Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tehát ha jól értem, leszögezhetjük, hogy te jobban tudod, mint a gyártó, hogy mik a jó, hogy azt ne mondjam, a tévéhez legjobb beállítások.
Arról nem is beszélve, hogy le vagyok cseszve, hogy miért vettem oled tévét, ha nem azokat a színeket szeretem, amiket te? Ezt kicsit erősnek érzem azért
Én a színeket nem állítgatom el, a paradicsom nálam is piros, csak nálam olyan piros, hogy lerobban a képernyőről, és komolyan nem tudom, hogy ezért én miért vagyok lecseszve.És abban is egyetértek Zsömica gondolatával (Én épp ezen szoktam szemöldököt ráncolni.., hogy azért nézzem a filmet Filmmaker módban mert a rendező így képzelte el..? Hát a tökömet érdekli ő hogy képzelte el - ha nekem pl. az eredeti képmód megjelenítése áll legközelebb a tetszésemhez..!), én nem a filmművészeti egyetemre készülök, hanem színes tévét akarok nézni rikító sárga türkiz meg piros színekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor