Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Sajnos ezt nem fogod megúszni személyes próba nélkül.
Nincs elmosódás, mint bizonyos LCD-knél, észlelek viszont némi dupla kontúrt, mint a plazmáknál, de kisebb mértékben mint a plazmáknál.
Nincs viszont dither zajosodás és színes kontúr mint a plazmáknál.Megnéztem a mozgókép "mérő" ábrát, az általam használt trumotion beállításokkal kb 600 sort láttam az ábrán. (de-judder 1, de-blur 9). Ennél valamivel többet láttam a LA660S tévémen hasonló beállításokkal, és 700-at a hálószobai hd-ready plazmán. A LA660S tévéről tudni kell, hogy alapból kikapcsolhatatlan a backlight scanning benne, tehát a 300 sor észlelése ennél a tévénél nem jön össze.
A metronómos anyagban nekem rendben volt a kép.Műsoranyagoknál többnyire sportközvetíteséknél fordul elő, hogy rövid idő alatt nagyot mozdul a képtartalom.
Itt nem tapasztalok számomra zavaró dolgokat, ami feltűnik, az a leggyorsabb elmozdulásoknál az enyhe dupla kontúr. De mégegyszer mondom, ez plazmán nekem erősebben jelentkezik. De ez tőlem adódhat a váltott sortalanítás különböző megoldásából is. Nem váltott soros forrásoknál meg az alacsony képkockaszám miatt egyébként sem használnak gyors mozgásokat, nem nagyon van minek elmosódni. Ha mégis, akkor meg úgy játszanak a záridővel és a mélységélességgel, hogy eleve elmosódott lesz az, ami gyorsan mozog. (Általában a háttér mozog, a fő téma a kép közepén marad.)De ez én vagyok. Lehet, hogy neked teljesen más véleményed lesz ezekről. A mozgás megítélése meglehetősen szubjektív, van aki jobban, van aki kevésbé érzékeny ezekre a dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor