Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KERiii
üzenetére
Túl új még a készülék... használd még egy jó darabig és esetleg futtas le egy pixel refresht is valamikor.
Utána nézd meg.Ha utána is normál használat közben is (tehát nem tesztképekkel bombázva csak erre menve) gyakran látszik meg lehet próbálni/kérdezni.
Alapvetően nem vonatkozik szerintem, max jóindulat, mint ahogy a beégésre sem.
-
Mentolka
senior tag
válasz
KERiii
üzenetére
A pendrive-ról lejátszást még nem próbáltam (nincs akkora pendrive-om), viszont HDD-t már kötöttem rá a B7-re. Tökéletesen megy róla az UHD-HDR anyag. Aztán kellett máshová a diszk, ezért - itt a topicban (köszönet érte) - megvilágosodtam, és ma már LAN-on keresztül videózok: az anyag a PC-n van, egy megosztott könyvtárban, amit a B7 lát, és a saját lejátszója jelenít meg. Tehát, nem kell médiaplayert használnom.
Ja: a LAN annyit jelent, hogy a TV-be dugtam egy UTP kábelt. (100Mbps - eddig semmi gond nem volt a filmekkel)
-
daneel_hu
addikt
válasz
KERiii
üzenetére
Szerintem NTFS-t nem kezel legalábbis rémlik, hogy már próbáltam.
Így nagy file-okat nem fogsz tudni rátenni.
De most megnéztem az LG oldalán, és azt írják tudja a win által formázott NTFS-t.
Szóval próbáld ki, amennyiben látja a formátumot, nem lesz gond a 4K/HDR-el.Hálózatnál pedig gondolom az újabbakba is 100-as kártyát tesznek.

A topikban már körbejártuk a dolgot párszor, valamifére nagyteljesítményű wifi a megoldás.
Vagy a harmadik út, veszel egy 4K/HDR képes médialejátszó készüléket és HDMI-n eteted a tévéd.
(ekkor viszont figyelj arra, hogy a készüléknek valóban legalább HDMI 2.0b-s csatija legyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor