- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
ribarszki
üzenetére
Hát ez nem jó hír, pedig fél információk alapján azt hittem nem is kell törődnöm a pixel problémával.
Erre van valami tipp esetleg, mivel mehetek biztosra? 3 év garancia kiterjed erre, vagy külön pixelgarancia/biztosítás segíthet? Euronics-tól lesz, ott van union-os biztosítás de az nem tudom előre mennyi lesz. (mikor legutóbb náluk vettem TV-t 130ezres készülékre 15ezer volt 5 év biztosítás, de tuti azóta drágult, meg ugye ez más ár kategória is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre van valami tipp esetleg, mivel mehetek biztosra? 3 év garancia kiterjed erre, vagy külön pixelgarancia/biztosítás segíthet? Euronics-tól lesz, ott van union-os biztosítás de az nem tudom előre mennyi lesz. (mikor legutóbb náluk vettem TV-t 130ezres készülékre 15ezer volt 5 év biztosítás, de tuti azóta drágult, meg ugye ez más ár kategória is)
Vhiktor