1080p és 720p forrás is sokkal jobb OLED-en, mint bármilyen más kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest