Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
En sem tudom mire velni, hogy o elektronikai muszeresz
Nem egyszer irta mar le, de ez most tobbet nyom a latba, vagy jobban oda kene ra figyelni es mindenkinek ugy cselekedni mint o? Nem ertem, de kisse unalmas mar, visszakuldi ok, nem vesz tobbet ok, de minek kell gyozkodni az embereket, nem tudom megerteni. En pekkent irom ezt, ha szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem egyszer irta mar le, de ez most tobbet nyom a latba, vagy jobban oda kene ra figyelni es mindenkinek ugy cselekedni mint o? Nem ertem, de kisse unalmas mar, visszakuldi ok, nem vesz tobbet ok, de minek kell gyozkodni az embereket, nem tudom megerteni. En pekkent irom ezt, ha szamit.
Vhiktor