Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Értelek abszolút, amúgy is lehet ráférne a colorimeter-hez korrekciós mátrixot csinálni spectro-val. Gondolkodtam rajta, hogy az általam használt fényerőhöz lenne jó kalibrálni a plazmát. Nálam szó szerint megjelenítő, egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett TV. Akár gaming, akár film megy én mindig sötétítek valamennyire. Sosem szerettem nappali fényben nézni semmit, max ha dolgozom laptop kijelzőről, internetezés, stb… Egyszerűen imádom a nyugodt képét és a natív 24p megjelenítést. A 60 fps játékok olyanok mint egy 120Hz-ces megjelenítő és mindeközben van egy “analóg” érzete a képnek.
Ezt amúgy gondolom feltenni kérdésként a projektoros topikban majd, hogy ki hogy áll a nagy panelek felé való elmozdulással. Főleg azok akik régebb óta vetítenek, de nem feltétlenül külön épített nagy mozijuk van. Pont a 120” körüli szobába való HT méret állóvizét kavarták fel a 98”-115” panelek. Sajnos a 97” OLED-et nem tudom megfizetni jelenleg, viszont egy ilyen TCL, Hisense csábító. Csak hát alapjában az LCD-nek az a “vékony” képe ami mindig zavart.
Hú ez nagyon off lett itt, elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest