Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ahová átváltok, ott minden helyen külön beállítást tudok csinálni, kipróbáltam. Hdmi1-en van egy Libreelec-es lejátszó, oda be van állítva prof1 pl, átmegyek hdmi2-re, ott menüben megint be tudok bármit állítani, normált, akármilyen más képbeállítást. És úgy is marad, ha elváltok, majd vissza. Furcsállottam is volna, ha ilyesmit nem tud. Tvadásnál megint más a beállítás, de ott is megmarad.
Aztán ha egy bizonyos beállítást szeretnék mindenhová, akkor van olyan lehetőség, hogy az adott beállítást (képet, hangot, mindent egy az egyben) másoljam az összes forráshoz. Van ilyen menüpont.
FZ sorozatom van, itt így működik és szerintem nálad is. -
Jó kérdés. Szerintem próbáld ki, hogy pl hdmi1-en beállítasz valamit, hdmi2-ön teljesen mást és mondjuk visszaváltasz tv adásra, majd újra a két hdmi. Így megnézheted, hogy a külön beállítások megmaradtak e. Gondolom a hdmi bemenetekre külön eszközöket kötöttél... Így könnyű megnézni, maradtak e az általad kreált beállítások.
-
-
-
-
alaves
addikt
Nem célszerű hétágra napsütött nappaliban 1000 nit fényerővel tévézni. Már csak szem egészségügyi szempontból is árnyékolt / sötétített nappaliban 100-120 nit fényerővel ajánlanám a mozizást / tévézést, és erre az OLED a legkiválóbb (a kék fény kibocsátása is az eü. határérték alatt van bőven).
-
janos666
nagyúr
Ha használsz valamilyen ICM profilt és LUT loader-t (ezt néha még a Windows Update is letölti, a monitor gyári profilját a monitor driver-el), akkor szerintem a monitor profilját tölti be a TV-nek (összetéveszti mikor változik).
Ha nem, akkor pedig valami VGA driver-en belüli képmanipuláció (fényerő, kontraszt, stb csúszkák a szoftveres vezérlőpanelben) profil lehet ráhúzva ugyan így (ami a monitorra van belőve, de összekeveri a TV-vel).
Vagy RGB/YCC limited/full formátumok beállításai (szintén driver opciók) billennek át valamiért maguktól, mikor változik valami (megjelenik vagy eltűnik egy kijelző -- pl. lehet hogy a HDMI port "natív" HDMI portkén működik, ha nem megy a monitor, de DVI-ként funkciónál [akár tévesen, vagy valami hardware képesség korlát miatt], ha megy a monitor is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor