- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom épp 2 hete néztem YT-n kalibrált összehasonlítást egy elég korrekt pártatlan szösszenet volt. [link]
ugyan nem láttam még a samut élőben, de azért a pontosággal sokszor bajban van a samu. kicsit mesterségesen túlhúzott képet mutat. Azt gondolom ez alapján hogy a fényerő miatt nem igazán mutat nagy eltérést a képminőség miközben az LG pontosabb és kontrasztosabb képet mutat sokszor ami egy OLED esetén elég jelentős dolog. DE persze mindkettő Tv jó, de nem látom azt hogy ez next gen lenne vagy egyértelműen előrelépés. van amiben a samu jobb van amiben az LG még mindíg a trónon ül. kettős kicsit a dolog szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- E-roller topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor