- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
sandró60 #100975 üzenetére
Ha csak 4iG(rip Digi) tv adás, akkor csak pénzkidobás!
2022 nyara óta, amióta magyarner kézbe került, egy rakás ... a kép és hangminőség is!
Tegnap Olimpia záróünnepély M4Sport a hang akadozott, sercegett és nem csak 1-2 mp erejéig hanem folyamatosan = hallgathatatlan volt. -
KTTech
veterán
válasz
Az adások minőségén nem fog javitani (sőt, inkább ront) a nagyobb felbontású panel...
De ha LCD-t használsz akkor a nagyobb kontraszt még így is szembetűnő lesz - igaz TV adásokra én inkább egy FALD LCD-t vennék, azoknak nem árt (annyira) a sok felesleges csatornalogo és egyéb információs sávok tartós, nagy fényerejű megjelenítése.
Minden másra viszont jobb az OLED.
-
hunspikey
őstag
válasz
Minél jobb egy TV annál jobban látod, hogy szar a forrásod.
Persze felskálázási meg egyéb kérdésekben adott esetben egy mai oled jobb lehet, de az én tapasztalaltom az, hogy a valóságban minden ilyen CPU képesség ellenére elég gányó egy élő , agyontömörített SD, SDR adás. Más persze ha HD, netán jobb bitrátával - úgy nagyon is élvezhető a kép, pl én Max-on néztem egy -két olimpiai műsort, az szépen jött 2k-ban (ránézésre, lehet 4k akart lenni
)
Az sem mindegy hány colos. 55-ig nincs gond, de 65 vagy natán 75-77 colon már rohadtul kijön a tömörítési blokkzaj, meg minden egyéb gányó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest