- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én elsősorban a (#3334) "... 4K OLED-ről váltottam vissza, nem bántam meg." hozzászólásodra reflektáltam, érdekelt hogy mégis milyen tényezők egyengették utadat.
Az tény hogy kiragadtam néhány hozzászólásodat, de nekem mégis fura a véleményformálásod itt-ott.A #132 inkább egyfajta megkönnyebbülés volt számodra hogy visszakaptad azt az óriási lóvét, amit egyszerűen nem ér meg egy ilyen tévé. Lehet hogy túl gondolom a történetet ez előfordulhat.
Viszont ez esetben nem hasonlítható össze egy 65"-os 4K OLED egy 55"-os FHD OLED-el. Szerintem semmilyen esetben se lehet összehasonlítási alap a két készülék még akkor sem, ha te teljes megelégedéssel használod az utódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az tény hogy kiragadtam néhány hozzászólásodat, de nekem mégis fura a véleményformálásod itt-ott.
Viszont ez esetben nem hasonlítható össze egy 65"-os 4K OLED egy 55"-os FHD OLED-el. Szerintem semmilyen esetben se lehet összehasonlítási alap a két készülék még akkor sem, ha te teljes megelégedéssel használod az utódot.
Vhiktor