-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
tutitibi
üzenetére
Persze, hiszen a kérdező is LCD és OLED között akart dönteni, én pedig leírtam mindkét technológia előnyeit és hátrányait.
Az ne zavarjon, hogy amúgy ajánlottam neki az OLED-et, mint jó választást, de úgy látszik, hogy itt az OLED topikban elég szelektíven olvasnak néhányan és valamiért benyomják a durcit, ha LCD-ről van szó és nem képesek elviselni, hogy az LCD-nek is vannak előnyei az OLED-hez képest. Tessék nem beleszólni a dolgomban, mert én tisztán szakmai alapon beszélek, hiszen nincs OLED-em, sem drága LCD-m, tehát nem vagyok elfogult

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Mikrotik routerek
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor