- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi2012
csendes tag
válasz
bonyeszko #65906 üzenetére
Én is most cseréltem le a 1,5éves Samsung q80r-t 4500 képernyő óra után. Most még csak pár napos a C1 de még mindíg a helyes kép beállítással szenvedek ez az első oledünk. Ha az rtings beállításokat követem azzal nem lőhetek nagyon mellé?
Konzol nincs gyerekek sok srdr mese csatornát néznek én inkább csak Netflix, HBO. Amazon prime. Sajnos nagyon nem boldogulok a beállítással annyi kép profil van és sokszor magátol állíthatja őket a TV. Nincs esetleg Győrbe valaki aki tudna segíteni? -
mrThomi
addikt
válasz
bonyeszko #65695 üzenetére
Hello, nekem 55C1 van, PS5 és netflix megy rajta. Imádom, brutál jó. Nézési távolság nálam 2.5-2.7m között van attól függ hogy ülök, nekem nem kicsi, pont jó. 3m vagy afelett már én is 65 vennék. Nekem ez még pont a határ, de 65 is frankó erre a távolságra amit írtál. Ennek inkabb a penztarca szab hatart illetve kinek mennyit ér egy tv. Én 350 ért vettem átszámolva kb nekem annyit még megért, 430 at már én se adnék ki érte
Volt B1-em is de nem volt szep a panelja igy 1 het utan elaltam a vasarlastol. Par honapra ra vetem a C1-et. Utolag jol dontotten mert ahogy irtak jatekra es filmre kell a c1 procija es a mozgasmegjelenites is patika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged