- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ReSeTer
üzenetére
10 év az IT szegmensben? ugyanmár. A legöregebb komponens a gépemben a táp volt (5 éves) de most cseréltem le. Nem is emlékszem mikor használtam monitort 3 évnél tovább. Ha végítéletig akarsz használni egy monitort akkor vegyél eizo crt-t. (csak ez kb olyan lenne mint az iphone-ok és samsungok korában venni egy nyomógombos butafont)
-
Csandi
addikt
válasz
ReSeTer
üzenetére
MiniLED OLED-hez képest még mindig bloomos, nekem nem tetszik.
Egyik OLED tulajt sem érdekli szerintem, hogy 10 év múlva milyen állapotban lesz, gari idő lejárta előtt cseréli a többség..
Beégésre ott a gari am, én nem foglalkozom vele, tálca elrejtve azt annyi. Nem izgulunk rajta.
Meg az OLED pixel responsa is a leggyorsabb, ha ez szempont valakinél (nálam pl. igen)
Egyébként meg ez a fényerő kérdés, TV-nél meg HDR tartalomnál még megértem, de a 27 colos monitort 40cm-ről nézem, HDR-t nem is használok rajta, felén van kb. a fényerő. Eleve lesötétített szobában a legjobb a képe, akkor meg hova a nagy fényerő

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258