- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Lackooo84 #61985 üzenetére
Nekem még múlt héten valamikor csütörtök-péntek táján települt a 03.15.95.
Hogy mi változott, nem nagyon tudom megmondani. Még csak 2-3 napja használtam az új tévét.Szerk.: A release history csak annyit ír, hogy frissítették a hangfelismerő szolgáltatást és belekerült pár kisebb hibajavítás
-
gulyasa
őstag
válasz
Lackooo84 #61867 üzenetére
Részben igazad van...
De a CX tavalyi modell, a C1 pedig idei.
Nem akarom őket védeni, sem reklámozni, de valahol részben indokolt az ár.
A tévét most(anában) kellett megvenni, egy következő esetleges BF-ig nem volt időm várni.
Ez most akció volt, olyan-amilyen, de a vásárlásommal elfogadtam a helyzetet.
A fülesnek pedig pluszba örülök. Valójában a tévét már megrendeltem és kifizettem, mire tudomásomra jutott a promó.
Úgyhogy én elégedett vagyok, ezt fogadd el, nem kell kioktatni.
Béke. -
poli27
veterán
válasz
Lackooo84 #61825 üzenetére
A keret belső felét hogyan tudják odacsapni elárulod?
ha meg pont ott verik oda akkor kifelé is elgörbült volna az a vékony keret, de nincs kifelé görbeség és a panel is tört volna... ez olyan mintha egy marófej vagy valami kimart volna egy pici darabot a keretből... Az LG már hívott cserélik.... megnézték a képet...
-
daytonka1
tag
válasz
Lackooo84 #61717 üzenetére
Szia. Beszereztem infrás mobil + app: Szerviz táv app. A képernyőkímélőt szeretném megszüntetni az internetes filmnézéshez. Tehát In Start menü gomb .. aztán 0413 kód és hogyan tovább? Válaszod előre is köszönöm!
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #61788 üzenetére
A fólia nem véd a tapogatás ellen, sőt maga az OLED panel jobban tisztítható, valamint más termékekre, gondolom telefon, tablet, stb-re gondolsz, külön arra a célra szánt fóliáról beszélünk, TV-re nem készül olyan fólia ami nem rontana a kép minőségén, azért látni fogod a különbséget levétel után. Nem károsodik a fóliától a TV, de ez a fólia nem azt a célt szolgálja. Hátlapokra is néha kerül fólia, az viszont káros lehet ha fent marad.
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #61782 üzenetére
A fóliát le kell venni vagy ahogy korábban írtam, a dobozból sem kell kivenni a TV-t, elég ha vágsz neki egy ablakot és a csatlakozóknál is megoldod, eladásnál + pont jár érte.
Semmi pozitív hatása nincs a fóliának felhasználás szempontjából, szállításnál van szerepe, pl. Philipseken nincs fólia cserébe egy nagy méretű hullámkarton van az elején amitől a TV fogása is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged