- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
55 colban szerintem LG a jó vétel.
55B7V-nél nem fogsz jobb árat kapni, de nem is nagyon van más gyártó aki oledet kínál, és azok is mind LG-panelt szerelnek a készülékükbe.65 colban a SONY meggondolandó.
De ha nagyjából fél millás a keret, akkor ne is gondolkozz tovább, 55B7V és kosárba rak.Ha fontos a 3d akkor kénytelen leszel 2016-os modellt beszerezni, vagy megveszed a 910v-t, de annak görbe a képernyője. (van akit nem zavar). A 2016-osoknál a B6V-nél nincs 3d, a többiben mind van.
A mozgásmegjelenítés sem olyan mint egy projektoron vagy mint egy plazmán, szerintem ez az oled egyik gyenge pontja.
Ha viszont egy LED tévé mozgásával nincs bajod akkor az oleddel sem lesz.
De a ledesek közül is a jobbakban van BFI, ez persze még mindig nem plazma de a semminél azért jobb. (és az interpolációnál is)
Ha a mozgásmegjelenítés miatt gondolkozol, akkor nézz utána vagy kérdezz.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
"...ha egy bfi-s led tv és a b7v oledje között nincs ilyen téren eltérés, akkor gondolom kár a ledeseket nézegetni."
Van eltérés.
Az oledben nincs BFI és ez meg is látszik. És mivel nagyon gyors a panel, LCD-s utánhúzás sincs.Nem vészes a mozgásmegjelenítés, de lehetne jobb.
Mivel ez is sample and hold tech, kéne a BFI mint egy falat kenyér.
Interpolációval trükközik az LG BFI helyett (a fényerő kevés a BFI-hez)... valaki szerint elfogadható az interpoláció, valaki szerint úgy szar ahogy van... és valaki szerint áldásos feature.
Én nem szeretem, mert plazmáról "jövök".Szerintem nézz meg egy oled tévét élőben, teszteld le.
Persze nehéz úgy tesztelni, hogy nem ismered a beállításait.[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Most beijesztetted egy olyan dologgal amit sokan észre sem vesznek..
Nyugodtan vedd meg, az 55colost, nem lesz vele semmi baj. Én filmezésre, sorozatozásra és játékra is használom egy ps4 pro-val karöltve. minden igényt kielégít, ha meg valakit nem, az szerintem már személyes problémaAmi külön tetszik a tv-ben hogy ha valamiért csak 720p-s sorozat részt tudok adni neki akkor sincs az hogy csúnya lenne a kép, szépen skáláz felfelé.
Egy kis félig off:
Telekom optikán jön a tv adás.. hát valami iszonyat gyenge minőség.. HD adások se az igaziak.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest