Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Régebbi darab szóval ha esetleg kell, akkor veszek egy másikat ami tudja rendesen a HDR-t, de remélem nem lesz rá szükség, sokkal kényelmesebb így, hogy a tv-n megy minden a megosztás is pofon egyszerű volt.
Még mielőtt felraktam a falra a tv-t gyorsan átnéztem van-e pixel hiba, de nem találtam, a tinting, banding témával nem is foglalkoztam, ha megy rajta tartalom nem venni észre semmilyen hibát nekem ez a fontos.
Írtátok korábban, hogy be kell járatni a TV-t ez hány óra után lehet befejezettnek tekintetni?
(#36855) Borisz76 Van normális hangcuccom külön erősítővel, de mi csak szinkronos filmeket nézünk és ott ahogy említetted is, nem hogy HD de még DTS hang se szokott lenni, nem beszélve arról, hogy manapság már egyre több a 2 csatornás magyar hang sajna.
Mivel DB-t nem tudják a média boxok a TV meg igen, így számomra fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó egy Pixel 7a
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel DB-t nem tudják a média boxok a TV meg igen, így számomra fontosabb.
Vhiktor